28 November

Tjo Bloggis
Nu är de snart midnatt igen, kvällen har spenderats på föreläsning och sedan allt för mkt hemma. Har inte kommit igång ordentligt med plugget idag vilket börjar bli hög tid. Andra nyheter är att de inte blir ngt med Lisa, kan inte säga att jag är allt för förvånad dock utan de känns snarare bra att få veta ordentligt. Får sätta kurs mot andra tjejer och förhoppningsvis någon som inte bor fullt så långt borta.
Jag har börjat inse att jag är glad över livet ändå och de är ingen mening att stressa fram någon 4 veckors relation, bättre att ta något som känns bra i hela kroppen. Jag blev iaf en erfarenhet rikare, vilket alltid är bra.

Morgondagen bjuder på kursens och årets sista laboration, verkligen jätteskönt. Sen resterande delen av veckan är "ledig" och ska tillbringas med hårdplugg i bibblan.

Tänk att året snart är slut bloggis? Tänk så mkt nytt folk jag har träffat detta året, trots den skakiga våren känns ändå detta som ett av mina bättre år, ett år att gå vidare mot nya vyer och lämna sorgerna bakom sig. Det behövde jag verkligen. Dock återstår ca 3 veckor som utan tvekan kommer bjuda på överraskningar. För första gången sen september provade jag även på att maila ett par nya tjejer, vem vet vad som kommer hända nu? Envis och tålmodig är jag iaf utan tvekan :)

När december sen slutligen är slut börjar de nya året med mer naturkunskap och hopp om guld och gröna skogar. Kanske blir 2012 året jag slutligen vinner 3 miljoner? Vem vet :)

/Mana

27 November

Tjo Bloggis
Så var de återigen söndag och imorgon blir de nya föreläsningar. Helgen har spenderats i lund med hopp om middag och julskyltning. Då de har varit super stormigt idag ändrades planerna en bit och istället blev de lan och sedan tidig hemåtresa. Lyckades under gårdagen sammanfatta mina tankar i ett mail och väntar spänt på resultatet. De sägs att magkänslan är de viktigaste och i såna fall är jag rätt säker på hur de kommer gå.
Blä!
Jag hatar att vara singel.

Är trött å sliten just nu och även om terminen har varit bra både med korridoren fronten, vänner och skolan så är saknaden efter ngn helt enorm. Förhoppningsvis kommer de kännas lättare när säsongen har passerat jul och nyår.

"Take me to the magic of the moment on a glory night,
Where the children of tomorrow dream away
In the wind of change"

Ska försöka bättra på sovtiden denna vecka och se om jag kan hämta mer kraft till vardagen ifrån den biten. Om inte annat har jag iaf väldigt goda vänner som jag kan fira jul med. Som storfavoriten Leela uttrycker sig i futurama ”You’re lonely and I’m lonely but together we’re lonely together”

Härligt :)

 

Nåja livet går vidare även om kärleken inte alltid går som man vill. Jag är fortfarande relativt ung och har många fler chanser framför mig.

Ny Dag Nya möjligheter.

 

/Mana


24 November

Tjo Bloggis
Känner mig ännu mer kärleksdeppig idag, är verkligen genom trött på de jäkla singel livet. Men att hitta någon som passar är onekligen inte lätt, är jag för kräsen? I så fall får jag stå ut med och vänta längre för de måste ju ändå kännas rätt. Lisa som jag idag har pratat med i 2 månader börjar kännas mer och mer skeptiskt, jag vet inte bloggis de känns inte som hon vill ses längre. Och som Harris en gång sa till mig låt bruden dra hälften av vikten. Detta tror jag är viktigt men de är något jag är väldigt dålig på. Har svårt att bara sitta och vänta på att de ska ta initiativen utan vill gärna vara på och bestämma de mesta :) Sen de faktum att jag mer eller mindre alltid har tid att ses en eftermiddag och tycker de är väldigt kul så fort jag kommer ifrån lägenheten kanske gör de hela svårare? Hade en diskussion med Julia innan ikväll angående detta och hon menade på att killarna inte kunde vara för på, så länge de gällde schyssta grejer. Så jag vet inte kanske är jag bara för trött på singel livet för att se möjligheter? Eller rättare sagt kanske att se omöjligheterna och gå vidare? Stannar ofta kvar ända tills skeppet sjunker istället för att bege mig halvägs så att säga. Jag vågar ändå fantisera om en framtid där jag faktiskt har träffat någon. Kärlek för mig är viktigare än en ordentlig karriär, jag tror livet blir roligare och känns mer värt att leva om man kan dela sin vardag med någon man älskar.

