Bloggens fortsättning

Jag har funderat på hur jag ska fortsätta mitt bloggande, länge och idag har jag bestämt mig för att fokusera på hur datingen och attraktion uppkommer i mer detalj. Sen givetvis vad DU kan göra för att uppnå detta. Jag har MÄNGDER med litteratur, över 300 böcker om ämnet och givetvis passar inte allt för alla. För att du ska slippa läsa alla dessa böcker tänker jag ta de jag tycker är bra från böckerna och blanda de med mina egna erfarenheter. Den kommande veckan ska jag gå igenom de första och kanske viktigaste steget i hela datingprocessen. Nämligen hur du ser på dig själv. Detta kallas ofta inner game. Eftersom bloggen mer eller mindre saknar direkt punktformsinformation (vilket jag har blivit tillfrågad att ha mera av) Tänkte jag börja med just detta. Alla kommentarer läses noga så kommentera mera! Säg vad ni tycker är bra och vad ni saknar.

Detta får dock vänta till söndag då jag beger mig till lund om 30 min.

/Mana "The stuff of which Magic is Formed"


Åter till bloggen

Hej bloggen
Det var länge sedan jag skrev här nu dock inatt hände de något kul. Love system var i stockholm i veckan och för 1500-3000 $ lärde de svenskar att få telefonummer från "gatan". Det hela fick mig att tänka högt, så mkt pengar för något så enkelt? Jag blev genast sugen att prova, inte för de priserna förstås och efter mer googlande insåg jag att en "camp" som de kallas med tre dagars övningar går på över 27000 kr. Vad skulle Sverige säga om ett billigare alternativ? Detta verkar i nu läget inte existera över huvudtaget. Det billigatse jag hitta var i London för ca 7000 kr. Detta satte min fantasi i rörelse och jag blev sugen på att prova själv. Jag hade lätt kunnat lära ut delen med telefonummer.
Stora frågan är bara om folk vill ha detta? Eftersom metro fick en helsidoartikel om sthlm så tror jag nog att folk vill ha de. Och efter alla killar jag har stött på som inte har en susning va de gör låter detta som en bra idé. Jag ska se vad de leder till, bloggen lever igen och om jag hittar någon att "jobba" med de kommande dagarna ska jag även fixa ett forum, likt love system men anpassat på svenska i skåne istället. Något sådant existerar i dagsläget inte.
Som avslutning hittade jag ett roligt citat av en person som kallar sig "The player" i boken "The player's black book"

"However, if you look at us players as a whole, we are simply searching for the person that is right for us, and there is NOTHING wrong with that. That my friend... IS the purpose of the dating game."

Med ett par meningar förklarar han hela poängen med dating game, mkt bra tycker jag.

/Mana "The stuff of which Magic is Formed"

RSS 2.0