31 December

Tjo Bloggis
Mindre än 12 timmar kvar på året 2012. Har utan tvekan varit ett bra år, dock en aning slött kanske. Har överlevt maya kalendern och invätar nu jordens undergång 2029 istället efter aztekernas kalender :) Folk är bara för korkade ibland.
 
Har iaf haft 8 väldigt bra dagar i Lund med kul julfirande och massor med god mat. De sista timmarna på året ska spenderas med vännerna, först framför ishockey match mellan Junior kronorna sen i köket precis som förra året. Jag ska ge mig på en Hollandeisesås medan Markus och Jessica ska lyxa till med förrätt och efterrätt. Slutligen blir de även svamptäckt lax till detta.
 
Hade ett väldigt kul nyår förra året med bla ishockey dramatik, speedad hasselbackspotatis samt otroligt god apelsin-fläskfile. Frågan är om kvällen kan komma i närhet av den väldigt tighta och vänskapliga kväll jag upplevde förra året.
 
December annars har rullat på. Snö, ny hund och kämpandes med dammsugare har varit återkommande under måndaden. Nu har dock snön försvunnit helt och jag har fått igång dammsugaren :) Insåg precis att jag har tvätt i maskinen och kanske även varför mina skjortor känns mindre och mindre. Precis som förra året ska jag tänka ut tre nyårslöften i veckan som kommer.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och greja med tvätten innan ishockeyn om 34 minuter. Gott nytt år på dajj Bloggis :)
 
/Mana

12-12-12

Tjo Bloggis
Förutom de intressanta datumet för dagens inlägg kan jag bara konstatera att vi lever i ett snöigt land :D Har kommit ofantliga mängder de senaste dagarna och har närmare 40cm på vissa ställen. Inte illa för att vara i Skåne. Efter ett segt Novemeber kändes de bra att få börja första halvan av Decemeber i snö. Detta Decemeber har även fört annat gott med sig då ogge och jag glatt följt julkalendern. Vi var till en början väldigt euntiastiska men har tappat sugen lite för var dag som gått. De känns inte lika dant som för 16 år sedan.
 
Annat kul som hänt på sistonde är att jag har träffat en ny hund att passa, blir en heldag redan nu på fredag. Ska bli kul :) Ska dessutom försöka hinna med en tur över sundet innan julen är här. Innan dess blir de dock lucia allsång imorgon, på italienska :P
 
Om snön kan lugna sig några dagar till helgen hade de varit kul så jessica vågar sig hit. Hade en väldigt bra helg med henne nu förra helgen. Vi var på dubbla julmarknader i snöstormen.
 
Annars då? Jo senare idag kommer beskedet ifrån högskolorna får äntligen reda på hur min vår kommer att se ut. Hade verkligen behövt lite mer action om dagarna då jag mest sitter å slöar. Hoppas mkt på skrivar samt språk kursen.
 
Ishockeyn fronten ser lika dyster ut som innan, inget talar för att säsongen 2012-2013 ska gå att rädda. Var väll iofs inställd på detta redan i september. Men känns ändå väldigt tråkigt. Får istället glädja mig åt den inkommande julen och nyårsfirandet. Ska verkligen bli roligt.
 
Nu bär de av mot sängen för att avsluta senaste boken av Connely. Något som än så länge varit en halvtaskig historia, inte alls likt honom.
 
Enjoy your snow day!
 
/Mana

RSS 2.0