30 Januari

Tjo Bloggis
Efter oändligt mkt tänkande har jag bestämt mig angående Jessica, även om inte allt känns perfekt så är de iaf mkt som känns bra. Och vi har eventuellt hela livet på oss att jobba på resten. Så vrf inte ge de ett försök. Beger mig hem till henne på onsdag och ska då förmodligen träffa katt, hund samt familj. Ska bli spännande :)

Andra nyheter som inte handlar om tjejer för en gångs skull är att jag av alla personer kan erkänna att jag har fastnat för en anime. "Death Note" Tar ett steg längre på de idéer jag haft på boken genom att faktiskt ha en huvudperson som dödar folk. Detta sker även på ett väldigt "bra" sätt. Har ännu inte skrivit en ända rad och letar fortfarande ngt att verkligen komma igång på, ihopp om att fastna för en csi scen eller nu nyfunna death note och faktiskt börja skriva. Funderar även på att leta reda på "the fbi files" som under flera år var mitt favorit program. Detta är i motsatts till csi riktiga fall med riktiga händelser vilket känns som de kan behövas.

Annars fortsätter livet i samma stil dagarna flyter smidigt framåt och kan inget annat än njuta av tillvaron. Har ett bekymmer med datorn dock, den stänger av sig själv ibland utan anledning, sjukt störigt. Ska se om de finns en auto spar funktion i word som man kan ställa in på ett tidsintervall, i annat fall vet jag inte om jag ens vågar börja skriva ngt seriöst.

Nu blir de iaf sängen, några timmar senare än vad jag hoppades på men men.

/Mana

28 Januari

Tjo Bloggis
Efter en härlig dag i vintervädret är jag nu här igen. Spenderade som tidigare nämt dagen med Jessica. Vi började med en sväng på naturum för att kolla på örnar, dessa var dock schemalagda på söndagen medans lördagen var en tur som började 10. Så blev inte mkt av de. Istället begav vi oss till ica och införskaffade bakpotatis med tillbehör. Dagen spenderades sedan med kortspel, matlagning och mys i soffan med film. Slutligen begav vi oss till stationen och nervösiteten som vi båda upplevde påverkade utan tvekan samtalet på väg tillbaka. Vi bestämde oss iaf för att ses igen och att eventuellt höras på msn i veckan. Känner att känslorna är svåra att placera men att de säkert kommer ge sig när vi väl lär känna varandra bättre. Fick även lite guidning av julia som även visade åt de här hållet.

Resterande delen av kvällen är jag osäker på hur den ska spenderas får se vad som händer helt enkelt.

/Mana

28 Januari

Tjo Bloggis
Efter över en timme i ett försök att somna bestämde jag mig för att gå upp en sväng igen och skriva i dig istället, kanske kan detta lätta mina funderingar och hjälpa mig slappna av. Detta har ju trots allt funkat många ggr förr. Så gårdagens fredag spenderades allt för länge i sängen (ensam) för att till sist orka mig upp runt 4 på eftermiddagen. Så att denna natten varit spänd och svår att slappna av under är kanske inte så konstigt. Iaf trots att min dag började efter de redan blivit mörkt han jag med en ny tur till kåren, där vojtech hade sin sista dag. Detta firade vi med hamburgare och "nightwish" glass. Självklart var vi de vanliga gänget och som jag sagt väldigt många ggr förut känns de makalöst att faktiskt komma så bra överens med ett gäng igen. Efter en del kortspel med 45 kort begav vi us slutligen hemåt.

Hemma igen tog Ogge jobbet som inredningsarkitekt och försökte att lösa planlösningen i mitt rum för eventuell ommöblering. Till sist kom vi fram till att den konservativa lösning trots allt var den bästa och rummet stannade som de var. Så efter detta började jag planera städningen, denna gången snålade jag inte på ngt och skurade golvet ordentligt. Dessutom lyckades jag fiska fram min lavalampa för mysbelysningsalternativ under Lördagen.

