17 Juli

Tjo Bloggis
Kom precis hem efter tre dagar i stångby har haft väldigt kul har mina riktiga vänner där. Trots detta känner jag mig ändå inte hel, jag saknar ngt i livet jag säger enkelt att de är vänner, men de är de inte. Henrik och petter har vuxit för mig när jag behövt de och de är mina närmaste vänner. Men de hör tyvärr bara ihop med spelandet, det jag saknar är ngn att prata annat med. Jag minns inte senaste gången jag pratade sex med ngn och bara en sådan sak är ju helt bakvänd. Tjejer som katrin och angelica finns inte längre i mitt liv och kanske är de just de som behövs, en väldigt nära tjejkompis. Någon som ändå har den sexuella spänningen kvar och kan skapa lite pirrighet att prata med även om de aldrig händer ngt. Någon som är annorlunda på ett annat sätt. Fan jag saknar tjejkompisar har lyckats förlora varenda en och har svårt att hitta nya.

Är sugen på att prata mer med emmie, men har känt henne så länge som ngt mellanting mellan bekant och vänn så de är kneppigt. Frida sen är jag osäker på hon verkar köra den typiska jag vill stilen men sen ändra sig i sista sekund precis som att hon aldrig har velat. Hur tusan jagar man en tjej och ändå meddelar att man inte gör de för att ligga med henne? De är mkt lättare med killar kan ses utan att allting ska vara så jäkla omständigt. Så vrf vill jag då ens ha tjejkompisar? Kan knappt svara på de själv men ngt är de som gör de.

Har massvis med fjärilar i magen ikväll så babblar mest på massa svammel :P Börjar nämligen sommarkursen imorgon och beffarar att de är en del kända ansikten sen förra året som jag inte trivdes med. De två tjejerna jag trivdes med ska givetvis inte läsa den :/ Känns som alla jag hittar och försöker komma närmare alltid försvinner, beror detta på mig lr andra omständigheter? Vill ha ngn att prata med igen, ngn man kan bli glad över att se online lr höra ifrån istället för att tveka om de ens är lönt att höra av sig eftersom de inte blir ngt svar ändå. Nog med svammel, tillängnar dagen till de personer som funnits där under min uppväxt och som jag har kunnat prata med när det behövts om allting.

Jelle - Enormt utbyte under flera år med allt ifrån sex till runescape.
June - Rädda mina tidiga gymnasieår genom att alltid finnas där och alltid vilja prata, träffa henne i lund hösten 2009 vilket var obeskrivligt häftigt.
Hein - En av de första jag prata mkt med online, 40+ åring ifrån holland som spelade dungeon keeper om kvällarna och kom väldigt bra överens med mig.
Zack - Har fått mkt skit ifrån andra jag träffat online men alltid varit benhårt lojal mot mig i alla situationer. Erbjöd en resa till stanley cup som jag tvekade på första året men gärna ville andra året då dock detroit förlora.
Vonki - Mkt har sagts å hänt mellan oss men i slutändan var vonki underbart trevlig att ha i sitt liv, i venten lr på wowwiki, tankarna och känslorna fanns alltid där.
Susie - Kompis till june då vi tre spela och prata mkt tillsammans, kontakten dog dock ut ganska snabbt tråkigt nog men är ändå absolut nämdvärd.
Kalle - Ingen har någonsin inspererat, glatt mig och visat sådan otrolig ödmjukhet som kalle gjorde i kstad. Kalle var inte glad så länge han inte visste att alla medverkande var glada, var tusan finns de fler sånna personer? Tackar för alla kvällar, alla kort, alla tvstunder och givetvis alla shots och tokiga pådrag.
Therese/Albina - Två tjejer ifrån lärareutbildningen som jag läste med i två olika klasser. De var dock väldigt lika och gjorde tillsammans flytten och terminerna i kstad ngt att se fram emot och varje skoldag en dag i gemenskap, ngt jag haft svårt att uppnå med ngn annan under åren på höskolan, sanna eldsjälar som verkligen ville höra hur din dag hade varit istället för att bara fråga som följd fråga.

Önskar jag kunde skriva fler namn men ni har funnits där under vikta peridoer av livet och jag är för evigt tacksam. Vill hitta ett nytt namn till listan, var finns du någonstans? Och framförallt var ska jag hitta dig?

/Mana

12 Juli Ny Kristianstad dag

Tjo Bloggis
Har börjat spana efter näktergal bloggis, har en glad gynnare som sjunger för mig om nätterna men har inte lyckats hitta honom ännu, dock står de i fågelboken att sången kan höras kilometervis så den kanske sitter långt borta ändå, härligt låter de iaf :) Dagen idag har än en gång spenderats i stan tillsammans med kusinerna erik och johannes, vi hade väldigt trevligt i de härliga sommarvädret och jag fick langos igen :) Veckan som är kvar nu ska eventuellt bjuda på fler åkturer till stan medan sommarens första riktiga utflykt går av till skrylle på lördag. Ska bli skönt att komma ut på riktigt igen :) Desstuom har hund jobbet äntligen löst sig har hittat en valp som jag ska ta hand om i augusti. Annars har den senaste tiden funkat bra, ser på de nya futurama avsnitten och kämpar med de tre sista säsongerna av förhäxad. Saknar mina gamla vänner och korridorsdanne men söker nya dörrar att öppna istället och de om ngt är ju vad sommaren handlar om. Vi får se vad sommarkursen i nästa vecka kan bjuda på med lite tur slipper jag läsa med Tenander i år iaf, jag klarar inte av den människan blää.

