16 December

Tjo Bloggis
Nu är de bara tre dagar i skolan kvar och mindre än en vecka till jul. Snön ligger tät fortfarande och hoppet om en vitjul verkar slå in år igen. Den 23 ber jag å fia mig till lund för en visit och även om jag igentligen känner fia väldigt väldigt bra känns de aningen nervöst eftersom det var så länge sen vi träffades. Jag känner mig fortfarande osäker på att gå vidare men antar att det är värt ett försök iaf. Får se hur julhelgen blir tror hur vi funkar tillsammans kommer påverka mkt om hur jag känner mig inför de nya året.

Annars inte mkt nytt samma gamla vanliga har försökt få mer ordning i tillvaron med ett inte så lyckat resultat än så länge. Kunde inte sova inatt så var vaken till halv 10 :s Ska försöka ta igen föreläsningen jag missa nu i eftermiddag så jag e redo igen imorgon.

Lucia natten spendera jag utomhus med pontus för å kolla på stjärnfall och förra helgen var jag både i lund och i stångby så senaste veckan har varit händelserik iaf :) Ska väll se om de kan häna ngt imorgon oxå.

/Mana

2 December

Tjo Bloggis
De är kanske tid att gå vidare med kärleksbiten och sluta hoppas på mirakel? Men samtidigt vill jag fortsätta träffas dock leder bara den biten till mer falska förhoppningar... suck livet är för komplicerat ibland önskar jag att jag var en krokodil istället, mindre kunskap ger mindre känslor och mindre psykiska problem. Ska försöka gå inom kuratorn igen imorgon för just nu känns de mesta ganska hopplöst önskar jag kunde skriva ett glatt blogginlägg för en gångs skull.

/Mana

RSS 2.0