24 Februari

Tjo bloggis
Ännu en dag har passerat på detta år och ännu en kurs når sitt slut imorgon. Jag är sjukt nervös men har verkligen gett järnet med massor av timmar i skolans bibbla. Så nu tusan ska de väll ändå gå bloggis! Annars har de kommit ännu en omgång snö inte mkt men lite räcker bra :) Har varit ute å gått en sväng nyss och för första gången någonsin har jag lyssnat på musik i mobilen :D De e många som frågar mig vad jag pluggar och de blir inte mkt klokare vid svaret så jag hittade en rolig video av markoolio som berättar precis hur de är att vara ekolog :)

Se och njut:
http://www.youtube.com/watch?v=0qiupvTQqfA&feature=related

/Mana

14 Februari

Tjo bloggis!
Glad alla hjärtans dag på dig, får dela dagen med dig idag hihi. Kan erkännas att jag saknar att ha någon nära men trots detta har livet den senaste tiden varit väldigt bra :) Har iofs inte varit i skolan så mkt så den biten får jag skärpa mig på den tiden som är kvar men jag har sovit bättre och mått bättre över lag. Dessutom trivs jag väldigt bra med en av de nya grannarna. Sen att flyers har heft #1 de senaste två månaderna påverkar ju säkert oxå :P

Ska till skolan nu om en timme och har skrivit ut alla de gammla tentorna. Har tänk att jag ska sitta med dom varje dag nu tills nästa fredag för att ge allt jag har och faktiskt klara en tenta. Tar så hårt på mig psykiskt att fastna i skolans uppförsbackar så hade kännts underbart att kunna gå vidare nu. Annars då? Ska iväg till lund över helgen har en tandläkartid tidigt på fredags morgonen, de verkar inte vara något problem längre dock då jag har gått upp tidigt varje dag senaste 4 veckorna. Förstår inte var min morgontrötthet har tagit vägen? Vaknar vid 6 super pigg helkonstigt är de. Men ganska skönt å slippa stressa så mkt på morgonen och faktiskt känna mig pigg hela dagen.

Längtar till simmningen ikväll :) Underbart att den kommit igång igen oxå. De var nog allt för idag bloggis.

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

RSS 2.0