26 Januari

Tjo Bloggis
Glädjen ifrån fredagen håller i sig ännu :) Helgen blev väldigt bra och den nya veckan har börjat väldigt bra oxå. Dessutom påväg hem i lördags hörde jag en kattuggla (ca 5 på morgonen) Den lät väldigt häftigt och efter att ha kollat upp läten på fåglar hittade jag denna länk:
http://www.hyber.org/birds/kattuggla.mp3

Min uggla lät precis så, enkelt rop först sen precis som den frsyer med upprepning efter halva haha :P
Annars idag har jag nyligen avslutat en kväll med sofia, vi har lagat lax och annars mest slappat. De e konstigt bloggis hur små förändringar här och där kan leda till mkt nyheter, men men mår mkt bättre nu än större delar av hösten jag hoppas de kan hålla i sig :)

/Mana

21 Januari

Tjo bloggis!
Äntligen goda nyheter jag har bestämt mig sen sist att försöka hålla kontakten ordentligt med folk jag faktiskt vill träffa och ikväll bär de av till lund för ett seminarie i... "the game" :D Har inte känt mig så här glad på länge, känslorna innan en utgång och förhoppningarna överträffar de mesta. Något jag har lärt mig sen sist är att inte pressa mig själv för hårt och bli besviken dock. Jag kommer njuta av kvällen bara av att observera och kan jag få några tips på vägen om mitt "night game" är de väll inte fel direkt. Men att äntligen få se en riktig "natural" i action känns super häftigt. Kvällen kommer börja med ett seminarie i lund med förmodligen väldigt bekanta ord för min del, sen ska ett tjugotal killar bege sig till kb i malmö.

Min största förhoppning om kvällen är inte att träffa tjejer, jag har aldrig varit mkt för bartjejer och från malmö dessutom? Klarar mig nog bättre utan :) Nej istället ser jag fram emot att träffa killar och eventuellt någon ny kompis. Viktigaste delen är dock givetvis att ha roligt och jag tror verkligen de kommer bli kul :)

Sitter här å lyssnar på musik från högtalarna just nu, ett gott tecken på att jag faktiskt mår bra och är glad det är på tiden de :)

Hockeyn ångar på och bjöd på ny vinst inatt och Philadelphia är påväg mot deras första President's trophy som ligans bästa lag detta året. De har tydligen inte vunnit denna sedan 1987 så hade varit häftigt att vara med om i år.

Annars då? Nja annars är de inte så mkt ska försöka komma igång med kemin och verkligen klara de denna gången tror de kommer påverka mkt av året som kommer och hur jag kommer må. Detta väntar dock till 10.00 måndag nu ska här bara ha så mkt roligt jag kan i helgen :D

/Mana

18 Januari

Tjo bloggis
Detta funkar inte mkt längre, jag försöker intala mig om dagarna att de är bra men sen när kvällarna och nätterna kommer så funkar de inte att bara hoppas längre. Nu är de inte bara skolan som tynger mig utan de vänner jag har och där jag bor kan inte längre tillfredställa mig. Jag är jätteglad över de vänner jag har och kanske e de jag som omedvetet har valt att de blitt så här men de känns ändå trist. Dagarna har blivit planlösa och tom min matlust har försvunnit. Jag har svårt att ens hitta meningen med dagarna längre och kanske är de dags att ta ett nytt kliv mot de okända. Hösten 2007 var tung för mig men jag fann styrkan att gå vidare i att byta miljö och mer eller mindre tvinga mig till förändring. Flytten till kristianstad är inget jag ångrar 2008 och 2009 blev några av de roligaste åren jag någonsin haft. Med otrolig gemenskap och sammhörighet. De var oxå då jag började blogga, den gången av ren glädje och energi för å dela med mig om hur glatt livet var.

En mening med att gå upp på morgonen, en mening och en sammhörighet till folk som brydde sig vem jag var och vad jag gjorde blev ett väldigt bra resultat. När saker å ting sedan började ändra sig under 2010 har tillvaron bara blivit sämre och sämre. Jag önskar jag kunde säga att "ensam är stark" men som jag skrev för något som känns oändligt länge sedan behöver de flesta social bekräftelse. Jag har nått en punkt där detta mer är ett utryk än ngt jag faktiskt upplever dagligen. Istället har jag återgått till hur jag levde 2007 och försöker få min sociala bekräftelse ifrån internet. Detta fungerar kortvarigt och får dagarna att gå men precis som då leder de bara till ångest i längden.

De känns som jag just nu behöver samma ändring som jag uppnådde då, även om "problemet" då mest gällde tjejer och sex så ledde den biten även till ökad "lycka" med kompisar.
Korridoren som jag flyttade till i Kristianstad ibörjan av 2008 gav mig till en början inte mkt men med tiden fann jag allt jag behövde här. Just nu känns de bara som korridoren bidrar negativt så kanske hade en ny flytt inte varit dumt? Men min stora fråga till mig själv är om jag verkligen vågar flytta till lägenhet. Jag trivdes inte i lägenheten i lund, så hade jag trivts i lägenhet utan en ända person rumtom mig i dagsläget?

De känns som jag behöver någon som kan och vill bry sig lite extra just nu, de flesta av de vänner jag har kvar är distanskonversationer och ärligt talat behöver jag nån levande varelse i livet just nu för att kunna hitta tillbaka. Någon som kan prata å förstå lika bra som du bloggis *fniss*. Jag hatar å känna mig så här jävla emo och jag vet att något måste ändras på... men vad? Att bli infryst i 1000 år och hoppas på de bästa som i "futurama" hade inte varit dumt :P

"I need a change a different scene, a new approach to coming clean"

/Mana

13 Januari

Tjo Bloggis
05.15 ännu en sömnlös natt med för mkt tankar å funderingar. Har sätt memento idag en film som handlar om en kille med bara fem minuters korttids minne och hur underbart livet kan bli om man skapar och tror på sina egna sanningar.
Bra poäng i den.

Är de ens någon som läser detta längre bloggis? De känns som jag glider ifrån de vänner jag har kvar och jag börjar tappa fattning om vrf jag ens ska gå upp på morgonen. "gdtl" Tillängnas dig tommy de tog mig många år å förstå vad du menade. De löser sig till sist på nått jävla sätt. Får bli ny kurator tid för mig i veckan e så jävla trött på allting.

/Mana

P.S Om någon läser detta var snälla och skicka ett sms till 0708-373304 med texten "gdtl" De uppskattas, speciellt just nu, tack.

RSS 2.0