Style challenge och profiländring online

Hej bloggen
Idag började dagen inte fören vid lunch, det är underbart att få sova länge. Jag inleder idag "Style's challenge" Det hela bygger på boken "The Stylelife Challenge - Master the game in 30 Days" Boken är uppbyggd runt 30 dagar där varje dag har en "Challenge" att utföra. Style själv hävdar ett totall förbud att läsa mer än en dag åt gången så därför vet jag lite vad detta kommer leda till, jag kommer blogga om dagens "challenge" varje dag dock. Utmaningen går ut på att få en date innan de 30 utmaningarna är slut.

Den första utmaningen är baserad runt fyra frågor om en själv, om hur du tror folk upplever dig, om hur du vill att andra upplever dig, tre "behaviors" som du vill ändra på i dig själv samt tre nya du vill lära dig. De andra steget är sedan att läsa en bifogad artikel som heter "The chains that blind". Detta handlar om olika påståenden och tankar som många killar har och hur det egentligen är. Den viktigaste punkten handlar om utseende och visar att personligheten är bra mkt viktigare än "good looks". De sista steget är att prata med 5 okända personer, att bara öppna med dom och inte bry sig om att avsluta.

Vidare nu till online där jag har lagt till följande:
"Den jag söker bör vara:
- Positiv
- Pratgad
- Under 25
- Självsäker
- Glad
- Ärlig
- Inte vara alldeles för upptagen med andra utan njuta av sin egna tid också
- Icke-Rökare

Passar detta in på dig så tveka inte att skriva jag som alla andra blir glad över att få mail."

Givetvis kommer jag skriva om vilka ändringar, om några detta ger. Nu ska jag äta frukost/lunch och sedan ska jag ge mig ut en stund för att hitta de fem personerna.

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

Mer online game

Jag har alltid gillar online game, det är gratis och alltid tillgängligt, jag hittade nyligen ett nytt forum om just online game och en viktig del som var väldigt diskuterad var vikten om hur killar gjorde för att tjejer skulle ta första steget och skriva till en. Har du någon gång provat de så vet du hur ofta tjejer skriver till dig. Jag har hållt på med det sedan februari 08 och har ungefär haft 3 tjejer som skrivit till mig på hela denna tiden och har mailat över 1000 stycken själv. Jag har sedan länge accepterat att så här e fallet jag fick nu dock ett tips på vad jag saknar, "Be selective" kallas de, den viktigaste delen av hela profilen något jag inte har använt någonsin. De hela bygger på att skriva ett avsnitt om vad du söker men även vad du INTE söker. Detta ska tydligen ge tjejer en extra vilja att skriva till dig, om du tex skriver "tjejer under 25" kommer de under 25 känna sig extra välkommna och personligen vill jag inte träffa någon över 25 ändå så de gör inget att dom inte känner sig välkommna. Jag ska skriva om min profil imorgon och lägga till detta, kanske kan de ge mer fart på mitt online game?
 
Jag hittade även en kille som var en klass för sig, han skrev följande till en tjej på match.com:

"So I spent some time thinking about how I should go about messaging you. It's not often that I talk to a beautiful girl such as yourself. After some thought, I finally decided to write a poem that best expresses what I think about you. Here goes.

Your beauty, like a river flowing,
is endless
Just as the sun shall rise each and every day,
so too, shall your beauty be awakened
Your eyes glimmer like the sun reflecting off of a clear, blue lake on a warm August afternoon
Your lips, soft and billowy like a midday cumulonimbus cloud
Your smile, like the first ray of sunshine that graces the earth with it's warmth,
lights up the darkness and awakens the world
However, as the day comes to a close and the sun sets and the clouds drift away, your beauty does not
It continues on

I don't normally do things like this, but after seeing your pictures and reading about you, I couldn't help but think that you sound like the perfect girl. It's funny because I'm very shy and you seem very outgoing, but there's something about you that makes me think that you're not as tough as your exterior may otherwise indicate. I think inside, you're shy just like me.

That's all I have for now. If there's anything you'd like to know, please respond to me. I don't usually do much besides work and play on my computer, so I'll be around. I've love to hear back from you. Please respond as soon as you get this as I'll enjoy hearing what you have to say about me. Bye."

10 poäng till killen :P Det hela kom ifrån en kille som la upp en tjej-profil för att följa resultaten, 95% av alla meddelande började med hej, skippa alltså detta när du själv mailar.
Hela artiklen finns att hitta på:
http://www.theattractionforums.com/online-game/97967-what-most-guys-send-d.html

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

Uppdatering av tillvaron

Hej Bloggen!
Som tiden går, jag har haft fullt upp både förra veckan och denna veckan, detta har gått ut över bloggen. Ölands veckan är nu bakom mig och livet har denna veckan återgått till de normala... eller kanske inte.
Ölands resan kan summeras i en massa öl, sol, regn och en läskig insikt om exakt hur desperata vissa killar kan vara. Dessutom har jag fått en bild av hur lätt saker kan gå fel och vill därför tillänga resten av mina Öland minnen till offrena ifrån knivdramat den 20 Juni. En tyst minut till alla drabbade och deras familjer.

Sen dess har jag hunnit hem, varit på stranden mer eller mindre varje dag, fått virus på datorn och varit tvungen att installera om allting och fått ett par böcker till. Dessutom har min mobil slutat fungera, ingen toppen vecka.
Veckan är nu dock nästan slut och på måndag börjar allvaret igen, jag har halv seriöst hållt på med online game under veckan utan något resultat, det är så olikt irl. 
Jag kommer under veckan att fortsätta jobba med inledare, som iofs har blivit mkt bättre än tidigare, Ölandsveckan och en strandvecka denna veckan har skapat många öppningsmöjligheter. Jag kommer under kommande 30 dagar att prova på "Style's Challange" Önska mig lycka till!

/Mana "The stuff of which Magic is formed" 

Öland!

Hej bloggen!
Idag slog spontaniteten in, vad hade du gjort om någon ringer 23.55 och frågar om du vill till Öland i 5 dagar och resan går om 10 timmar? Självklart sa jag "Ja" Jag ska fixa fram en kamera och kommer sumera resan när jag e hemma igen på Söndag kväll/Natt. Detta gör att min inledare vecka flyttas fram en vecka till eftersom jag inte söker telefonummer på Öland. Jag hoppas ta många roliga bilder.

Vi hörs på Söndag, Glad midsommar alla!

/Mana "The stuff of which Öland is formed"

Inledare till "100 höjdare"

Jag har under dagen funderat på inledare och även träffat två nya "nätkompisar". Det är spännande och diskutera med personer från andra delar av världen. Jag har idag oxå beställt "rules of the game" och "allt du behöver veta om nätdating". Nöjet för litteraturen ökar mer och mer desto mer jag läser jag blev även tipsad av en indisk kille om afc adam, jag har dock inte lyckats hitta hans e-book gratis ännu så jag ska fortsätta leta efter den nu under veckan.

