Torsdag 30 Juli

Hej bloggen
Det har varit en annorlunda vecka, minst sagt. Livet går mot en viktig punkt just nu, jag har vetat om detta länge men inte riktigt velat inse allvaret. Nu på onsdag gäller de dock, min granne, mitt sociala stöd, min obsekrivligt viktiga vänn kommer att försvinna, för alltid. Jag kan inte påstå på något sätt att de känns bra nej de hela känns hemskt...
Men de måste gå. Andra "nyheter" är matte ångesten, känns som jag har mkt jobb kvar de sista två veckorna för att klara av de.

Nåja till de bättre nyheterna ikväll blir de utgång för första gången på väldigt länge och ikväll är jag som vanligt fylld av nya idéer att prova. Jag ska även träffa en ny person ikväll, någon som jag har pratat med hela sommaren och vi ska ses för första gången ikväll, ser fram emot de väldigt mkt.

Nu när en utgång är nära tänkte jag att minnet behövdes fräshas upp en aning, opener är inte längre problemet för mig, jag kan ta initiativ med de flesta och gå där ifrån lika glad. Nej problemet nu ligger mer i att få dom att prata. Så ikväll efter öppnaren ska jag stenhårt gå in för att avbryta dom rakt av och försöka få konversationen att gå vidare utifrån något de har sagt. I andra nyheter kommer en nätkompis från usa över till danmark i en termin, ska bli super kul att träffa henne.

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

24 Juli

Hej bloggen
Det var ett tag sen nu, det har inte hänt sådär super mkt de senaste två veckorna, har suttit i korridoren och spelat kort och slappat med two and a half men. Även om det har funnits kvällar där den ensamma sommaren satt sina spår kan jag ändå inte klaga. Trots arbetslösheten har jag haft en bra sommar, de sista tre veckorna ska ängnas åt matteplugg och mer korridor prat. Man ska aldrig underskatta de sociala om de så handlar om att busa med en hund lr spruta ner grannen (med vatten).

Jag tänker på förra juli och hur de till sist blev för mkt med ensamheten. Detta året ska jag dock inte välja första tjej jag träffar, nej faktum är att jag lika bra kan vara singel ett tag till. Snart börjar den nya terminen och sommarens matte-ångest ska iaf nå ett slut. Med andra ord har jag inget å säga.

Ha de bra.

/Mana "The stuff of which Summer is formed"

Rörig söndag

Tjo bloggen
Har hämtat mig ifrån helgens äventyr nu, söndagen blev klart skum, med allt ifrån gammal mat, till tågresor. Det hela började runt klockan 3 på eftermiddagen, med "frukost". Orkade inte dra mig till ica så de blev en tripp till "bagdad livs" (härligt namn lr hur?) De hade ingen frukost, ja inget bröd iaf så istället blev de kycklingburgare och hamburgedressing. Efter jag och de jag åt med hade ätit, råkade vi se datumet på allting och såg att de va över 5 veckor gammalt, lite panik med kyckling från jag vet inte var som är 5 veckor gammal. Vi överlevde dock och ingen av oss blev sjuk. Mitt under måltiden ringer en kompis till mig och jag bestämmer mig för att åka till malmö. På tågresan dit träffar jag en 20 årig tjej ifrån malmö, som jag intensivt pratar med hela vägen, en väldigt trevlig person som jag pratat med i över en timme, perfekt date... trodde jag. Hon var inte lika övertygad och vill inte ens ge ut sitt nummer, surt.
Söndagen fortsatte sedan utan större händelser.
Måndagen sedan övernattade jag hos en kompis i Lund och drog mig tillbaka till kstad vid 7 tiden.
Idag Tisdag har jag inget bestämt, ska eventuellt tvätta inför Lundahelgen som börjar nu på Torsdag.