Så varför alla dessa moment?
Jo imorgon är en stor dag då andra träffen med Jessica går av staplen, inför första träffen kändes de som vi båda var taggade och förväntansfulla, tyvärr känns de som denna veckan haft mindre av den varan då vi knappt har pratat. Är osäker på om detta tyder på en osäkerhet hos båda parter eller om de helt enkelt varit mkt att göra i veckan. Själv har jag haft fullt schema så kan ju bro på de. Nåja only time will tell. Ska börja dagen redan 11.30 i stan och försöka ta oss förbi naturum. Sedan bär de hit och lunch baserat på hennes tidsplanering ska intas. Givetvis hade jag tyckt de var kul och äta 2 ggr, men är osäker på hur hon har tänkt sig detta. Antar att jag märker den biten oxå. Till sist måste jag dra med henne till promenadplatsen som julia föreslog de verkade jätte härligt. Vi får se hur de går helt enkelt.

Skiter sig allting imorgon överlever jag dock ändå, njuter verkligen av livet för tillfället och de är även under dessa perioder jag har lättast att hitta eventuella nya dater. Men en sak i taget, ska sluta svammla och fokusera på dagen som kommer sen vad som händer efter de är de ingen som vet säkert.

Insåg precis att de även snart är februari, har redan halva den månaden bokad med "nyttiga" aktiviteter får se om jag hinner med ngt annat. Oavsett vilket kan jag enkelt konstatera att Januari 2012 har varit 4 väldigt roliga veckor i mitt liv, de fyra som kommer får väldigt gärna bli lika spännande.
Ihopp om att tankarna nu är stillade en bit iaf, ska hjärnan få ta paus i 4 timmar innan badrummet och uppvaknandet ska tas uti med.

Sovgott Bloggis de behöver du nu när jag väckte dig så sent :)

/Mana

25-26 Januari

Tjo Bloggis
Hemkommen efter öppningskvällen på kåren. Kvällen började underbart med en stor ring som ogge och jag ägde i mitten av. Att spendera en kvart i rampljuset kändes underbart :P Trodde resten av kvällen skulle bli avspeglad av vår heroiska start. Tyvärr hände inte så mkt för ngn av oss, snackade med gamla vänner och dansa en aning istället. Vilket iofs var trevligt.

Dagen i övrigt bjöd på utflykt till fågeltornet med julia, de var härligt med en sväng ut i "skogen" bland all snö och is. Känns som ordentlig vinter nu även om de inte är speciellt mkt snö. Dagen imorgon borde jag börja med städningen inför helgen känner mig super laddad inför helgen som kommer och hoppas känslan kan sitta i ända till söndag.

Övrigt så rullar livet på, njuter av vintertiden och vännerna. Nu blir de några runder innan de e dags å släcka för dagen.

/Mana

24 Januari

Tjo Bloggis
Den härliga Januari-månaden har fortsatt i samma stil och idag har jag ett par nya glada nyheter att komma med. Börjar med förra helgens dubbla utgång där jag och ogge verkligen gav järnet på bånken 2 dagar i rad. Vårt samspel börjar funka bättre även i sådana situationer och de känns som vi matchar varandra bra. De är super kul och ragga med ngn igen även om jag till största delen mest gör de för nöjets skull. Nej januaris fokus har legat på andra håll än bånken tjejer. De känns som kontakten med jessica har växt och vi har pratat varje dag sen vi sågs i fredags. Ny träff blir här i kstad på lördag och efter av okänd anledning ha lovat en ommöblering av mitt rum innan nästa tjejbesök blir de ett av veckans projekt. Dagen idag har varit produktiv och givande tillsammans med de bästa vännerna. De är sällan att de händelsfattiga dagarna med 14 timmars lol-spelande hamnar här, inte heller är de dessa dagar jag minns speciellt många glada moment ifrån. Nej de är just såna dagar som denna måndag har varit som är speciella. Allt från promenader, arbetsförmedlingar och de komiska med att slita av kläder från ngn. Tyvärr är den sista biten inte så mysig som den låter :P

Höjdpunkter för resterande delen av veckan blir hundbesök imorgon men framförallt kårens vårpremiär på onsdag. De ska bli super kul att komma ut igen och efter 3 ggr på bånken känns de som jag har vaknat till på utelivsbiten ordentligt. Är mer sugen på ännu fler roliga kvällar än en massa hångel dock :)
Kvällen får istället bjuda på en massa flaxande.