Min första inledare är lånad av Style och de som läst "The game" kommer känna igen den. Jag har dock ändrat utformingen en aning, de hela bygger på att skaffa följande:

Förberedelser:
En kompis med en mobil med internet som helst är tjej
En lämplig tjej att snaka med
Nån form av mystik runt dig själv och grund kunskaper i cold reading för att verka övertygande

Genomförande:
Prata med din kompis och gå sedan fram till tjejen som helst ska vara ensam men funkar om de är två stycken också. Inled med "Jag har diskuterat en sak med min kompis och vi kommer inte överens, har du 30 sekunder att hjälpa oss med en fråga?" "Jag hävdar att tjejer ljuger mest medan hon påstår att killar ljuger mest, vad tror du?"
Hon kommer sedan ge sin syn på saken, vilket förmodligen blir att hon stödjer tjejens teori, försök då stå på dig själv.
Fortsätt med att fråga vilken stad hon kommer ifrån och utbrist något som skiljer dig från henne och din kompis (du kan hitta på en likhet med kompisen) tex ni i södra skåne är alltid överens även om ni har fel etc. Påstå sedan att du kan läsa nummer som folk tänker på och be henne tänka på ett nummer mellan 1 och 10. Svara sedan att hon tänker på nummer 7 och hoppas de är rätt. Säg sedan att du måste vidare men att de var trevligt att prata, be sedan om hennes nummer och säg att du hör av dig nästa gång du är i stan så ni kan ta en pratstund över en kopp te och bygga på er vännskap. Som ett sista nummer säg att du kan avgöra vilken månad hon är född och vilket stjärntecken hon är, be henne sluta ögonen, under tiden går din kompis in på eniro från sin telefon och kollar upp nummret, du får nu hennes exakta födelsedatum och kommer garanterat göra bra intryck när du "mystiskt" nog väljer rätt månad. Be henne sedan läsa i dina händer för att gissa din månad och påstå att de är lätt. Självklart gissar hon fel och du kan då säga "det är lätt jag kan lära dig nästa gång vi ses" Så har hon något att fundera över till du ringer henne.

Pros:
Falsk tidangivelse är alltid bra
En opinion opener ger mer eller mindre alltid svar
Får du väl igenom allting kommer de ge ett bra intryck

Cons:
De något komplicerade förutsättningarna kan göra de svårt att genomföra
Väljer hon inte nummer 7 blir de inte samma inlevelse


Min andra inledare bygger på en såkallat screening opener:

Förberedelser:
Hitta på tre samtalsämnen och frågetyper som passar in på dig och din personlighet (alltså inte mina exempel)
Träna på att verka seriös och allvarlig på de du säger

Genomförande:
jag inleder med en ganska komisk fråga "Jag gör en undersökning och undrar om du har 30 sekunder att svara på en fråga?" "Är du en trevlig person?" Hon blir förmodligen väldigt förvånad av frågan och svarar på något sätt "ja". Gå sedan vidare med ett lättat intryck "så bra jag fick ett intryck att du var en person som...." (paus) "Nej de va inget" "Själv älskar jag hundar" Nu är hon förmodligen ännu mer förvirrad vilket är poängen med hela detta. Jag frågar sedan om hon har någon resa planerad i sommar, om hon antingen nappar på mitt hund eller reso samtalsämne försöker jag bygga vidare på detta hon kan tex säga "jag har hund" eller "ja jag ska till spanien/Jag älskar att resa". Jag låtsas bli väldigt glad över att kunna prata resplaner om inget av detta funkar går jag vidare med mitt trumfkort, astrologi. Eftersom jag i detta fall inte vet vilket stjärntecken hon är frågar jag de "Vilket stjärntecken är du?" följt av "Tror du på atsrologi?" Ett av dessa tre kommer leda till en konversation. Oavsett vilket stjärntecken hon ger dig kan du grubla och beklaga dig över att hon var just den och att ni inte kommer funka tillsammans "äsh synd att du var våg". Försök sedan få in en sista konversation utifrån dig själv "Jag älskar blåmögelost de ger sån härlig smak" Se om hon hakar på med någon kommentar om hon gör detta så avbryt mitt i och fyll i med nått som passar i situationen tex "Nu måste jag vidare jag måste vara hemma om 10 minuter då kommer månen bilda en fas med venus som ska leda till tur för alla som är födda i ormens nebulosa" (Vilket jag bara hittade på, hon vet inte vad jag snakar om och inte jag heller men de låter lite roligt). Jag föreslår sedan de vanliga om en kopp te och hennes nummer.

Pros:
Är du osäker på alla olika steg och hoppas på ett snabbt avslut som kommer ge ett snabbt svar om hon e intresserad eller inte, är denna inledaren bra
De ger intrycket att du gör mkt med livet och att du kan mycket

Cons:
Kan bli väldigt rörigt och har tjejen inte tålamod eller humor kommer hon gå där ifrån omgående
Hon behöver ha något av de intressena du antar att hon har annars funkar de inte

Min tredje inledare är betydligt lättare att komma igång med och få rätt på än de övriga två utmaningen ligger istället att hålla en konversation hela vägen igenom: (Detta kallas även "No opener")

Förberedelser:
Klä dig snyggt, gärna "påfågligt"
Var ensam ute på stan "shoppandes"

Genomförande:
Mycket enkelt gå fram till en förbi passerande tjej och säg "hej" När hon antingen ignorerar dig eller går vidare säg "Skrämde mitt coola utseende så mkt?" (Förbered dig på väldigt annorlunda reaktioner från alla tjejer, detta kommer iaf ge dig något att skratta åt efteråt) Försök spontant leda de in på shopping om din smak för tjejer och försök få henne att haka på genom hennes förslag på killar. Föreslå att ni ska shoppa tillsammans någon dag och be om hennes nummer.

Pros:
De hela går väldigt snabbt och är väldigt enkelt, inte mycket att tänka på

Cons:
Du kan få många konstiga svar av ditt något konstiga uppförande
Att lyckas få de vidare till ett telefonummer och en riktigt konversation kan bli väldigt svårt om tjejen inte tycker du är cool

Min fjärde inledare är utformad efter Functional opener:

Förberedelser:
Allmänt vetande om en pubb eller nattklubb

Genomförande:
Fråga en tjej "vet du var xx pubben ligger?" Eller "Vet du var nattklubben xx ligger"? Kontra sedan så snabbt som möjligt helst medan hon håller på att svara med något du märkt hos henne. Tex "Oj coola skor var köpte du dom? Jag måste ha ett par... Till min mormor." (Hon fattar förhoppningsvis att du skojar) Fråga sedan vad hon gör i stan (eller var du nu snakar med henne) Föreslå sedan att hon borde göra något annat tex spela minigolf "Du ser ut som en person som gillar minigolf, du borde spela de istället för att handla blommor" (eller vad hon nu handlar). Blir hon lockad av erbjudandet föreslå att ni borde spela någon dag men att du är hemskt upptagen. Se hur hon reagerar verkar hon vara med än så länge så berätta vad som hände sist du spela (hitta på något som låter roligt). Försök sedan nummer avsluta med minigolf.