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

Avslutning av Kstad dagarna

Gårdagen bjög på sista dagen av kstad dagarna pch vilka dagar det har varit. 4 Härliga kvällar, igår bjöds det på mer radiobil och jag gjorde även en rolig upptäckt, vem köper nystekt sill eller wokad älg på en festival? Konstigt nog var köerna dit långa.
Gårdagen bjöd på en rolig händelse jag träffa en tjej som tyckte jag skulle ragga upp hennes syster, denna tjej var dock alldeles för blyg för att ens dansa, taskigt läge kunde gått mkt bättre men men :).
Kvällen bjöd ännu en gång på tequilla shots på balkongen och där ligger så mkt apelsinskal nu så där säkert skulle kunna växa ett träd snart (även om de inte blir träd av skal men iaf).
Tre dagars festande har tagit på krafterna och ekonomin, men har blivit inbjuden ut till österlen ikväll och inte kan jag säga nej till de heller?
Andra nyheter är att online gamet har ökat ännu mer har fått 7 nya msn bara denna veckan, antar att det är fler än jag som vill träffa någon, irl har jag inte haft samma framgång dock, det är svårt när studenterna inte är i stan.

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

Fredagskväll

Tjoho
Gårdagen var väldigt likt Torsdagen, förfest med samma folk fast en kompis till mig ifrån Lund var med oxå. Det var inte mkt sång på förfesten idag utan detta blev på bussen in till stan istället. Träffade på 3 sånglada 30 åringar som sjöng på ordentligt på turen in.
Väl inne i stan var där sjukt mkt folk, så att hålla ihop var inte de lättaste.
Kvällen innehöll obligatoriska langos, men även en tur med radiobilen, det var super roligt :)
Jag känner mig ännu värre bakis idag och vet inte om jag överlever finalen ikväll.
Nästa helg kommer min nya granne ner med hennes kompis och det blir utgång med dom, lite variation.
Det var allt för nu...

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

Utekväll + uppdatering av online

Godmorgon bloggen
Gårdagen blev utgång igen, först var de "allsång på näsby" Under förfesten och vi sjöng "Min gitarr" "Var ska vi sova inatt" "Brev från kolonien" "Do it like a truck" Mfl. Jag älskar verkligen å sjunga, speciellt när folk hakar på och skiter i hur de låter. Efter vårt speciella sångnummer bar de av in till stan, som var väldigt tom jämfört med i lördags. Där var knappt några folk alls och jag hade druckit för mkt för att kunna öppna med någon. De mesta slutade när vi kom in men jag lyckades få en gitarrist i ett allsångstält att spela "Sånt är livet" iaf. Svenska låtar är de bästa :)

Jag har under veckan och sedan förra ändringen av profilen online sätt en stor förändring, visst det kan bara vara slumpen men istället för att jobba för en mail kontakt med en tjej har jag 6 stycken olika på gång. Jag fick även kommentaren
"Du låter som en skojig person som man aldrig har tråkigt med måste jag säga :)"
I första mailet haha, de har inte hänt innan att någon visar så tydliga tecken så snabbt.

Andra nyheter är att jag har börjat använda självhypnosen jag pratade om tidigare lite då och då, innan jag ska sova, dock använder jag den medans jag gör något för de blev för segt annars. Den är uppigande och första delen funkar säkert som motivering innan man ska ut oxå.

Ikväll blir åter ingång till staden, med mindre dricka denna gången känner mig ganska bakis sen igår, det var allt för nu.

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

Social bekräftelse

God kväll
Den senaste tiden har jag börjat inse exakt hur stor social bekräftelse faktiskt är. Tidigare och speciellt under min skoltid (Tiden innan högskolan iaf) Hatade jag allt som hade med sociala situationer att göra med de flesta folk, de slutade ofta illa. Dock med början av högskolan och det faktum att folk faktist bryr sig om vad jag tycker och säger har ändrat min syn på detta. Detta har märkts ännu mer detta året när jag lärt mig anledningarna bakom. Så bloggen, visst är social bekräftelse fullständigt super? Det kan vara allt från ett sms, mail eller en kopp te med grannen, det är givande av mer eller mindre oförklarliga anledningar. Jag är dessutom säker på att jag inte är den ända som söker detta och för att komma till min poäng med detta aningen långdragna....

Jag är säker på att tjejer söker social bekräftelse minst lika mkt, jag ser på mig själv hur hisipg jag blir om det inte händer något på en dag, ikväll kom grannen hem igen och livet kändes plötsligt mer än super igen må hända att han är en av de absolut trevligaste personer jag känner men ändå. Så hur kan jag nu använda detta? Utan tvekan skapar detta ett beroende, värre än de mesta annat och någoting de flesta vill ha. En bekräftelse på den du är och att du är "behövd" och att du kan uppnå glädje för dig själv utan att... ja... heh... Iaf jag börjar tro att något mystisk "ting" styr över livet, du har säkert hört att man måste tro att man ska få ett jobb för att få de eller att man måste tro på sitt lag för att de ska vinna en match? Detta kan givetvis inte spela någon roll eftersom detta inte påverkar... eller?