Ändå finns funderingarna där ibland om jag någonsin kommer hitta någon. Att inte helt och hållet veta och de kombinerat med de oändligt många frågetecken framtiden utan tvekan kommer bjuda på gör inte vardagslivet lättare. Jag kommer alltid vara en snäll och kramgo gentleman som söker en likadan tjej, ska de vara omöjligt att hitta? Dating värden är på väg att bli allt för komplicerad, du ska se bloggis att människans fall så smångiom blir att folk inte längre hinner skaffa barn, vilket gör att evolutionen kommer skjuta fram kvinnans mens med ytterligare 10 år. Vilken jäkla värld vi lever i :P

Får helt enkelt ta ett djupt andetag och ta nya kärlekstag någon annan gång.
Avslutar med en mening som av okänd anledning blev på latin. Gl hf med google translate.

 

Obliviscere incommoda tua, cras veniunt nova.

/Mana

 


21 November

Tjo Bloggis
Efter ett par jobbiga dagar försöker jag nu hitta nya kraftintag i vardagen. Känns som jag har drunknat i skolarbete och blir nedstämd när jag inte uppnår de resultat jag vill ha. Helgen bjöd inte på mkt intressant då jag var fast i allt skrivande han dock med en sväng till kåren med ogge. Här stötte jag på den lyckliga tjejen som jag läste en dikt för tidigare i höst. Dagen idag har bjudit på ny tur till skolan och förberedande för ny laboration.

Har suttit på rummet och chillat och dagdrömt om framtiden ett par timmar nu och efter att ha insett att livet inte blir lättare med åldern övergick jag precis till ett par låtar istället. Fastnade i ett filosofi tänkande om att vara en skata istället, kärleksfulla fåglar är så mysigt, småhoppande om vintern utan några problem alls :) Människor tänker för mkt förmågan att assosiera som vi människor är ensamma om i djurvärlden är märklig. Men men alla dagar kan inte vara renbågar, de brukar svänga.
Får blicka bakåt till 80-talet som verkar väldigt glatt och trevligt och musiken är bra mkt bättre än dagens, när låtar som är yngre än jag kan skapa sån här glädje som i klippet nedan, är de inte undra på att 80-talet var underbart :) Vem kan låta bli att le glatt till de tokiga texterna, danserna samt musiken?

Ska försöka komma iväg en sväng till lund på julskyltning på söndag. De och simpsons maraton med rickard för hålla humöret uppe denna dystra höstvecka :)
Räcker inte detta finns de ju alltid dansband ifrån 80 talet, ngt som aldrig kommer sluta med att få mig gladare :)
http://www.youtube.com/watch?v=_LoG7i8bEdw&feature=results_video&playnext=1&list=PLA272854BD02A1272


/Mana

15 November

Tjo bloggis
Tänkte inte skriva idag men snubbla över en gammal hederlig låt och bestämde mig för att dela med mig av en bit av låt texten:

"Men allting gick så snabbt, plötsligt var du bara här, mina fingrar fumlade och din blus den gled isär, du sa: Vill du bada skumbad och smeka mig varm, jag vet att du vill! Jag vill, åh..."

Visst låter de super härligt? Hela låten verkar passa in på mitt kärleksliv för tillfället, börjar helt klart bli tid att röra sig framåt. Dagen i övrigt har ikväll likt många andra dagar bjudit på mer film, men bla polisskolan som i sig är fullständigt underbar :) Just nu pågår hockeyn för fullt men jag tror jag ska ge upp för dagen och gå å lägga mig innan klockan blir allt för mkt.

Den som inte kunde gissa vilken låt jag syftade på kan hitta denna på:
http://www.youtube.com/watch?v=aOXw9Vfz14I&feature=related

Sov gott Kristianstad!

/Mana

13 November

Tjo bloggis
Efter en helgalen helg som har varit en extra dag denna veckan då jag var ledig i fredags har helgen nu nått sin sista dag. Men innan de blir nya tag med rea-tanten imorgon ska jag summera helgens händelser. Fredagen bjöd som vanlig tpå film och mkt sådan, vi lagade även rikligt med mat och hade de trevligt. Senare på kvällen delade vi på oss och dubbel ogge begav sig till kåren. Här blev de självklart en ny hockey-diskussion samt en nhl match som var i repris sedan torsdagen. Trots de var helt fel lag som spelade var de roligt. Väl hemkommna igen blev de ny filosofi diskussion med ogge om livet, samt mening med de. Även om våra värderingar inte var helt överens blev de en intressant diskussion. Efter detta tog kvällen sin kanske mest förvånande törn då danne, madde och jag spelade en runda klädpoker. Kvällen slutade så smångiom framåt fem och nya tag väntade under lördagen.

Denna blev i sin tur minst lika tokig, då daniels familj vågade sig hit för första gången. Daniels lillebror påminde väldigt mkt om honom i betende och hade riktigt göteborgsdialekt, vilket var kul att höra :) Även denna gång åt vi en gemensam middag, härligt. Efter deras besök blev de en hel del scooby-do filmer, softande i soffan och galenskaper. När kvällen sen närmade sig och de åter var tid att äta lyckats madde och jag tillsammans ha sönder en av rickards skedar och senare även en tallrik, självklart dog vi båda två av skratt :) De återstående tiden på kvällen blev de ännu mer chillande i soffan och avslutningen på kvällen blev tidigare, så istället kämpade jag ett par kapitell i "61 hours" innan jag somnade.