Min femte inledare är den jag i dagsläget trivs mycket bra med en enkel fråga om situationen Situational Opener:

Förberedelser:
Gå ut till en bar/klubb, hitta ett lämpligt sett
Om möjligt använd en wingman

Genomförande:
Fråga beroende på situationen enkla frågor, "har ni kul ikväll?" "Vad dricker ni?" "Gillar ni musiken här" "Sparade ni denna plats till mig?" Tjejerna kommer att svara på detta var då beredd att dra igång med en historia om något du sätt på vägen hit eller något som hände sist du var här (Samma sak gäller här ange en falk tidangivelse om att du ska gå strax och givetvis behöver din historia inte ha hänt där eller ens förra gången). De viktiga här är att snabbt börja snaka och även om tjejerna skiter i dig så få de att verka som de du säger är jätte viktigt. Denna typ av samtalsförande språkar David DeAngelo skyhögt om, han skiter i tjejerna och vad de tycker de är han som är den viktiga, de kommer till sist att prata med dig om de du snakar om är intressant. Tveka inte att försöka få med dom i konversationen dock. Använd dessutom Style/Mysters isoleringsmetod och prata med den tjej du inte tycker är attraktiv och isolera den andra. Vänd dig till sist mot henne och be den första tjejen att presentera dig för henne. Med lite tur köper hon det hela och frågar först vad du heter och presenterar dig sedan för hennes kompis. Se vid detta laget till att din wingman kommer in och tar över den första tjejen medan du pratar med den andra tjejen. Är du bra på att spontant knyta an till händelser kommer de underlätta, från vad jag har läst och observerat gillar tjejer personlighetstest och mystik så du kan testa att gissa ett nummer hon tänker på, eller bara prata om något som har hänt, var intressant och tveka inte att prata 90% av tiden, du märker när hon vill prata och kan då fråga hur de känner varandra och hur ofta hon går ut, och även frågor om henne mer personligen som var hon bor och liknande, använd fantasin.

Pros:
Du kommer få sätta dig vid tjejerna utan att de känns konstigt och har en lätt opener
Har du en wingman slipper du isoleringsdelen eftersom han isolerar "hindret"
Är du pratglad och duktig på att få allting att verka intressant kommer de funka bra

Cons:
De kräver en hel del fantasi och mycket spontanitet, detta är dock bra att träna
Style hävdar att en PUAs viktigaste färdighet är att kunna få allting att verka intressant och berätta historier detta är den store utmaningen med detta, dessutom måste inte bara du vara intressant utan även din wingman.

Detta är alltså mina fem inledare
Jag ska testa dessa under två veckor 20 ggr var och kommer dela med mig av resultatet, inget som står ovan är ännu testat och resultaten är mer gissningar ifrån min sida.

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

Veckorapport Söndag 14 Juni

Ännu en vecka har passerat och jag har fokuserat hårt på både 3 sekunders reglen och att testa inledare men jag inser att jag kan bli bra mycket bättre på att inleda, det finns fortfarande en aa spökande i mig som gör sig extra påmind runt blondiner, speciellt i vita kläder (fråga mig inte varför).

Jag snappade på tåget hem upp en av Mysterys idéer de hela handlade om att fixa 10 openers och testa dom på 100 tjejer, VAR. Detta skulle sedan göra att aa minskade vädligt mkt eftersom de dels gav ett perspektiv om hur många tjejer där e och hur lite de spelar roll om vad de tycker om dig. Jag insåg att det hela var en bra plan men 1000 tjejer verkade väldigt mkt i en så liten stad som Kristianstad med drygt 26000 invånare. De hela är anpassat i miljonstäder som Chicago och SanFransico och faktum är att i Sverige finns de inte lika många + att utställena ofta har samma tjejer. Så de passar inte in på något av punkterna, men kan de vara en bra idé ändå?

Ja de tror jag tänk på alla situationer du är i, buss, skola, tåg, gå, gå, gå, ica, gå, ute, gå, du fattar min poäng? Du spenderar mkt tid att gå till olika ställen och så gör massa andra oxå, snaka med dessa tjejer på vägen och medans du gör grejer, dra din inledare se hur hon reagerar, lägg på en falsk tidsangivelse på 2 minuter och försök sedan nå ett nummer avslut, funkar de inte så skratta glatt och gå vidare. Ärligt talat tror jag det är svårare att få ett nummer i USA jag hittade ett exempel, en kille snakade med 1000 tjejer under 26 dagar och gick därifrån med endast 3 nummer, kom igen hade du snakat med 1000 tjejer kan du säga att du hade fått mer än 3 nummer eller hur? De kan jag absolut. Så för att göra modellen mer "Svensk" Tänkte jag göra 5 olika openers och testa de på 20 olika tjejer, VAR vilket ger ett totall på 100 stycken. Jag kommer sedan försöka föra en notering på vilken inledare jag använt och vilka som har gett nummer, etc. Det hela blir en fin sammanställning och ett ordentligt test av inledare dessutom känner jag på mig att mer än 0.3% (som i exemplet innan) ger mig deras nummer, faktum är att jag tror 10 ggr så många kommer tro på mig, eftersom detta ändå är Sverige. Målet blir alltså:
5 inledare, 20 tjejer var
Få ut minst 3 telefonummer
Under två veckor, på barer, ica, gåendes, i stan, på bowling ställen, you name it.

Inledarna som används kommer att skapas under morgondagen och Tisdagen.

En rapport om resultatet på detta experiment kommer att skrivas Söndagen den 28 juni.

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

Vad har hänt sen sist?

Hej Bloggen!
Nu är jag åter hemma efter 4 dagars utflykter i Lund. Med "Juni, Juli, Agusti" På full volym skriver jag nu detta, dels för att rapportera om vad som har hänt sedan i Tisdags men även för att skriva veckorapport på vad som hänt sedan förra söndagen.

Så jag börjar med Onsdagens händelser, det hela började som jag slutade sist jag hade stora planer på att testa openers och var är de en bättre miljö att prata än på studentfester? Massa folk som sitter ner och äter, helt perfa. De hela utspelade sig hos en av mina många kusiner som idag gick ut. Släkt och vänner är alltid lika kul att träffa men de är inte direkt några jag vill prova openers på, så vilka skulle jag snaka med? Komiskt nog inledes kvällen på ett annorlunda sätt min kusins pojkvänns mamma presenterade sig glatt när jag snakade med hennes son, hon berättade att hon hade hört mycket om mig och ville att jag skulle sätta mig. Visst jag inser att hon var 43 år, gift och tvåbarnsmamma men det var en början eller hur? Det som sedan hände var något som jag vid de här laget har hört åtminstone 20 ggr, hon berömde mig för mitt sätt att hälsa, och jag fick höra de vanliga "oj du har så fast handslag och ger trevlig ögonkontakt" Jojo än en gång är de från fel åldersgrupp men de inspirerade mig för resten av kvällen att få så tidiga ioi. Det hela fortsatte i en diskussion om allt möjligt och jag blev förvånad över hur ungdomlig hon faktiskt var, en stenhård super mario fantast som än i dag hade humorn om ungdomarnas livstilar i sig.

Jag insåg dock att jag var tvungen och prata med folk i mer lämplig ålder och satte mig bredvid två sydeuropeiska tjejer ett bord bort. Vi började småprata lite lätt och de frågade inom två minuter om både mitt namn och vilket år jag gick ut (självklart hade jag min studentmössa ifrån 2005 på mig). De utbrast sedan med glädje att jag förmodligen kände en av deras kompisar, vilket jag inte gjorde de ringde då upp honom och fråga om han kände mig, och de gjorde han komiskt nog. Den följande timmen snakade vi sedan om mandeltårta och hur livet ifrån gymmnasiet präglade våra liv idag.
Slutligen bestämde jag mig för att gå och tog med mig bloggens första två nummer avslut.
Jag drog även ut med en kompis senare på natten på en drink i stan, dock hände inget värt att nämna.