Jag har märkt oräkeneligt med ggr att det har jätte stor betydelse, är jag på dåligt humör (vilket 98/100 ggr beror på att jag inte ätit tillräkligt) Funkar inget i mitt liv, allting går fel även de jag inte kan påverka. Medans om jag är glad och har ätit går de mesta rätt, är inte detta konstigt? Jag har gett upp att försöka förklara detta min poäng är dock följande tre grejer:

- Alla är förmodligen mer eller mindre motagliga, men komplimanger är alltid super, speciellt de dagar då det inte händer så mkt annat, hade någon skrivit till mig idag och föreslagit precis vad som helst hade jag gladeligen varit på, dagar mitt i veckan e bara sååååååååååå tråkiga.
- Oavsett vad folk säger tror jag på att de flesta lever ganska tråkiga liv. Det kan för de mesta alltid bli roligare, jag vet inte hur mkt tid du spenderar ensam men jag vet med mig att jag blir ganska snabbt uttråkad om jag spenderar för mkt tid själv även om det är skönt ibland.
 - Social bekräftelse är ett måste för de flesta personer, ge de till andra så får du tillbaka de! De må börja med en komplimang över tröjan, ett meddelande i stil med "va gillar du oxå two and a half men!?!??!" Men det kan snabbt gå vidare och min teori är att detta är en av huvudingridienserna i attraktion och vad som får två personer att känna "kemi".

Attraktion - Någon som du saknar och vill vara tillsammans med, någon som gör dig glad och tryggare i dig själv när du är tillsammans med denna person, någon som du som kille vill ha sex med två sekunder efter du sätt henne och som tjej någon som du vill älska livet ut. (Givetvis en något förvrängd syn av tjejens del, men ville vara extrem, killens syn vet jag dock stämmer, om det nu ens tar 2 sekunder) Kanske inte helt sant men min uppfattning ligger där, tyck vad ni vill om den. Givetvis kan man känna attraktion till sina vänner oxå, men det är då förhoppningsvis utan sex delen.

Innan jag slutar är jag bara tvungen att lägga upp en dikt jag hittade idag jag tycker den passar in under rubriken även om den mer handlar om döden tycker jag brist på social bekräftelse är ungefär desamma:

Do not stand at my grave and weep;
I am not there. I do not sleep.
I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glints on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.
When you awaken in the morning's hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circled flight.
I am the soft stars that shine at night.
Do not stand at my grave and cry;
I am not there. I did not die.                                                Mary Elizabeth Frye

/Mana "The stuff of which Social Proof is formed"

Ny utekväll i Kristianstad (Kanske)

Hej Bloggis
Gårdagen spenderades utan några större nyheter och idag har jag städat, börjat med min matte, bokat resa till ishotellet den 28 December, resan går på hela 9000 kr, bäst å börja spara redan. Jag har även försökt styra upp resten av veckan, ska försöka få hit några kompisar ifrån lund och gå ut i kstad för en gångs skull.
Andra nyheter är att jag börjar känna mig väldigt säker på att inleda nu, ett trick jag har lärt mig är att börja prata med antingen ett par killar eller några inte allt för fina tjejer som uppvärming, när jag sedan väl är igång är de mkt lättare att fortsätta, effekten avtar dock till nästa kväll så de måste upprepas varje gång.

Ikväll hoppas jag de blir utgång i stan, men har ingeting bestämt ännu, får se hur de blir med den biten. Om inget händer ska jag försöka tvätta istället sedan tors-lör måste det vara utgång, dör av utråkning här i stan, inte ens min granne har varit hemma på hela veckan, jag undrar var han håller hus?

Det var allt för nu, ifall jag drar ut i kväll kommer givetvis en sumering av detta senare.

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

Livets mening?