Till sist har pappa blivit opererad idag och läkaren har meddelat att allting har gått bra vilket känns väldigt skönt. Ska försöka dra mig mot sängen nu och ta tag i allvaret som trots allt återstår denna veckan, de är ju trots allt bara tisdag.

Sov Gott alla gräddbollar :D

/Mana

Utgång fredag :)

Tjo Bloggis
Hemma igen nu efter en väldigt trevlig dag tillsammans med jessica. Efter fika på espresso house och promenad i stadsparken avslutade vi dagen med en timmes bowling. Hon hade aldrig tidigare bowlat så de var kul. Pratade ordentligt under hela dagen och hon var väldigt trevlig. Vid 6 tiden begav jag mig sedan tillbaka till kstad och ska haka på ogge till bonken om ca 20 minuter.

Veckans äventyr började dock i onsdags med utflykt till oxie utanför malmö. Här träffade jag för första gången sen hösten 2009 Angelica. Hon var numera mamma till en 4 månaders gammal pojke. Det var häftigt och se men de fick mig även att inse att jag inte vill ha barn på flera år ännu. Kändes som hon nu var tvungen att änga de kommande åren till bara barnet. Vilket jag inte hade velat uppleva i nuläget. Trivs så bra med att vara så pass fri som jag är just nu.

Ska försöka hälla i mig några cl uräcklig vodka innan de bär av till stan, blä.

/Mana

20 Januari

Tjo Bloggis
Idag gäller de efter 3 väldigt händelserika dagar med utflykt till malmö, oxie, stångby samt lunds lassaret avslutas nu veckan med finalen. Om rätt så precis en och en halv timme ska jag äntligen träffa Jessica i ett snöigt lund. SMHI har utlovat uppehåll och stundtals sol i eftermiddag så de kunde inte varit bättre.
Har pratat mkt med Julia om pirrighet inför att räffa ngn och även om jag är den ko-lugna typen som sällan är nervös har de märkts av speciellt under natten att detta känns större än vanligt. De tre senaste daterna jag haft under de gånga halvåret har alla kommit ett steg längre än den tidigare, min förhoppning är att de även kan bli så idag och fler dagar som kommer senare. Nästa bestämda besök i lund är ett födelsedagsfirande den 11 feb. Men kanske blir de ngn tur ner innan dess. De är svårt att veta hur de känns eller komma kännas så här innan man träffats en gång. Självklart kommer jag följa upp dagen när jag är hemma i kstad igen ikväll.

Kommer även följa upp onsdagen senare. Nu ska jag förbereda ankmat, käka lunch och duscha för att bege mig till bussen om ca 80 minuter.

/Mana

16 Januari

Tjo Bloggis
Livet leker Januari har varit super än så länge känns som jag är på topp varje minut av varje dag just nu :) Givetvis finns de mer än en faktor som har lätt till detta men en av dom är utan tvekan kontakten med en alldeles underbar tjej. De kanske låter konstigt eftersom vi inte ens har träffats ännu men de känns verkligen super bra, jag hoppas verkligen hon ser de på samma sätt. Annat kul som hänt på sistonde är utgången i lördags, även om de inte riktigt blev som vi tänkt oss kom vi iväg iaf.

Jag har även börjat spåna på boken och lagt upp en början och hittat på ett par huvudpersoner, tänkte sätta mig varje gång jag passar lisa och se hur de går med de. Ska dit imorgon igen så hoppas på att komma igång ordentligt då. De känns som denna våren kan bli hur bra som helst och bland alla skratt och de oändligt många samtalen med bästa julia kan jag andas och bara njuta av att jag faktiskt hade orken att finnas kvar här i kstad. Jag känner att jag äntligen kan blicka framåt igen istället för att vara fast i de som har varit vilket känns väldigt skönt.