Torsdagen sedan bestämde jag mig för att ge online spelet ett nytt försök, skrev ihop en ny profil med mer mystik på en kvart och skicka sedan ett par mail. De kommande timmarna spenderade jag hos en kompis och pratandes med en gammal tjejkompis, som tydligen gick ut samma kväll, en ny studentfest var på g. Framåt 8 på kvällen begav jag och min kompis oss dit och mötes av fullt med folk och strålande mat. Jag satte mig direkt vid ett bord av gammla kompisar från min tid i lund och pratandet om allt och inget var igång. De ända tjejer som sågs i närheten var antingen kompisar till mig eller några av mina kompisars systrar vilket gjorde att jag helt enkelt njöt av ösregnet (inne i ett tält) och den strålande maten, de talades sedan om att dra ut efteråt med vädret hade på nått sätt fått bort min motivering så de blev inget med de.

Fredagen sedan hade oxå surt väder, hela dagen men att bara sitte inne hela dagen var inget jag ville så framåt kvällen bar de av till herkules i hopp om att testa inledare. Dansgolvet var överdrivet fullt och den omotiverande musiken och de faktum att där var 10 killar på varje tjej skulle verkligen göra kvällen svår. Dock är jag inte den som ger upp i första taget och fick syn på två blondiner som satt i en soffa och snakade. Jag kände att jag bara var tvungen att snaka med dom, så jag satte mig bredvid dom och körde på David DeAngelo inledaren, "spara du/ni den här platsen/stolen till mig"? Dom tittade genast på mig och log och svarade något i stilen med "Nä men du får gärna sitta ner" Sedan frågade jag dom om de hade kul i kväll och såg sedan fundersam ut och antyde att musiken var annorlunda mot vanligt, de svarade då att det var första gången de var här. Jag antar att jag kunde fortsatt snaka men känslan av att jag faktiskt snakat med de två snyggaste tjejerna på stället räckte bra så jag gick där ifrån, super glad :)

Jag styrde sedan stegen mot närmasta dator, det var ikväll de gällde Pens Vs Red Wings match 7 i Stanley Cup finalen, en hockey fantasts största lycka (även om de iofs var fel lag i finalen). Matchen inledess i Detroit och hemma laget gjorde en dålig första period följt av en sämre andra period och 0-2 efter två perioder verkade inget vidare. I tredje perioden hade dock hemmalaget Detroit insett allvaret att de faktiskt kunde förlora och körde på för fullt. Efter drygt 14 minuter lyckades de peta in 1-2 och matchens spänning ökade enormt. En ribba och en jätte chans för Lidas i de avslutande sekunderna var dock allt Detroit fick, och matchen slutade 1-2. Pittsburgh vann därmed sin första cup sen Lemiux gjorde de åt dom 1991. De följande åren kommer definitivt bjuda på mer Pittsburgh, som intressant nog är de ända lag jag har
sätt live (och de förlora då med 1-3).




                          Pens vs Sens Pittsburgh Vs Ottawa 2008-10-05 Globen, Sthlm.

Lördagen började då givetvis med missnöje från matchen men även glädje ifrån gårdagens utekväll, jag kollade min mail och två tjejer hade svarat, en ifrån Malmö och en ifrån Lund. Jag mailade tillbaka till båda av dom och spenderade sedan tid till att tänka igenom gårdagen och begav mig sedan till Malmö för att träffa en väldigt nära tjejkompis vi spelade kort åt pizza och njöt av att få träffas igen, det är något visst med tjejer även de som inte är fysiskt attraktiva ger de en helt annan värld att vara med än killar, kan någon förklara för mig varför? Lördags dagen han bli både kväll och natt innan jag åter begav mig till Lund, min lust att dra ut var dock nu inte lika stor och kvällen tillbringades utan allt för mkt händelser.

Söndagen sedan börjades aldeles för sent, visst suger de att glömma ställa klockan och "råka" sova till halv 3? De följande timmarna spenderades med dramakomedin "The Bachelor" Som Tv3 visade, de hela var en hetsjakt på att hitta en fru på 48 timmar som vid giftermål skulle erhålla 100 miljoner dollar. Filmen bjöd på en del skratt i Jimmys olika försök att charma en tjej på kort tid. Efter filmen insåg jag att de började bli tid att åter åka till Kstad och här är jag nu igen. Jag kollade precis min mail och har lyckats fixa fram ett telefonummer ur mitt online game från den ena tjejen och kanske en date på Onsdag. Nu har jag skrivit tillräckligt om mina dagar för denna gång, närmast väntar ett inlägg om veckorapporten och vad som har hänt sen förra söndagen.

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

Opener i högljuda miljöer

Jag skulle egentligen sova nu men fick en idé innan jag lyckades somna som jag bara var tvungen att skriva här.
Hur öppnar man i miljöer de inte går att prata i? Här är mitt förslag:
Ta upp din mobil och skriv "Jag har tappat rösten, men talar du i text?" Få sedan en tjejs uppmärksamhet, le och visa henne smset.
Svarar hon på ett positivt sätt så skriv "oj du påminner mig om en förskolelärare av någon anledning med de skorna och allt"
Nu blir hon förmodligen förvillad och svarar något i still med "va?" eller "hur då?" Skriv då ett sista sms i stil med "Jag kan förklara och samtidigt berätta en rolig grej om skor, men då får du följa med för jag orkar inte skriva mer i text"
Gå sedan där ifrån och hoppas hon följer dig, gör hon de inte så testa en ny tjej.
När du slutligen lyckas få någon med dig styr dig utåt bort från den högljuda musiken, antingen till en bar med lägre musik eller utomhus.
Förklara sedan att "hon har riktigt ordentligt skor, som gjorda i att gå i hela dagen, vilket förskolelärare behöver och berätta sedan en historia om skor (tjejer e tokiga i skor)"
Förhoppningsvis tycker hon historian är rolig och du har då möjlighet att fylla i med de viktiga "vem är du här med?". Är de sedan grönt så mixa in något av de du är bra på, själv gillar jag att snaka astrologi och hundar och även om bloggen jag uttrycker det hela i något med stilen:

"Du ser ut som en person som gillar hundar, stämmer detta?" Ja/nej Om JA: "Jag passar en hund som sommarjobb, jag har faktiskt en bild på honom med mig *visar bild*" (Alla tjejer tycker atomatiskt att hundar är söta)

"Vilket stjärntecken är du? Jag gillar mystik och kan berätta tre grejer om dig om jag får veta vilket tecken du är" (Väldigt enkelt bara säg nått som passar på alla, tex en glad person som är mån om sina vänner, en person som är bra på diskusioner och ständigt är optimistisk och en person som trivs med att gå ut och dansa men samtidigt gillar balans i livet)

"På fritiden bloggar jag om universums allra största mysteri... (paus paus, vänta till hon frågar vad de är) Ja.. De finns här i närheten... (paus paus, vänta igen) Kvinnor!" (Hon skrattar)

Du kan nu gå vidare med mer vardagliga grejer (inte alltför tråkigt dock) Som var hon brukar gå ut, om hon är ifrån staden och passa sen på att fråga iaf hon har en kamera med sig (om du inte har en själv, då antyder du att du vill ta en bild på er två) Denna idéen har jag lånat av Mystery poängen är att ta 4 bilder på er två, de första två blir vanliga sen den tredje kysser du henne på kinden och den fjärde uppmanar du henne att göra samma sak, Ni kollar sedan tillsamans på bilderna efteråt och efter alla 4 utbrsiter du "Oj vi är verkligen ett fint par" Instämmer hon sedan kan du kolla henne i ögonen och om allt känns rätt fråga "vill du kyssa mig?" Vid ett ja, så säger de sig själv vad du ska göra vid ett kanske eller jag vet inte tar du initiativet att kyssa henne och vid ett nej... Så är de en bra tråkig tjej som har slösat din tid.