Ush ja en djup rubrik ikväll...
Jag har under dagen läst färdigt "The game" Jag läste den inte vidare snabbt utan tog de lugnt men slutet fövånade mig starkt. Både style och mystery ville ha någon speciell, en flickvänn och massor av personer gav upp projektet och blev religösa eller liknande. Visst de hela var en bok men det är ändå en sann händelse.

Under dagen har jag även spenderat tid med en mycket god tjejkompis, faktum är en av de allra bästa vännerna någon kan ha. Vi va inne på liknande teman (som så många gånger förr) Jag trivs att prata med tjejer om tjejer eftersom de aldrig hört talas om dilemat som vi killar har. Men ändå på nått sätt har en förståelse, ni förstår nog vad jag menar. Iaf hon förlovade sig nyligen och vi pratade kort om var vi var om 20 år. Jag tänkte för mig själv på allt folk jag har träffat detta året, men speciellt varför jag har gjort de.

På alla 35+ som fortfarande raggar eller skriver kåta budskap till tjejer över nätet. Dessa är utan tvekan killar som inte lyckats, varken med spelet eller att klarat av de utan de. Tanken skrämmer mig tillfälligt, kommer jag vara lika dan när jag är 35? Nej det vet jag med mig att jag inte kommer men det finns ändå smulan av osäkerhet. Sedan jag började med facebook och slumpvis hittade en link till David DeAngelo's boksida och dateing tips har livet utan tvekan förändrats, många av de jag träffat vet ingeting om den "föredetta" mig. Det är givetvis inget jag någonsin skulle kommentera men de känns ändå skumt. På under två år har jag verkligen förändrats och jag kan inte låta bli att tänka, åt vilket håll? Jag tänker tillbaka på alla personer jag har träffat sedan jag insåg att det fanns ett "game" i slutet av 2007 och ser var de har lätt mig. Ny stad, nytt liv, nya fokus.

Utan detta hade jag inte träffat den här tjejen som betyder mer för mig än vad jag kan sätta ord på, hon är bra mkt bättre än alla one night stand i världen, utan sex. Så varför kan jag inte låta bli att jaga denna punkt? Ärligt talat har jag inte en aning. Visst hade det varit bra mkt bättre med en lika underbar person som dessutom kunde vara sexuellt attraktiv, men var sjutton hittar jag sådana? Jag har läst och sätt massor om hur jag ska gå tillväga för one night stands, men ett förhållande verkar inte följa samma mönster, i sånna fall hade de flesta killar som aldrig öppnat en bok varit singlar hela livet och så är det uppenbarligen inte. Så var sjutton kommer förhållande attraktion ifrån? Och även om jag blir en mästare på krog-ragg kommer detta leda till den rätta? Jag som de flesta andra vill trots allt ha familj oxå. Dock ser jag ingen anledning i att sluta, jag är häldre en gamer, eller en player än vad jag var tidigare, detta har lätt till mkt positiva förändringar i mitt sociala liv, men bloggen svara mig på detta, hur går jag vidare och använder det jag har lärt mig till att skapa ett förhållande med någon lika härlig och varm?

Innan jag slutar vill jag bara säga att nej jag har ingen livskris bara en tankeställare, detta är mitt ställe att tänka högt. Det kan vara sommarensamheten som har fångat mig som så många år förr, det är något med sommaren som gör en sugen på något mer, inte konstigt att hösten har mest avslutade förhållanden, det är inte alls lika viktigt då.

För att återgå till rubriken vet jag redan livets mening, som hängiven Darwinist och full tro mot vetenskapen fortsätter liv bara av en anledning, jag ska nå detta någon dag men först ska jag vidare på min resa att hitta mig själv och under vägen hitta social bekräftelse genom one night stands. Jag antar att allt återgår till något av de första jag någonsin hörde:
"Hate the Game not the Player"

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

Kristianstad Dagarna

Tjo!
Gårdagen började tråkigt segt, utan några planer kvällen blev dock mkt bättre än jag hade hoppts på. Två veckor varje sommar öppnar Kristianstad till fest och avslutar den 11 juli med konsert med bla dead by april. Gårdagens äventyr började roligt, en 35-40 åring aspackad klädd i kostym började förklara hans likhet mellan tjejer och bilar. Det hela blev ganska komiskt eftersom han knappt kunde stå upp. Sedan bar de av till stan och vid min stora besvikelse hade dom en rap konsert. Jag förstår inte att de kan kallas musik, som tur var slutade den tidigt och den "riktiga" sing a long musiken började istället. Att se halva Kristianstad dansa kyckling dans var en rolig känsla för inte att tala om "svennebanan" "project infinity" mfl. Efter ett par låtar och ett par öl började den andra biten jag kände mig väldigt motiverad och jag och en kompis snakade med de mesta vi såg. Vi fick inte med någon hem ikväll men men, kul hade vi iaf :)
Får passa på att njuta av den sista tiden med varandra, han flyttar om ett par veckor, kommer kännas tomt....

