We're back baby!

Rebirth bloggis!
Finns inga ord som kan beskriva hur jag känner mig de har bara gått tre dagar på nya terminen men jag har inte haft så här mkt hopp inför en ny termin sen hösten 2008. Kalle den självklara ledaren och eldsjälven är borta sen länge, likaså är de ändlösa skratten och galna upptogen tillsammans med bygger, dessutom är anette den ultimata skönheten försvunnen sen länge. Jag trodde länge att jag inte skulle hina med att uppleva samma sak igen men de senaste dagarna pekar mer och mer mot en återupplevelse av den bästa tiden i mitt liv. Visst dessa tre är borta men nu finns de ersättare Trellborgaen Oskar och göteborgaren daniel samt emmie från malmö som iofs inte direkt är ny men hon är väldigt lik i stilen som annete var, alltid glad att ses och alltid väldigt supportig. Så vad leder då allt detta till?

Jo komiskt nog bor emmie numera i hus 7 precis som anette brukade göra vilket leder till fler förfester där med start ikväll. Dessutom är oskar tokig i utgång så jag antar att han blir nya bygger, eller ja nåväll personerna går självklart inte att ersätta de viktiga är i slutändan ändå att ha roligt. Och ett killgäng på tre har skapat mkt chaos i kstad innan, så de är väll på tiden att de nya studenterna lär sig stava till jorche igen :D

Önska mig lycka till ikväll bloggis då den första riktigt stora kvällen ligger planerad, med flyers sockarna och hannah montana cidern i högsta hugg beger jag äntligen mot nya äventyr :D

/Mana "The stuff of which magic ALWAYS will be formed" <3

Purpose, atlast

Tjo Bloggis
Tänk vad konstigt livet är ändå, om ngt går fel går alltid ngt annat fel oxå och uppenbarligen är motsattsen sann oxå. Efter två långa år har jag äntligen fått en ny granne som hittar på grejer de e knappt så man tror de e sant. Förutom grannen har jag dessutom en annan granne som jag ska läsa terminen med samt ett hundjobb med start nästa vecka. Sen e de bara 5 veckor till hockey starten oxå de ända som saknas nu är en ordentlig fjälla i livet, men vem vet de kanske kommer? Gårdagen bjöd på första kårbesöket på över två år, väldigt mkt folk och speciellt väldigt mkt nytt folk vilket var super kul. Om allt går som planerat och jag lyckas få tag i ett kårkort idag blir de utgång ikväll oxå med nya grannen oscar och med lite tur lyckas jag dra med emmie oxå, vem vet. Jag är ett par år äldre nu än sist så får väll se om jag har min "player-touch" kvar. Nu vill jag väll iofs inte direkt ha ngn tjej med hem utan snarare träffa ngn trevlig att byta nummer med. De känns helt makalöst att faktiskt ha ett syfte på alla delar av livet igen och att allt kom samtidigt känns lite konstigt. Jag hoppas hösten kan fortsätta i samma stil :)

Förra helgen bjöd på långhelg i lund med massa trevligt folk från både lund och helsingborg vilket var väldigt kul känns som jag hunnit med att träffa mer folk senaste 5 dagarna än tidigare under hela året. Livet leker helt enkelt och de e fan på tiden :D Ska till skolan nu strax på genetik föreläsning ska försöka sätta i mig ett par nektariner först bara, råkade köpa 2kg häromdagen.

Jaja de var allt för nu låt oss fira glädjen med en visa:

http://www.youtube.com/watch?v=cEdNYVXZoQ0

/Mana

26 Augusti

Tjo Bloggis
Gladare tider verkar vara på väg till sist. Hundjobbet har äntligen gett resultat och på söndag gäller de :D Nu ikväll bär de av till lund över helgen förhoppningsvis med ett bra resultat, har inte hunnit spela igenom secret of mana ännu denna sommaren så de blir väll ett av målen. Charmed börjar nå sitt slut av säsong 7 kalla mig tjej bloggis men har faktiskt njutit av serien och alla kärleksintryger hit och dit har kännts igen... nått så när iaf haha. Senaste avsnittet jag såg hade simple plan spelandes i bakrunden vilket var kul. Futurama i sin tur börjar oxå nå slutet av sin säsong och endast tre avsnitt återstår, glädjande nog har de redan fått kontrakt för en ny säsong till nästa sommar :)

Nu när augusti är slut börjar höjdpunkterna i världen i form av csi och hockeyn äntligen närma sig en dryg månad kvar nu bara. Men även september bjuder på överraskningar när riot släpper nya dominion, dessutom fyller både jag och sofia 25, dock verkar de inte bli ngt firande tillsammans. Hade varit kul om hon hade tid en kväll att ses men jag hoppas inte på för mkt. Om sommaren har lärt mig ngt är de att gå vidare när de går och de känns som kärleksbiten känns lättare nu än vad den gjord ei våras känns lättare att acceptera bara vänner nu och som vänner känns de lättare att acceptera att inte träffas. Får väll se om de någonsin tar fart igen, oavsett vilket överlever jag den biten ändå.