Jag ska prova detta imorgon kväll och lämnar en rapport om resultatet. Innan jag slutar vill jag passa på att välkommna Andreas och Lord Brar som mina första två "nätkompisar" i datingens tema. Dessutom vill jag gratulera Piratpartiet till deras 7.1% i EU valet.

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

Approach och Openers Del 2

"Magic bullets" beskriver opening processen i tid att den ska ta mellan 10 sekunder och två minuter att komma ifrån din opener och gå vidare till ett annat samtlasämne. Om du däremot blir introducerad till en tjej behöver du inte göra en opener på henne utan kan utgå ifrån att hon kommer prata med dig eftersom du känner någon hon gör.
Savoy menar på att de finns 6 olika typer av Openers dessa är:

- Functional
- Opinion
- Situational
- No opener
- Screening
- Direct

Nedan följer en beskrivning av för och neckdelar med dessa.

Functional Openers:
Detta bygger på en normal social fråga som inte antyder om något. Tex som att fråga vad klockan är eller var en viss gata ligger, detta är nästan garanterat att få respons på men måste sedan läggas på en ny opener för att kunna få ett normalt samtal. Detta gör att du är kvar i opener delen men kan sen gå till "Phase 2" efter din andra opener.

Opinion Openers:
Var du än vänder dig är dessa de som får bäst kritik av alla böcker, att fråga någon om deras perspektiv eller åsikt är nästan garanterat ett svar det viktiga är att de inte kan svarars med ett ja/nej utan faktiskt ska leda till någonting. Bra punkter att göra något med ska handla om ditt liv eller situationen och nått du själv är intresserad av.
En annan sak som funkar bra med opinion openers är att ange en felaktid tid, som tex att säga att då har bråttom och bara har ett par minuter att snaka även om du har hela dagen.

Såsom:
- Dating och relationer (dock inte om dig)
- Skillnander mellan killar och tjejer
- Vännskap
- Musik/Film och kultur

De kan då bli något i stilen med:
"En kompis till mig gjorde nyligen slut med sin flickvänn men ångrade sig sedan och nu svarar hon inte när han ringer, vad ska han göra"?
"Jag har bara ett par minuter på mig innan jag måste vidare men en snabb fråga, har ni hört de nya om bh för killar? Hur hade ni reagerat om ni träffade en kille med en?"
"Hur kommer de sig att tjejer har så många olika skor? Jag har alltid undrat de och du/ni ser ut att kunna ha ett bra svar"
"Jag gör en undersökning om vilken musik som är mest inne i stan just nu, vilka 3 artister är dina favoriter?"
Detta leder efter ett par frågor till "Phase 2" Något som även fungerar är att avbryta henne mitt under hennes svar och kommentera om något annat, typ som mitt exempel tidigare att hon måste vara en förskolelärare. Detta kan användas om du har ont om tid under tex daygame.

Situational Opener:
En spontan opener om något som händer just nu, som tex "vad dricker du?" eller "Jag älskar denna låten" Dock om du har god fantasi kan du komma på något i situationen (dock gäller samma regler som innan, ingeting om tjejen som tex var hon har köpt sin tröja/halsband etc). Ett tips att tänka på är att de ska verka spontant och att de inte får verka som du försöker få till de med henne, använd därför bara grejer du skulle kunna säga till dina vänner också. Poängen här är att så snabbt som möjligt nå Phase 2.

No Opener:
Som namnet säger, inget förutbestämt du bara börjar snaka genom att säga hej eller liknande som du skulle gjort till en kompis. Det svåra blir att undvika frågor som "hej hur är läget?" eller "hej vad pluggar du"? etc detta är tråkigt och kommer inte funka. Om du får detta att fungera är konversationen redan så normal att du kan gå till Phase 3.

Screening Openers:
En direkt fråga om vem tjejen i fråga är såsom:
Är du en trevlig person?
Jag såg dig när jag gick in och tänkte att jag var tvungen att se hur du var som person
Brukar du gå ut här?
Du kan sedan gå till Phase 4 eftersom du redan har börjat ifrågasätta vem dom är och om de duger till dig är de naturligt att fortsätta på samma bana.

Direct Openers:
Om du kan avgöra att en tjej redan är attraherad av dig, av ditt utseende eller att hon helt enkelt har försökt få din uppmärksamhet kan du skippa de mer detaljerade openers och helt enkelt säga att hon är snygg eller attraktiv eller något i stil med "you are the women here i most want to meet" Detta funkar ENDAST om hon redan gillar dig dock annars kommer det inte att fungera. Detta är vad de allra flesta killar gör långt innan tjejen känner något för dom och ni vet alla hur de går då.

Annat att tänka på före och under din opener:
Även om du hittar världens bästa i ord eller tar en från någon bok är de garanterat att den inte kommer fungera om du gör de övriga fel. Desa punkter är mycket viktigare än de du säger (som jag sa om hunden tidigare). Under din opener försök att le och vara en glad, trevlig person, försök även att inte visa din nervösitet och använd "3 second rule" som jag har snakat om tidigare. Prata med en par tjejer redan som är dina vänner sedan vänd dig om spontant mot de du är ute efter. Gå inga långa sträckor och "undersök" inte stället en gång innan du börjar detta är åter av "3 second rule" anledningen. Att ha folk som följer dig och vara "leader of the pack" hjälper dig tjejer gillar "ledare". En annan sak som är svår att se är att tjejer vill att du ska snaka med dom ibland, de går inte fram och säger något till dig utan försöker få ögonkontakt med dig. Det du sedan säger ska vara högt nog att överösta de dom snakar om och musiken utan att du ska behöva skrika. En annan viktigt sak är att inte luta dig in de visar på att de inte behöver anstränga sig för att höra de du säger eller för att snaka med dig. Du vill framstå som den viktiga alltså ska dom luta sig intill dig inte tvärtom.