Dating fronten går väll som den gör men jag kämpar tappert iaf om inte annat så är de kul att prata med lite nytt folk iaf. Ska försöka hinna med en till date innan sommaren är slut. Annat jag måste hinna med under sommaren är en ny dyngsrytm en tenta och ett projekt i att bli av med silverfiskar. Med andra ord inget nytt :P

/Mana

8 Juli - Kstad dagarna inleds

Tjo Bloggis
Så var de dags igen för sommarens höjdpunkt. Festival i precis lagom storlek, med härlig musik, trevliga pratstunder god mat och mkt dans :) Kvällen börjar med alien - Brave new love, som jag redan lyssnat på åtminstonde 20 ggr så ska bli kvällens höjdpunkt. Strax bär de av till en av pontus kompisar för att så smånigom mötas upp med syrran på stan och äta langos, väldigt kul att hon tar sig hit :) Annars då? Inte hört ngt ifrån frida sen i fredags så antar att de tog slut innan de ens hunnit börja, så de är bara att ta nyga tag och leta vidare. Skam den som ger sig :P

Andra nyheter är att mitt hundjobb äntligen har gett resultat, ska ta hand om en valp under resterande delen av sommaren inklusive hösten :) Det blir bra träning när jag själv skaffar valp någon gång i framtiden jag har iaf inga antika och värdefulla grejer den kan äta upp haha. Nu är de tid för "sara perche ti amo" Innan jag beger mig mot stan.

/Mana

Love is a game that two can play and both win

Tjo Bloggis
Var bara tvungen att citera ovanstående :P Tycker de är så klockrent, förhoppningsvis känner någon även igen de då jag använt de flitigt i min e-dating som slogan med goda resultat. E-datingen har även börjat vakna på allvar senaste veckorna och visst är jag tillbaka på rätt spår igen. I Fredags var jag på ny date och träffade en tjej ifrån lund. Hon hade aldrig tidigare träffat en kille som hon mött på nätet så lite speciell kände jag mig :P Efter ett otroligt underbart väder och faktiskt stor spänning träffades vi på stortorget i lund och begav oss på en långpromenad. De hela var inte speciellt händelserikt men vi fick prata av oss ordentligt iaf, ngt jag saknar i livet just nu, speciellt utan daniel i korridoren. Alltid lika kul att prata Harry Potter med ngn även om böckerna har några år bakom sig nu. Efter ett par timmars prommenad och prat tacka vi för oss för denna gången och bestämde att höras av i nästa vecka. Fredagen fortsatte sedan i lugn takt med middag hemma i lund.

Nu är jag dock åter i kstad efter en släkt träff och ett snabbt besök i humlesjö och jag kunde inte låta bli att försöka skriva till ngn mer, känns som viljan verkligen har hittat tillbaka, vilket säkert kan vara kopplat med sommaren. Spray har infört en relativt ny praktiskt funktion som gör att man bara hittar nya medlemmar sen en vecka tillbaka, lite stalkigt känns de att va på dom direkt men men :P Alla verkar svara nu iaf kanske vågar dom inget annat med min... annorlunda presentation. Den är rolig iaf :P
Så Ikväll när jag logga in verkar jag ha en ny trevlig tjej att prata med som dessutom trivs med tv-spel kan nog bli spännande :P Sen maila jag dessutom en till nu när jag ändå är igång de känndes lika bra.

Annars då? Hade ett givande samtal med kusinerna under släkt träffen om tjejer och kunde inte låta bli att nämna dig bloggis, har ju trots allt mkt erfarenheter tillsammans med dig. Sen nu när kristianstad dagarna närmar sig ska de bli väldigt kul att skriva i dig, precis som de förra två sommrarna, någonting verkar alltid bli tokigt under den veckan haha.

Annars händer inte så mkt jag kämpar på och letar efter den perfekta tjejen, saknar känslan jag fick efter första kvällen med sofia. Kanske är jag inte helt redo ännu bloggis? Eller så var den kvällen bara för bra för att vara sann, vem vet. Kärleken finns väll där någonstans?

Glädjen och harmonin verkar iaf har hittat tillbaka till mig ordentligt nu under juni månad så vem vet vad de kommande 5 veckorna kan bjuda på?

"Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts."

/Mana "The Stuff Of Which Magic Is Formed"

RSS 2.0