Sommar sommar

Tjo Bloggis
Juni närmar sig sitt slut och efter en ostadig vecka med skiftande regn och sol är de idag iaf väldigt fint :) Torsdagen bjöd på utflykt till krankesjön där jag hittade två nya fåglar, svarttärna och spillkråka. Idag blir de nya äventyr söderut mot sommarstugan. En tur med båten och fiske står dock på schemat idag och i bästa fall ser jag väll en och annan glada. Finns väldigt mkt hackspett där uppe så hade varit kul att pricka av någon ny art. Får se vad som händer.

Annars är de mesta sig likt veckorna flyger fram kan dock glädja mig åt futurama samt nhl free agency som börjar imorgon. Mkt lutar åt att philly kommer jaga försvarsspelare och en andra målvakt under helgen. Men även frågor såsom Jagr måste utredas. Jagr påstås vara väldigt nöjd med de gånga året så kanske blir de fler år. Längtar enormt mkt till hockeyn börjar igen men de här 3 månaderna brukar gå snabbt.

Har även bokat resa till göteborg för nästa helg blir en snabb visit med Jessica får bli våran "semester" detta året. Ska kanske upp en sväng i slutet av Juli också med resten av gänget.

Nähä ska försöka komma iväg nu har varit ute i väldigt god tid idag och packade redan imorse.

/Mana

26 Juni

Tjo Bloggis
Har efter 4 och ett halvt års kämpande med burken nu bytt ut den mot nya delar. Detta har även lett till Diablo 3 spelande. De två gånga veckorna har varit väldigt slöa dock och kanske är de så här sommaren kommer fortsätta att se ut. Vädret har varit dåligt så har inte kommit ut alls lika mkt som jag har velat men hoppas att de vänder. Futurama började även säsong 7 för ca en vecka sen och bjöd på två väldigt roliga avsnitt med bla parodi på 2012.

Nu till helgen blir de en tur till humlesjö för första gången på nästan ett år, ska bli väldigt kul och hoppas verkligen att de inte regnar. Veckan verkar dock inte lovande och idag är de återigen kasst väder. Kunde behövt lite sol efter gårdagens regn. Petter är även hemma igen från sina london äventyr vilket är roligt. Ska försöka ta mig ner till lund på fredag om de inte regnar. Tiden med Jessica flyter även på precis som tidigare, är väldigt glad över vad jag har hittat på den biten :)

Nu när sommaren snart når sin mitt kan jag bara undra hur hösten kommer bli. Inga äventyr i eslöv betyder nya terminer här i Kristianstad, försöker att inte tänka på hur åren flyger förbi har ju trots allt väldigt trevligt och roligt här och de är väll ändå de viktigaste med livet. Men ändå känns de ibland som jag har pluggat tillräkligt och drömmen om lägenhet och hund är väldigt stark. Ska nog klara att bo kvar här till 2014 iaf så länge inget drastiskt inträffar. Två av grannarna här kommer under sommaren att flytta ut så de är bara till och hoppas på härligt folk till september. Efter förra höstens stora succé känns de som denna kan bli minst lika bra.

Sist men inte minst har jag hittat nya album från dragonforce och within temptation och bjuder därför på följande låt, enjoy:

http://www.youtube.com/watch?v=_OxIt6RQQCc

/Mana

Paddor, studenter, ljusnande framtider och massor med kärlek <3

Tjo bloggis
Kan för första gången sen i onsdagskväll pusta ut nu. Har varit fullt ös med massvis av saker. Började i torsdags med ett student firande i Malmö hos en av pappas gmla vänners barn. Umgicks mkt med deras familj när jag var mindre och speciellt deras son som gick ut i torsdags har jag trivts bra med. Efter en snabb visit bar de hemåt mot kstad igen för att förbereda inför den mest intensiva helgen med jessica hitils. Så både städade och tvättade, för den härliga långhelgen. Och de var de absolut värt, hade de hur bra som helst :) Tycker bara allting blir bättre och bättre hela tiden, de är verkligen super.

När de sedan blev söndag igen blev de en minnesvärd tripp till Malmö, här begav sig min familj tillsammans med min ena faster och hennes två barn bort till minnesplatsen för farmor i parken vi brukade besöka med henne. Detta var första gången sen hon gick bort vi var här och de känndes verkligen bra att uppehålla den tidigare traditionen igen. Här fick jag även ett nytt kryss i min fågellista då vi hittade en silltrut. Troligtvis har jag sätt den innan men förväxlat den med skrattmås då endast storleken skiljde dom åt. Vi spanade även efter en väldigt högljud padda och hade väldigt kul över den.

Efter äventyret i malmö hade jag egentligen tänkt åka hem då jag var alldeles slut efter helgen men istället blev de en tur till henrik. Här blev de snabbvisit på söndag kvällen och vi somnade båda två innan klockan 12. Måste vara ett rekord. Iaf väl på måndagen skulle deras nya "fosterson" ta studenten. Måste bara tillägga hur stort de kändes att dom tar emot ett fosterbarn som redan fyllt 18, verkligen imponerande. Maten var helt makalös och slår många av de studenter jag varit på under åren. Sprang även på Erik, min gamla gymnasiekompis som komiskt nog var barndomsvänn till henrik och hans familj. Ibland är världen bara för liten.

Mitt äventyr för denna helgen fick dock räcka här och tog sista tåget tillbaka till kstad för att nu halv 2 skriva detta medans telefonen laddar för att sedan äntligen få sova i min egen säng igen. Härligt :)

Sist men inte minst vill jag önska Dennis och Thomas, årets två studenter en riktigt ljusnande framtid.

/Mana

RSS 2.0