8 November

Tjo Bloggis
Varit en väldigt lång period nu där jag inte skrivit något. Senaste halvåret har genomsyrats av planer på väg bort ifrån Kristianstad. Dock är dessa planer ännu utan något sagt datum. Det känns som när jag var på väg härifrån hittade ödet nya projekt för mig i staden. Detta iform av extrajobb som verkar bli mer och mer för varje vecka som går. Jag vet knappt vart jag ska bli av bloggis. Just denna osäkerhet kombinerat med pågående fest håller mig vaken inatt.

Senaste halvåret har runnit iväg väldigt fort. Men något som verkade så klart ibörjan av året verkar nu så osäkert. Finns det något säkert sätt att veta när två människor är redo att bo tillsammans? Denna väntan och osäkerheten kan göra mig tokig bloggis. Försöker ta en månad i taget och att inte fundera för mkt, men som du säkert vet bloggis är jag en riktig nattfunderare och ibland är de svårt att inte tänka för mkt. Jag vill klart ifrån korridoren senast till sommaren men har ingen aning om vart de blir av.

Så som tidig julklapp vill jag i år önska mig en trygghet till våren, om bostadsort och vardag. Vart än detta nu bär hänn.

/Mana

RSS 2.0