AA:
Vanligt och något de flesta känner och i nu läget är detta ett av mina största problem. Jag vet att alla har känt detta en gång i tiden från David DeAngelo till Mystery och Style. Så detta är helt enkelt något som finns. I boken Attraction isin't a choice har David DeAngelo en teori om hur evolutionen ligger bakom detta och helt enkelt är en forntida överlevnadsinstinkt. Darwin kallar samma sak Sexuellt urval och hävdar att de bäst anpassade överlever de med "fega" gener dör ut och lämnar plats till dom som faktiskt har ballar nog att ta chansen att föröka sig. Så hur kan vi motverka detta problem? Om du är som jag vet du att alkohol underlättar "problemet" Men visst hade de varit bra att kunna göra de nykter också? Så här är några ideér:

Först av allt en Opener kommer inte fungera första gången och verkligen inte alla gånger en kväll. Öva öva och öva som allt annat här i livet du blir inte bra på någonting utan övning. Det viktigaste att inse (vilket jag själv har problem med) Är att veta att de inte gör något att misslyckas övning ger färdighet. De finns ett uttryck som säger "you win you earn, you lose you learn" Detta tycker jag beskriver de hela på ett bra sätt.
 
En annan idé kan vara att sätta upp ett mål för dig att du ska snaka med 5 stycken grupper oavsett resultat den kvällen. Du kan även ge den du går ut med 200 kronor och i slutet av kvällen ger han/hon tillbaka 20 kr per grupp du pratade med, extra motivation genom pengar är aldrig fel.
 
Ett bra sätt är att sätta ett socialt fokus innan du går ut, som en förfest, någon musik du gillar (som du gärna sjunger till för att slippa känna dig pinsam och nej jag kan inte heller sjunga men jag älskar att göra de ändå, för mig själv och alltid om det är någon bra låt, spela "var ska vi sova inatt" för mig och se hur jag reagerar, jag är säker på att du har någon liknande låt).

Opinion openers är en bra början på kvällen eftersom de är lätt att säga sen kan du bara gå de spelar ingen roll vad som händer eftersom de är så neutrala känner du inte för att snaka mer gör de inget. (Även om jag personligen tycker de första ordet är svårare än resten har jag väl sagt något kan jag babbla på).

Grupper med killar och tjejer var tidigare ett problem för mig jag utgick direkt för att de var tillsammans men i 9 fall av 10 är de bara vänner och de är lättare att snaka med dessa av en enkel anledning, du kan börja med killarna (och detta känns bra mycket lättare än tjejer, konstigt eller hur?) Att tänka på är att tidigt fråga "Hur känner ni varandra?" Så du inte stöter på någons flickvänn. Använd inte heller en opener som vill ha tjejernas åsikter (eftersom du tilltalar killarna först).

Love Systems routine Manual hävdar att AA beror på en fruktan av att bli övergiven, detta har hänt alla många ggr och de bästa setet att komma över de är helt enkelt att misslyckas och inse att de inte är så farligt. För drygt två månader sedan körde jag med min "har ni kul ikväll?" Opener hela kvällen och fick ett par roliga reaktioner alltifrån att tjejerna gick utan ett ord till att de hävdade att de behövde gå på toa. De funkade även ett par gånger och kvällen slutatde med en efterfest med 4 tjejer varav 2 jag och en kompis umgås med regelbundet fortfarande.

Fokusera på dina positiva erfarenehter alla har blivit dissade detta beror dock sällan på dig som person, de kan finnas många anledningar allt ifrån ditt "game" till att tjejen helt enkelt har pojkvänn eller är i sin "speciella tid i månaden".

Ett annat roligt tips från "Love system Manual volume 2" Är den tysta opener du tar fram din mobil och börjar skriva ett nytt meddelande som du sedan visar för tjejen du snakar med, detta funkar perfekt där musiken är för hög, du skriver då tex:
"Jag har tappat rösten med du dansar roligt, vi måste dansa"
"Här är verkligen för hög musik för att snaka, talar du i text?"
Detta borde inte leda till någon AA eftersom du inte behöver säga ett ord du kan sedan följa upp med "kom med bort till baren/ut så vi kan snaka  på riktigt en kort stund" (Kort stund är som tidigare med felaktig tidsangivelse, för att hon ska känna sig mer säker och veta att du inte planerar att snaka hela kvällen, vilket du faktiskt gör)

Givetvis ska du inte ta färdiga openers, använd böckers eller mina tips (som mestadels iofs kommer ifrån böcker) och hitta på dina egna openers, jag ska göra en lista imorgon av de jag vill prova tex detta med sms versionen tycker jag låter spännande. Sedan är de bara att öva och öva ännu mer, Style, Mystery, Savoy och många andra har klarat de redan, de kommer även jag och du att göra en vackar dag (eller en dimmig natt).

Nog skrivet nu väntar övning för min del jag kommer som vanligt att spinna vidare på detta och redogöra mina metoder och resultat. Nästa utgång blir studentfest följt av Tegners i Lund på Onsdag.

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

Approach och Openers Del 1

Så efter en speciell kväll med kakao-pannkakor och en aning data trubbel och själv klar two and a half men är jag redo att fortsätta där jag slutade. "I be Brave tonight, i beleive or die" Fyndig sång Kill Hannah är utan tvekan musik som får mig i stämmning i att gå ut lyssnar på de just nu vilket iofs inte är så passande. Men blir på bra humör iaf :)

Nåja nu ska de handla om de första mötena och vad sjutton jag ska säga:
David DeAngelo påstår sig vara expert på Openers och Approach jag hittade en 15 timmar lång video om ämnet, men tröttnande efter en halvtimme ska se den någon gång men kände att jag inte hade tid till de idag. Dock påstår han i sin bok DYD att fråga en tjej om att få någonting ur ett kvinnligt perspektiv är den absolut bästa openern på dagen och att korta enkla såsom "Har ni kul ikväll?" "Är de här festen är?" "Vad håller ni på med?" (Med osäker röst) Är bäst på kvällen. Dock är inte de viktiga vad som sägs Savoy visar detta i "Magic bullets" och innleder sina samtal med "wow everyone here seems to be eating tacos". Det hela kan liknas vid en hund så länge du har en vänlig ton kan du säga "åh min älskade vovsing du e så fin" eller "din dumma hund du e så jobbig" Hunden tolkar de lika dant så länge tonläget och rösten är samma. Har en granne här som kallar sin hund för "lilla häst" eller bara "Vem e hårigast av alla här?" Och hunden blir lika glad varje gång. Min poäng med detta är att de som sägs inte har så stor betydelse det är känslan bakom som spelar roll, dock kan jag relatera de till min egen situation att de känns mer självsäkert om jag säger något där jag vet vad jag ska säga istället för att hitta på något nervöst på platsen.

Just "Har ni/du kul ikväll" Brukar jag använda de funkar för de mesta e tjejen/tjejerna inte helt tråkiga säger dom som de är och frågar sedan tillbaka då e de lätt att säga något extra om sina vänner och samtidigt fråga vem hon är här med. Säger hon då sin sambo/pojkvänn är de bra läge att gå till någon annan.

Dock är approach bra mycket mer än ett par ord i en opener David DeAngelo tycker alla bör ha en reservplan ett ord i alla situationer, alltid öppna/avsluta/få nummer etc på samma sätt detta låter enkelt men för att hitta metoder som fungerar behövs mycket provas. David har inte mycket mer i sin bok om Approach så istället har jag vänt mig till "Magic bullets" samt "Love System routine manual volume 1 & 2" som alla har ett helt kapitell om just approach.