Så de ända frågan som återstår är väll vad jag ska göra med yrkeslivet, vilket jag fortfarande är osäker på de får gå som de gör denna våren behöver denna paus från allvaret kan ta nya tag till sommaren. Istället ska våren precis som jag ville från början bara spenderas med de jag verkligen vill och om de blir en ny hund och en ny tjej kommer livet självklart nå nya höjder :)

Veckan ska bjuda på nya äventyr med en tur till lisa imorgon, bakpotatis och film på kvällen, malmö på onsdag och eventuellt en vistelse till lund på torsdag för att eventuellt avslutas i eslöv på fredagen. Där Kornellia befinner sig, dock är hon dålig på att vara online så är osäker om de blir ngt. Dessutom känner jag mig redan på vilken av tjejerna jag verkligen vill ha. En pirrig känsla av att prata med ngn online har jag aldrig haft innan, så de känns verkligen bra :) Sitter på msn och disskuterar hund med henne just nu, finns de ngt mer romantiskt att göra tillsammans? :P

Till sist önskar jag dig lycka till med tentan och tenta plugget Ogge :)

/Mana

10 Januari

Tjo Bloggis
Låg och grublade över livet igår natt och insåg att jag faktiskt vill skriva den dära boken. Får ofta väldigt kreativa tankar när jag försöker gå och lägga mig, tankar som ofta leder till väldig skrivglädje, därav de många sena inläggen i dig. Men igår kände jag istället för att tänka på den eventuella boken. Och jag fick en hel massa tankar och möjliga vägar. Så de är väll bara att börja och våga satsa. Ska verkligen göra de denna våren, satsa på de jag verkligen brinner för och låta bli halvhjärtade grejer och försök.

Vaknande sedan ganska tidigt idag och har varit ute en lång sväng med julia, som vanligt disskutera vi livet i allmänt och de känns alltid lika härligt att få komma ut en sväng och bara kunna prata om precis vad som helst. Har ett otroligt förtroende för julia och upplever att hon även har de för mig. Så våra samtal blir alltid väldigt givande.

Väl hemma igen bestämde jag mig för att slänga mina dagliga minuter på datingfronten och sitter där ännu, baserat på en profiltext har jag hittat min drömtjej :P Sen är de klart att en människa inte går att känna ngt för enbart genom text men allting verkade så perfekt haha. Så hoppas verkligen att hon faktiskt svarar nu, du får hålla tummarna för mig bloggis :)

Annat som förmodligen händer idag är att träffa madde igen som kom hem tidigare idag, dessutom blir de tacokväll och film. Livet är verkligen på väg tillbaka till hur de ska vara. Har känt mig så glad i flera månader nu vilket är så härligt. Hade jag låtit bli att gå ur sängen en dag hade nog grannarna slagit in dörren, de känns fantastiskt att vara så uppskattad som jag känner mig just nu. Njuter av varje dag och kanske är jag lite bakåtsträvande men de är verkligen så här jag vill leva just nu. En underbar vardag med underbart folk och underbara kvällar, vad kan möjligtvis bli bättre?

/Mana

9 Januari

Tjo Bloggis
Något som borde blitt ett glatt inlägg igår har efter dagen endast lämnat bekymmer bakom sig. Som on min jobb/skol situation nu i vår inte var märklig nog har de även kommit hemska nyheter hemifrån. Pappa är inlagd på sjukhus med hjärtproblem och kommer förmodligen behöva hjärtoperation. Jag är inte särskilt insatt i de medicinska men de låter inte bra. Hösten 2009 sänkte glädjen från ett och ett halvt år tillbaka i fruktansvärd sorg, jag vill verkligen inte gå igenom detta igen bloggis :( Jag hoppas allt kan lösa sig till de bättre igen. Känner mig extremt orolig :( Året som trots allt börjat så bra.Håller tummarna och alla andra fingrar att allt löser sig.

För att avsluta inlägget lite mjukare kan jag medela att utgången i lördags blev väldigt bra och att veckan i övrigt också varit bra. Så jag hoppas denna vecka kan fortsätta i samma stil :) Ska försöka sova en stund nu har haft svårt att koppla av helt inatt. Ska även försöka snickra ihop en ny date innan januari är slut. Sov gott bloggis.

