18 November

Tjo Bloggis
Klockan har för ca 2 timmar sen passerat midnatt efter en klart intressant kväll. Dagen började dock som vanligt med en morgon och denna morgon firade jag 9 månader med Jessica. Likt förra månaden tog hon ett väldigt gulligt initiativ och skrev ihop en lista med 50 punkter hon tyckte bäst om hos mig. Självklart blev jag väldigt rörd då de var enormt gulligt :) Får försöka stå ut tills på Måndag innan jag får träffa henne igen.
 
Dagen sedan bjöd på fest då Rickard äntligen blev 20. Petter, Bygger, Jansa, Alle och de vanliga gänget var på plats i något som än en gång blev väldigt nice. Jag skippade såklart utgången senare på kvällen och har en däckad bygger i extra sängen just nu. Inget nytt här inte :P
 
Insåg tidigare ikväll att de bara var 6 veckor kvar på året. Undrar verkligen var detta året har tagit vägen. Har flygit framåt. Har precis som de flesta andra år även en period nu när jag känner mig mer nere, de är någonting med dessa november dagar som suger ur livsglädjen ur mig. Detta året har jag inte ens hockeyn att se fram emot. Väldigt tråkigt är de. Hoppas mkt på nästa höst innan jag blir allt för gammal, jag har nog lite ålderskris ändå bloggis. Är bekymrad om att aldrig bli klar här. Känns som plugg biten ska va klar när man närmar sig 30. Och de e nog just denna bit som gör att nätterna känts långa på sistonde. Eller så är de avsaknanden av "dagar med liv" som påverkar. Eller möjligtvis lite av varje. November kalendern har varit den tomaste på länge vilket jag automatiskt mår sämre av. Svår balans de dära bloggis.
 
Så för att hålla modet uppe när December är runt hörnet tänkte jag skriva ihop en fem-punkts lista om fem grejer att se fram emot i December:
 
1. Julkalendern, som ett galet nostalgifan blir årets julkalender en riktig höjdare.
2. Julfirandet, julbakning, julmat och julgran :D
3. Nyårsfirandet med korridoren, förra året var något speciellt utan tvekan ett av mina bästa nyår. Ett försök att matcha de i år känns nästan magiskt.
4. Uppföljning av mina nyårslöften, minns kanppt vad jag skrev här för snart ett år sedan men ska bli spännande och se om jag märker någon skillnad.
5. Snö, minusgrader och friskt skånskt vinterväder :)
 
Nu med en vilt snarkande bygger ska jag försöka släppa tankarna och drömma mig bort riktigt ordentligt :)
Sov gott Skåne, ge mig nu ett riktigt vitt December.
 
/Mana
 
 

RSS 2.0