Poängen med openers är att få de hela att bli en vanlig konversation ett exempel på detta hittar ni under "day game" här i bloggen. 
Nåja jag fortsätter på "Magic Bullets" eftersom det är den mest omtalade boken av alla just nu, i den finns exempel på olika typer av openers, kroppspråk, AA, och "Dealing with other men".  För att detta inte ska bli alltför långdraget tänkte jag gå igenom dessa i ett nytt inlägg.

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

Dating sätt ur ett "wow" perspektiv

Jag har funderat mycket de senaste dagarna på ett och annat och har kommit på mig själv att ofta vara ute efter mycket och sedan bli missnöjd, med mig själv att de inte blev som jag hopppades. De hela är mycket likt Neil Strauss sätt när han pratade om Mystery. Han kom fram till att den enda som någonsin klagade och var missnöjd var Mystery själv. När jag sedan idag hittade en forum post på http://www.theattractionforums.com/best-forum/49480-change-your-life-now.html som förklarade de jag hela tiden märkt i mer detalj fick jag mig en ordentlig tankeställare. Det har aldrig någonsin varit någon som har anmärkt på mitt "game" förutom jag själv. Dessutom ville jag gärna gå ifrån inget till allt direkt utan att fundera ut mellan stegen. Jag började då inse att de hela är precis som en boss i world of warcraft, ja jag har spelat ganska mycket men gör de inte längre. Detta är min tolkning av det hela:

I de flesta bossar i world of warcraft finns de olika "Phase" för att kunna komma till Phase 2 måste först Phase 1 klaras av även om de gör att du "dör" 47857837846 ggr måste de klaras av när den väl har bemästras märks en klar förändring och Phase 1 som innan var så svår är plötsligt mer eller mindre 100%. Det hela är mycket likt de steg som behövs för att "gamea". Mitt problem har legat i att försöka nå Phase 4 lr 5 utan att bry mig om de andra. Så precis som i wow ska jag nu mästra varje Phase en efter en istället för att försöka få allting på en gång.

Enligt "Magic Bullets" har tjejer och dating 6 "Phases" de är:
- Opening
- Transitioning
- Attraction
- Qualification
- Comfort
- Seduction

Så likt en "boss" måste Phase 1 bemätras för att kunna gå till Phase 2 osv. Därför ska jag nu mera fokusera hårt på Phase 1 och sen inte vara ute efter något mer. Med denna fokus kommer min AA (Approach Anxiety. When you are too nervous to walk up to a woman you don't know and start talking to her.) Minska och de hela kommer bli lättare att gå vidare ifrån. Samma inlägg förklarade vikten av att sätta upp realistiska mål. Därför ska jag från och med nu alltid försöka snaka med en tjej när jag gör olika ärenden, tåg, affär etc. Målet när jag sedan går ut blir istället 2x. Inte fören Opening sitter ska jag sedan gå vidare mot "pink taco".

Nu ska jag istället för att fundera över allt på en gång istället fokusera på ordentliga openers, de blir nästa inlägg här.

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

Söndag, natt

Åter hemma i Kristianstad mycket festande och mycket lärdom bakom denna veckan. Jag har även ökat mina studier och följt Mystery djupare. Han förklarar de hela som ett tv-spel och var intresserad i båda delarna själv. När spelet väl går att förstå blir barerna som en annan nivå att besegra. Detta hoppas jag kunna uppnå för kommer jag dit vet jag att ingen utmaning kan stoppa mig. Jag har under veckan jobbat hårt på "3 second rule" som är nått av de bästa jag har läst om. Det hela är mycket enkelt efter att du har sätt en tjej (de spelar ingen roll om hon sätt dig) Har du 3 sekunder på dig att säga något till henne efter de blir du för nervös och "vågar" inte. De där med tjejer är en alldeles speciell rädsla som de flesta upplever och detta är ett bra sätt att motverka den. Denna metoden funkar bra för mig. En annan sak som gjorde mig väldigt förvånad verkar vara baksidan med hela "game" idéen detta kan precis som allt annat missbrukas. Mystery själv har haft sina funderingar om vad han gjorde med livet.

Jag känner mig inte direkt skrämd dock inte ännu de finns mycket jag fortfarande vill göra simpla grejer och svårare jag kommer aldrig förstå tjejer men det är inte de viktiga de viktiga ligger i att få dom att reagera på ett sätt jag vill sen varför dom gör de spelar inte någon roll. Idag är de exakt 10 veckor till skolstart jag börjar inse att jag inte har obegränsat med tid och får passa på att njuta av de hela. I veckan som nu kommer ska jag ändra mina gym vannor och försöka träna på dagen istället för natten och hitta någon ny bekantskap. Annars fortsätter de mesta som vanligt, mer fokus på 3 sekunders reglen ska utvärderas till nästa söndag.

Önska mig lycka till det hela må vara ett spel men till detta finns ingen paus knapp att fundera över, de hela går undan.
Första veckan avklarad med okej resultat, har dock ingen prestation att skryta med (ännu).

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

Lördag igen

Studentfesten i Torsdags var trevlig även om de blev mer snack om "and then?". Fredagen sedan blev utgång på hercules i Lund med dans och liknande det hela var väldigt trevligt. nu ikväll väntar fotboll och sedan utgång igen.

Glad Nationaldag föresten!

Äntligen Torsdag!

Godmorgon bloggen, jag vaknande precis efter nattens äventyr, "råkade" diskutera både de ena och de andra hela natten med en tjejkompis. Konversationen gick lite crazy när hon började prata om sexleksaker men jag klagar inte de hela blev väldigt kul. Aldrig träffat en så öppen tjej innan de flesta vill inte direkt prata om de bitarna vilket e lite konstigt egentligen eftersom alla killar pratar om de alltid.

Jaja nog om sexleksaker för denna gång ikväll är de student i Malmö och ett utmärkt läge att testa nya "game" Med studentmössan i högsta hugg (från när jag gick ut 2005) Är jag redo att göra Malmö osäker de hela känns varje år ungefär som filmen "wedding crashers" har du inte sätt den så gör de genast en extremt rolig film.

Nu väntar en stor kopp kaffe för att vakna till ordentligt, jag uppdaterar kvällens resultat på Fredag eller Lördag.

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

"Online game"

Under mitt läsande idag snubblade jag över en artikel av "TrueStory" som handlade om online dating. Jag har provat detta i runt ett år med varierade resultat, de bästa resultatet av alla fick jag tidigt, i några av mina allra första möten då jag tryckte hårt på att få msn/nummer tidigt och mötas samma vecka. Detta ledde sedan till oanat bra resultat. (Som jag än i dag har mkt nytta av) Dock övergav jag denna idé för jag trodde det var "fel" att ses så tidigt. De komiska med de hela är att artiklen jag hittade idag stödjer snabbheten nått enormt mkt mer än vad jag hade trott. 3 mail, sen 1-2 timmar på msn sen 2 sms sen ses samma eller nästa vecka. Om tjejen avböjer någon av stegen blir de som i MTV:s show "Next" De finns hur många som hälst fastna inte på en som ändå inte är intresserad.

Hela artiklen för den som är intresserad finns att läsa på:
http://www.theattractionforums.com/online-game/86123-illusive-passive-aggressive-online-game.html#post535572

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

Resultat

Hemma igen det var en intressant eftermiddag som visade sig svårare än jag hade trott. Framgångarna kom mest på shopping och jag hämtade mitt pass, hittade mitt halsband som blev en ametist, denna sägs ge god lycka vid resor, ge ett bättre minne och männ som bär de ska tydligen dra till sig goda kvinnor. Får se hur de funkar med den saken. Sedan köpte jag även ett par nya skor, de var på tiden då de tidigare jag har började bli ordentligt slitna.