/Mana

3 Januari

Tjo Bloggis
De gånga året fick en underbart härlig kväll med vännerna här i stan. Maten och sällskapet kunde inte varit bättre. Senare på natten fick vi dessutom se Sverige vända ett ordentligt underläge och avancera till JVM-Semifinal mot finland, som spelas ikväll. Längtar :)

De nya året har kommit med en stor euntisiasm, mkt glädje och märkligt nog en städvilja. Igår tömmde jag bokhyllan helt och hållet och slängde stora mängder papper, dessutom formatterade jag äntligen om datorn. Allting är typ 100x snabbare just nu :D

Som om detta inte räcker kan jag bara njuta av vardagen, glädjen från hösten har än så länge verkligen hållt i sig och vännskapen samt närheten med både ogge och julia tycks växa ordentligt varje dag. Vem kunde tro att jag skulle befinna mig här efter förra årets nyår?

Som om inte allt detta räcker har även den sociala biten för att just ragga irl verkat vakna igen till sist, har för första gången på oändligt länge faktiskt funderat på hur och var de kan vara bra att ragga.

Har även bestämt mig att lägga ner skolan denna våren och istället göra något jag verkligen brinner för, dels för att helt komma över de som har varit och dels för att hitta ny livsglädje i vardagen. Har stora förhoppningar om mer hundjobb har fått reda på ifrån Monica att de finns en kennel i Vinslöv, ska slänga iväg ett mail dit idag och hoppas på de bästa. Annars tipsade hon om arbetsförmedlingen då dom kunde fixa en praktik plats på en kennel, vilket hade varit minst lika bra som ett jobb :)

Jag har även länge funderat på att skriva en kriminalromman, kanske hinner jag med de också denna våren? Känns som året precis har börjat och precis som ibörjan av året 2008 känns de redan nu som året kan bli väldigt lyckat och 2008 lär jag aldrig glömma så vem vet om jag kan få ett lika bra år denna gången :)

Sist men inte minst har vi ju passerat nyår och det är tid för nyårslöften. Som vanligt ska jag uppge tre stycken och göra mitt bästa för att följa dessa. Dessutom precis som vanligt ska jag inte ange något löjligt som att tex träna mer då detta aldrig uppfylls. Nej mina är precis som alla andra år mer abstrakta, så here goes:

1.
Alla är vi självkritiska någon gång, ibland känner jag dock att denna biten går över styr, att äta ordentligt och faktiskt kunna uppsaktta sig själv för de man gör och kunna njuta av livet, tycker jag är viktigt. Så istället för att titta på de som inte har funkat under veckorna och få ångest över de bitarna, blir mitt löfte detta året att fokusera på de som varit bra istället.

2.
Datingvärlden kan gärna bli stressig, ett måste och bra mkt mer än ett nöje. Tidvis har denna bit erbjudit mer ångest för mig än glädje, målet med detta året är att våga ta ett djupt andetag och chilla. Våga vänta på att hon ska ta nästa steg istället för att spela åt henne. Våga hoppas på att hon föreslår att ses istället för att försöka planera varje gång. Våga inse att jag är värd att tjejen kan ta initiativ och om hon inte gör de kan jag gå vidare till nästa.

3.
Till sist kommer ett löfte som syon här på högskolan har hjälpt mig med. Människor är roliga varelser som gärna vill ha syfte på vardagen. Detta gäller speciellt unga männ som ännu inte hittat vägen i livet. Så målet med detta är att helt enkelt uppnå ännu mer rutin i vardagen. Är säker på att grannarna här ler ordentligt när de läser detta, då rutin i vardagen är något jag kämpar väldigt mycket med. Men jag inser att allting kan alltid bättras på och för att uppnå ett välmående är de många små saker som behöver fungera. Tex att ta de samtalet till försäkringskassan första dagen eller att våga säga ifrån. De sist nämda har jag ofta svårt för och denna bit ensam upplever kvinnor som väldigt attraktivt. Att veta var man står och vad man vill är nämligen viktigt i den "dinosaurie-hjärna" som kvinnor faktiskt har när de kommer till attraktion. Självklart är denna bit inte endast riktad mot kvinnor, den egna självkänslan är ännu viktigare. Jag vill, Jag kan.

Nu blickar jag framåt mot denna dag och många dagar som denna. Mot nya tider Bloggis, en förändring då och då kan ju trots allt vara nyttigt.

/Mana

RSS 2.0