Andra nyheter under veckan har bla varit slutförandet av "level one game" i final fantasy 9, efter 52 aktiva timmar och säkerligen minst så många "osynliga" nådde jag mitt mål på ca 3 veckor. Blickar nu framåt mot nya utmaningar dock får dessa hålla sig till skolarbete denna veckan. Ska starta en maskin tvätt nu för att förbereda inför den första riktigt kalla veckan denna säsongen. Burr :)

/Mana

9 November

Tjo Bloggis
Tiden flyger fram och vi går sakta mot jul. Dagarna spenderas med pluggande, vilket jag trivs väldigt bra med. Har efter väldigt ihärdigt sökande hittat just de där jag behövde, ngn som faktiskt kommer till skott på den biten. Ibland är de väldigt bra med vänner :)

Dagarna rinner iväg känns de som och jag har nästan allt jag söker i livet just nu. Härliga dagar, glädje att gå upp på morgonen, ishockey och aktiva csi säsonger och bra grannar samt vänner. Ändå... Känns de som något saknas gissningsvis börjar jag bli kärlekskrank nu när julen närmar sig. Saknaden att faktiskt ha ngn gör sig påmind, jag hoppas de fixar sig med lisa men än så länge känns de tveksamt, både från hennes sida men även ifrån min. Jag skulle behöva ett längre samtal med henne om dena biten men hur tar man upp de? Har haft de så smidigt med tidigare tjejer att såna grejer har flytit på och löst sig själv. Men något måste hända och de snart ska försöka samla mod emellan pluggandet och ta de steget, framåt, lr i värsta fall bakåt. Vem vet vad framtiden har att bjuda på?

Jag som oftast är väldigt säker på både mina signaler och känslor men även de signaler och känslor jag får.
Iofs sägs de ju att gå på magkänslan är de rätta, kanske ska jag bara chilla och faktiskt våga tro på den biten denna gången också? De som sker de sker, trots allt är säkerligen detta liv redan förutbestämt. Jag har fått chansen till förändring denna terminen och oavsett vad som händer blir de ju ändå en förändring. Kanske ska jag bara ta ett djupt andetag och låta detta ha sin egna gång trots allt?

Känner att jag har huvudet fullt med tankar och funderingar om de kvinnliga könet, vilket i sig inte är nytt, vad ska man annars spendera dagarna att filosofera om? Men tankarna är annorlunda, kanske har detta med åldern att göra. Sökandet efter den stora kärleken och känslan av att faktiskt vara kär, glädjen att få hålla om ngn och aldrig vilja släppa avsaknas jätte mkt. Vem bryr sig om sex? De är alla de andra stunderna som är viktiga, glädjen att både få somna och vakna tillsammans är oslagbar, drömmen och hoppet om en framtid tillsammans med ngn är de som ger livet sin mening, både biologiskt men även emotionellt. En ordentlig kram för kropp och själ behövs nu i vinter mörkret, sen om personen har blont hår eller inte kan vara skit samma.

Vi människor är aldrig nöjda bloggis du har fått ta mkt under årens gång, men du är lika nöjd ändå :)
Älska dig själv, hur ska du annars kunna älska ngn annan?

http://www.youtube.com/watch?v=SvISjeBJ6L8

/Mana

3 November

Tjo Bloggis
Efter två helgalna kvällar kände jag behovet att skriva i dig igen. Gårdagen började med tentaplugg vilket har varit de största temat för hela veckan, men övergick sedan i kvällsfika med extra allt. Madde bidrog med sin del till de kaotiska fikan och blandade ihop en riktigt vidrig smörgås med bla majonäs, limesaft och müsli. Det var enormt vidrigt men jag kunde ju inte låta bli att smaka, andra modiga för kvällen var ogge samt madde själv.

Dagen idag började med en sväng i bibblan med gänget inklusive walter som precis som vanligt bidrog med sina visdomsord. Efter ytterligare en plugg sväng blev de taco-kväll med favoriterna. Kvällen fortsatte sedan med "silent hill" samt "shuttle" massa skratt, musik och kittling. Sen blev de en del kuddkrig oxå.

Just nu är hockeyn i full gång och philly leder med 3-1 med 20 min kvar att spela, självklart ses detta live med min nyfunne hockey kompis, härligt.

Morgondagen har mera pluggande att vänta då fredags tentan kryper närmare. Kan inte påstå att jag längtar till den men precis som vanligt kommer de vara skönt att ha de gjort. Sen när helgen kommer ska jag röra mig söderut till lund för att fira mamma. Med lite tur händer kanske även ngt annat kul nere i lund, dock är de ovist än så länge. Nästa vecka i sin tur är de tid för ny 10 veckors kurs med Bengt som kursansvarig, vilket känns super efter den flummiga kurs jag nyss haft.

/Mana

RSS 2.0