Resultatet på telefonummerna blev en annan femma, reaktionerna blev mkt mer annorlunda än min enkla skiss vilket iofs inte var så överraskande dessutom var de svårt att hitta naturliga "spontana" situationer och inte få de att verka alldeles oäkta. Jag fick ett par trevliga konversationer trots allt och tror att detta absolut kommer fungera bättre desto mer jag använder de. Några telefonummer blev de inte denna gång, men men Ny dag Nya möjligheter.

Jag hittade även ännu en bok jag inte kunde motstå, "Practical Female Psychology for the Practial Man" av David Clare.

Jag gjorde precis ett test på facebook "How good is your pickup artist game" Jag förstår själv att de är på skämt men tyckte ändå resultatet var värt att dela med mig av:
"Pickup Artist: You have awesome game, plenty of experience in the field, and knowledge of PU theory you rarely find yourself in a tight spot. While you may get AI from time to time, you should know what to do from now on, you're the envy of all your friends, but may end up letting one HB slip from your grasp every now then. Clueless AMOGs can only stop and stare in wonder and amazement."

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

Sol och "Daygame"

Soligt idag igen, jag vaknade precis av ett sms ifrån polisen, mitt pass är redo att hämtas. Så i kombination av en tripp till stan och härligt solsken finns de något bättre läge att göra bloggens första försök på daygame?
Planen för idag blir att skaffa ett halsband med någon typ av sten, vrf inte en manasten? Samtidigt ska jag gå på jakt efter telefonummer och försöka snaka med minst 10 olika tjejer mellan 18-25. Planen blir att testa så kallat opinion openers. Mitt mål är att de kommer bli ungefär som nedan:

- [Jag] är ute idag och handlar och söker något speciellt att ha på mig, inte kläder utan något lite annorlunda och roligt men jag har inte riktigt någon idé om vad de kan vara, har du något bra tips?
- [Hon] bla bla svarar nånting
- [Jag] Avbryter henne efter hon har snakat ett par sekunder och kommenterar nånting om henne, tex:
- [Jag] Oj du påminner om en förskolelärare
- [Hon] Nånting bla bla
- [Jag] Jag skulle behöva ett par nya skor också, mina gammla "försvann", de är en ganska rolig historia bakom...
- [Hon1] Bla bla nånting
- [Hon2] Va? Vad hände?
- [Jag] Berättar min annorlunda historia om hur mina skor "försvann" de hände visserligen 2001 men de spelar ingen roll.
- [Hon1] Nånting bla bla
- [Hon2] Skrattar
- Om hon inte skrattar vid de här laget tackar jag för mig och går, däremot om hon skrattar:
- [Jag] Så vad gör du för att ha kul? Berätta nånting kul för mig, du ser ut som en person som gillar hundar, stämmer detta?
- [Hon] bla bla berättar nånting om sig själv, om hon har med hundar säger jag att jag är en riktigt hund människa och visar en bild på puckis
- [Jag1] Så vad gör du annars, är du en föreskolelärare som jag trodde innan? (funkar inte om hon tidigare sa vad hon jobbar med)
- [Jag2] Är du ifrån Kristianstad? (Nu svarar hon självklart ja eftersom de är mitt på dagen i Kstad) Jag svarar glatt, Ja med, jag bor precis vid högskolan, var bor du någonstans?
- [Hon] bla bla nånting
- [Jag] Gillar du minigolf föresten?
- [Hon] Ja/nej
- [Jag] Nej vad tiden går nu måste jag vidare tack för tipset
- [Jag] (Vänder mig om)
- [Jag] (Vänder mig mot henne igen)
- [Jag1] (Om hon svarade ja på minigolf) Föresten vad har du för nummer? Jag vet en bra minigolf bana som du bara måste testa
- [Jag2] (Om hon svarade nej på minigolf) Föresten har du msn?
- [Jag] Skriver ner nummret/msn, ger henne en kram och säger att vi ses
- [Jag] (Väntar till två dagar senare med att höra av mig)

Det hela kommer gå på 2-5 minuter

Tips:
Ge henne aldrig komplimanger på hennes utseende, tex åååh vad snygg du är eller liknande
Ge aldrig ut ditt namn utan att hon frågar vad du heter detta beskrivs tydligt i neil strauss bok, om en tjej frågar dig om ditt namn är de en stor IOI (Indicator of interest).

Önska mig lycka till givetvis kommer jag lägga upp en beskrivning av hur de gick senare idag. Tyvärr hittade jag ingen bild på datorn av puckis men jag ska fixa en och lägga upp senare.

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

Böcker, böcker...

Jag har nu under kvällen letat efter lämpliga böcker att läsa och oj vilken lista jag har fått ihop, de blir många timmar i solen imorgon, tråkigt nog är de flesta av dom Ebooks, alltså böcker på datorn, tyvärr har jag ingen laptop så de blir en del innesittande ändå. Här är de jag har hittat än så länge i alla fall:

Double your Dating - David DeAngelo

Attraction isn't a choice - David DeAngelo

Magic bullets - Savoy

The game - Neil Strauss

The Routines Manual Vol. 1 - The Don & Savoy

The Routines Manual Vol. 2 - The Don & Savoy

Vägar till Kvinnlig Njutning - Ylva Franzén

Hitta Kärlek - Caroline Dahlman

The Mystery Method, How to Get Beautiful Women Into Bed - Mystery

Learn the art of astrology -

The art and science of cold reading - Tradecraft

Jag har att göra i ett par veckor nu i alla fall. Jag kommer lägga upp de viktigaste av varje bok under kommande dagar.

/Mana "The stuff of which Magic is formed"


De första trappstegen

Det har varit en speciell helg utan tvekan, inget har blitt som de varit bestämt, dock har de varit roligt i vilket fall. Solen strålar ordentligt idag och Juni är verkligen en sommar månad. De som har hänt sen i Lördags är att jag har gjort ett roligt fynd. Jag har tidigare läst boken "The Game" av Neil Strauss och snubblade under gårdagen över precis det forum som han prisar så högt genom hela boken. Har finns även artiklar av den omtalade "Mystery". Utan tvekan något jag kan rekommendera, sidan finns att hitta på:
http://www.theattractionforums.com/

Andra nyheter under helgen har varit ishockey, Detroit har imponerat och slagit pittsburgh 2 ggr med 3-1 och har nu en säker ledning. Jag har bestämt sen förra året redan att jag ska åka till Detroit om de vinner och nu behövs bara 2 vinster till för att resan ska stämma, bäst att börja packa snart?

Jag har även snubblat över ett antal intressanta böcker som tex "Savoy's" (Inte hotell kedjan) "Magic Bullets" som jag har ögat igenom och boken än så länge har varit väldigt användar teoretiskt iaf, jag ska ut nästa gång på Torsdag och hoppas kunna använda den praktiskt. Nog skrivet för denna gång nu väntar ett par timmar till i solen.

/Mana "The stuff of which Magic is formed"

RSS 2.0