Idag tar en annan kompis jag har känt i nästan hela hans liv konfermation, så jag ska dit det blir nog bara mat där eftersom tjejerna förmodligen kommer vara för unga. Sedan ikväll bär de av till Malmö och stranden där, får se om någon annan badar vid 19.00. Jag har föresten hittat en ny telefon nu, simpel, enkel och 200 kr, precis lagom. Så läser ni detta så passa på att fråga mig efter mitt nya nummer, eftersom jag tvingas byta.

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

Lomma Beach 2X

Godmorgon
Värmen e här och inte e de lite varmt heller. De senaste två dagarna har spenderats på stranden i Lomma. I onsdags lyckades jag få kontakt med två tjejer ifrån Kroatien med en enkel öppnare "passar ni våra grejer medan vi badar en stund?" Det funkade super bra och vi snakade med dessa tjejer resten av dagen, hon ena lovade tom att bjuda på muffins dagen efter. Annars småpratade jag med ett par andra personer, bla en surfare ifrån Norrland.
Torsdagen sedan höll sig på samma nivå ibörjan, hamnade med gårdagens tjejer men gick sedan vidare till ett par andra. Jag känner att öppnandet har gjort stora framsteg sen början av sommaren, iaf på "vanliga tjejer" På hemvägen stog jag bredvid en riktigt snygg blondin och förmådde mig inte att ens öppna munnen, verkligen besviken.
De kanske kommer så smånigom dock, vet inte vrf det är så mkt svårare med blonda.
Idag skulle jag egentligen till stranden men är i Kristianstad för tillfället så får se hur de blir med den saken, är inte jätte sugen på att åka hela vägen.

Igår hittade jag även ett själv-hypnos program på 18 minuter som "ska" lyssnas på 3 ggr i veckan, jag ska prova de och se om de hjälper. Vidare fortsätter jag med online game under dagen. Jag klarade föresten oxå Style Challenge #2 utan några problem, den tredje utmaningen för dagen är följande:
En röst övning och en text om hur röstproblem kan fixas, dessutom ska tre personer slumpvis ringas upp och tipsa mig om en film, tråkigt nog är min telefon död för tillfället så detta får vänta till Söndag.

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

Daygame sista juni

Tjo Bloggen
Igår blev jag uppringd tidigt på morgonen och tillfrågad om en utflyckt till Malmö, jag tyckte de hela verkade lovande eftersom jag kunde göra daygame.... trodde jag! Ikea var värdelöst! Värmen under dagen var nästan outhärdig och det är lovat 28+ grader i 6 dagar nu, ush. Var är mitt ishotell? Dagen fortsatte dock bra och jag fick en stadig founde middag med en kompis och hennes pojkvänn, super. Under kvällen slutförde jag Style Challenge "1" och har nu pratat med 5 stycken, jag vet att de tog lång tid jag är bara lite trög startad. Jag testade nummer gissningen på två tjejer och ingen av dem valde nummer 7, sedan snakade jag med en alkis som "råkade" hamna i kristianstad, var han egentligen skulle av vet jag inte.

Idag är de ny värmebölja och jag har fruktansvärd huvudverk, det brukar bli så av värme + åska på ingång, kan känna de på mig av någon anledning, får se om de stämmer. Jag är strax på gång till Lund och sedan till Lomma där dagen ska spenderas på jakt efter tjejer och en och annan simmtur, jag har två kompisar med mig så resan ska nog bli lyckad, det känns alltid lättare att inte vara själv.

Dagens utmaning av Style är ännu ett par frågor + att snaka med fem nya personer och denna gång fokusera på ögonkontakt med de alla. Nu måste jag rusa till bussen.

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

RSS 2.0