Studentlivet börjar vakna igen nu och jag har redan stött på en ny granne och förhoppningsvis blir de fler, daniel kommer förhopnningsvis tillbaka denna helgen oxå så de blir nog en del liv ändå :)

Har även läst en och en halv lee child bok senaste två veckorna och shit vad jag har saknat jack reacher han är helt överlägsen mot harry bosch :) Kommer förmodligen vara klar med "gone tomorrow" den 14 boken i serien nu över helgen.

Jaja de var allt för nu laddar batterierna i lund och ser fram emot söndag :)

/Mana

19 Augusti

Tjo bloggis
Har varit en tankefull vecka detta, den glada nyheten är att syrran fyllt 18 så var hemma i söndags och firade henne med resten av familjen. Den 10 septemeber blir de sedan ett störrande firande. Den tråkiga nyheten är att två dagar senare gick rick rypien bort, nhl stjärna, som dock troligtvis var svårt deprimerad. Den stora diskussionen som har varit i veckan har handlat mkt om just detta och hur "farligt" de är att spendera för mkt tid ensam, jag undrar hur högt upp jag ligger på farlighetsskalan bloggis, speciellt då jag e svensk. Söker fortfarande en mening med att ens gå upp på morgonen, tur jag har de vänner jag har iaf :) Hoppas kunna fixa de med valpen oxå de verkar som dom inte riktigt vill ha hjälp längre, lr iaf inte så mkt som jag hoppats. Oavsett vilket ska jag kämpa att iaf få ngt gjort i skolan i höst och sen ta en paus till våren. Behöver tiden att fixa en ändring eftersom ingen verkar komma av sig själv. Kärleksfronten står likaså den stilla har inte fått tag i ngn trevlig på veckovis nu och de känns som kontakten med sofia har dött ut helt och hållet, men men vi sågs ju aldrig ändå så.

Idag är de fredag så lite under 50 dagar kvar till hockeyn börjar.. Iaf ngt att se fram emot i brist på allt annat. Har ca 1, 5 säsonger kvar av förhäxad att se klart sedan kommer de två nya interessanta versioner + musik av nightwish och dead by april. Så på ngt sätt ska jag nog stå ut de 50 dagarna som e kvar, en push i rätt riktning av ngn hade ju dock inte varit fel men men vem har sagt att livet ska vara enkelt?

/Mana

4 Augusti

Tjo bloggis
Ännu en vaken natt idag, tänkte jag kunde skriva en sväng i dig. De känns som vissa delar av mig inte blir äldre bloggis, de behöver hjälp att hitta vidare, ngt jag inte klarar själv. De känns som senaste året har varit en ända lång väntan på ngt, en chans att ta sig vidare nästa steg liksom, men de har inte inträffat ännu. Istället är jag fast i någon konstig situation där jag känner mig väldigt vuxen i sättet och i kommunikationen med andra, medan andra delar såsom tiden ensam känns konstig. Jag har svårt att hitta mottiveringen till att röra mig framåt och när jag ständigt möter nya hinder rör sig inte livet :/ Detta är häller inget nytt önskan om ngt annat, ngn förändring har länge funnits i mina tankar. Visst har de hänt nya grejer sen förra året men de jag verkligen vill ha nu är någon ny att älska och bli älskad av. Någon som kan motivera mig att gå ur sängen på morgonen och ha ngt att vara vaken för, att leva för. Även om denna känslan kommer och går finns den där alltid jag söker ständigt mening med livet och inbilar mig att jag väldigt gärna vill ha en familj. Om du har lärt mig ngt bloggis är de att de finns oändligt många tjejer och möjligheter så vrf gör de då så ont att försöka lämna de bakom sig och komma framåt? Jag har verkligen försökt och vet att jag kommer fortsätta med den biten, men jag önskar bara att livet kunde ge mig en push åt rätt riktning. På något sätt.. Känns som min vardag är likadan som den var förra året och jag är inte stark nog att överleva ensam. Saknar att ha ngn riktigt riktigt nära, om de nu så är en vänn, en flickvänn lr en hund så iaf ngt som gör livet värt att leva istället för att fylla livet med dagar behöver jag fylla dagarna med liv. Men hur?

/Mana


RSS 2.0