29 Juni

Tjo bloggis
Sommaren har börjat på riktigt denna veckan med härligt väder varje dag, tråkigt nog har jag knappt kommit ut alls ska försöka ordna upp åhus utflykterna tills nästa vecka. Hade behövt komma iväg en sväng och på lördag bär de av till humlesjö de ska bli super kul :) Dock innan dess, på fredag ska jag på en ny date det känns mkt lättare denna gången och frida som hon heter verkar väldigt trevlig, så hoppas på en trevlig dag både fredag och lördag. Annars har jag hittat kontakten med mina gamla helsingborgskompisar igen och de känns verkligen roligt då kstad är helt död nu under sommaren. Längtar tills sommarkursen går igång jag måste bara kontrollera så jag faktiskt är anmäld först, har mailat både de ansvariga och kursen börjar inte förens 18 juli så är ute i hyfsad tid för en gångs skull :P

Nähä nu är de tid att gå ut en sväng och slappa i solen har tre nya harry-borsch att plöja igenom :)

/Mana

En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

Tjo Bloggis
Solbrännan håller i sig men har iaf blivit lite bättre nu än sist. Har spenderat helgen inomhus och inte gjort ett skit :/ Vill ut igen men ska lugna mig till måndag. Har iaf gott om solkräm sen förra året så näste gång ska jag klara de bättre.

Livet annars då? Ja de e väll ganska likt som de var sist jag kämpar med italienskan och råkade tidigare idag snubbla över en ledin låt "Jag har vaknat mitt i natten av tystnaden och önskat att du sov här bredvid mig igen". Känner igen de där det är utan tvekan de sämsta med att vara singel :( Saknaden speciellt på kvällarna är ibland väldigt svår men men jag försöker hålla hoppet uppe om att det var bäst att de gick som de gjorde. Har träffat en ny tjej ifrån lund som jag pratat med i ett par veckor får väll hoppas hon kan fylla tomrummet i sängen, även om hon aldrig kommer bli en ny varg :(

För Sofia bloggis må hennes liv lösa sig till sist och må hon hitta sig själv igen.

/Mana

17 Juni

E vola vola si sa bloggis!
Har bestämt mig för att lära mig "var ska vi sova inatt" på Italienska nu i sommar går faktiskt ganska bra :) Gårdagen bjöd på sommarkortets första och långt ifrån sista utflykt. Först bar de tidigt på morgonen av till limhamn där pappa och jag åkte ute och fiskade. Vi drog upp hela fem stycken torsk på ett par timmar och middagen efteråt var super :) Efter fisketuren drog christian och jag till lomma där vattnet var för kallt för mig :P Lyckades även få för mkt sol på öronen av alla ställen så är alldeles öm i dom idag. Senare på kvällen blev de en utflykt till en annorlunda träkoja nere vid dammarna och pizzaätning. Kvällen avslutades med övernattning i christians väldigt stökiga lägenhet :). I förmiddags bar de sedan åter till kstad ska försöka vila i helgen och låta solbrännan försvinna för att pånytt åka till lund på Måndag.

Ishockeyn är nu helt slut för året då boston tog sin första vinst sedan 1972 de är väll bara att säga grattis och hoppas att flyers kan fixa de nästa år. Ingen hockey på flera månader nu känns motigt men känner på mig att denna sommaren kan bli lika härlig som 2009, känner mig upplyft för första gången sedan januari och de brukar ge bra resultat både i vänner och i kärlek, så vem vet vad som kommer hända bloggis?

Nu blir de till att fortsätta se "charmed" Prue dog igår så hela serien har fått en märklig ton men men 5 säsonger kvar så jag gissar på att de löser sig ändå.

/Mana

Äntligen Juni

Tjo Bloggis
Så var de juni igen, förra veckan bjöd på tre härliga studentfester och i år skippade jag min mössa för att komma ifrån missförstånd... trodde jag. Tog inte många minuter innan jag blev frågad om jag läste teknik när jag berättade för den unga damen att jag gått ut för 6 år sen trodde hon knappt på mig haha. Kanske är jag ung för evigt bloggis? Vissa delar av mig känns fortfarande väldigt unga men de är väll som min gamla kennel ledare sa "han hundar växer aldrig upp, precis som hos oss människor" Och visst e de så? :P Helt vuxen kommer jag aldrig bli.

Sommaren har börjat ordentligt nu iaf med varmt väder och massor med ledighet. Tråkigt nog har daniel åkt tillbaka till gbg så korridoren kommer vara stendöd i 2 månader nu. Som vanligt hoppas jag på en ny trevlig granne till hösten är osäker på hur många rum som ens är tagna här.

Hockeyns kanske sista match för säsongen går av inatt canucks leder över bruins med 3-2 och kan avsluta säsongen med sin första vinst någonsin, stort för dom! Hade känts kul att få in ett par svenskar till i stanely cup vinster.

Vad händer annars då? Tja inte så värst mkt pratar knappt alls med sofia just nu antar att vi behöver ett tag ifrån varandra då de har varit intensivt under större delen av de gånga 18 månaderna istället försöker jag att träffa ngn annan. De är dock inte mkt lättare än vad de har varit tidigare och motiveringen finns inte riktigt där, känns ungefär som att försöka sova utan att vara trött för man känner sig tvingad till de. Men men de ska nog lösa sig till sist. Har ett par veckor att ta i tu med nu får se vad jag ska hitta på, har 5 säsonger kvar av förhäxad att se igenom innan sommaren är slut. Sen andra juli är de släktträff uppe i sommarstugan de ska bli väldigt kul :) Sen i mitten av juli börjar jag min sommarkurs och sen är de ju kstad dagarna ngn gång i sommar oxå. Så de ska nog lösa sig till sist.

Jaja nu är de helt klart tid för sommar:
http://www.youtube.com/watch?v=nYuhKf3UWUo&feature=related

Ingen sommar utan den :P

/Mana

RSS 2.0