Dan före dan

Tjoho kom precis hem efter en super mysig eftermiddag hos sofia. Vi hart träffats 3 dagar irad nu och de känns som de har varit väldigt givande för oss båda. Imorgon ska jag tenta av floristik kursen med förhoppningsvis ett bra resultat är väldigt orolig över "blommor utan hjälpmedel" men de andra kommer gå bra.

Sen på lördag bär de av till humlesjö blir alldeles till mig när jag tänker att jag sitter ute i viken och bara slappar om 44 timmar :) Är iväg tills den 28 så blir inga fler blogg innlägg innan dess.

Andra nyheter? nja jag tvättar just nu och handlade nya shorts igår något som för mig är väldigt ovanligt. Köpte även ramlösa och energidryck som ligger i frysen tills klockan 7. Började även på #6 lee child boken idag och har 6 7 8 9 med mig till humlesjö. De ska nog uppehålla mig dessa 11 dagarna.

De var allt för denna gången vi hörs den 28.

/Mana

14 Juli

Tjo bloggis idag har halva sommaren redan gått har dock varit en härlig sommar :) K-stad dagarna är i full gång och jag har vatt där med fia 2 ggr redan. Ska förmodligen dit ikväll oxå med en gammal kompis. Annars kämpar jag mig just nu igenom "dollar" väldigt spännande :) Lyckades även hitta ett nytt band nu i veckan "plan three" som komiskt nog oxå e svenska. Verkar som jag hittar väldigt många svenska band.

Skolan e nästan slut nu bara tentan kvar, jag kämpar med mina pippifåglar och blommor och hoppas inerligt att de går bra. Efeter tentan ska de firas med den delen av klassen jag trivs bäst med <3.

Sen på lördag bär de äntligen av till humlesjö i 11 dagar. Längtar av å bara ro ut i viken å njuta :).

De var allt för idag nu måste jag dammsuga har värsta dammigt.

/Mana

7 Juli kursens sista utflykt :(

Tjo bloggis
Sista utflyktsdagen idag känns väldigt tråkigt :(. Idag är oxå sista dagen de går att få tag i ngn att skriva grupparbete med hade varit skönt att slippa skriva ensam denna gången så får se vad jag kan åstakomma. Nästa vecka är de repetion och så smånigom tenta. Tycker jag känner mig nervös redan kanske är detta ett bra tecken?

I andra nyheter flyter livet på, spenderade helgen hos henrik vilket var super, jag vill oxå ha en pool :) Denna helgen ska sofia komma hit en sväng och vi ska gå förbi k-stad och göra stan osäker. Hoppas även att lördagen bjuder på utgång. Sen nästa lördag blir de äntligen en semester paus, även om våren inte varit super aktiv så har den ändå känts lång de har varit grejer hela tiden och jag har aldrig säkert kunnat koppla av en ända gång. Så ska bli skönt att slippa tänka på skolan en vecka åtminstone.

Med isvattnet och ostbullarna redo laddar jag för dagen.

/Mana

1 Juli

Helg igen nu bloggis.
Veckorna flyger fram som ingenting har svårt att tro att de redan är juli. Känns som skolan snart börjar igen även om jag läser sommarkurs. Ska bli skönt med semester om två veckor. Gårdagen bjöd på en riktig nostalgi shock med 1986 - ghost n goblins klassad av många som ett av tidernas svåraste spel. Jag har haft spelet sen jag var liten men att besegra ghost n goblins på dess riktiga konsol är nästintill omöjligt. Så istället spela jag igenom det med "save state" vilket gjorde de möjligt dock dog jag säkert 200 ggr så förstår inte hur ngn klarat de utan "save state". Jaja de känns bra nu iaf :)

Andra nyheter är att flyers kanske skippar miljonmålvakten trots allt, ett nytt kontrakt med vårens hjälte känns skönt. Dock kommer byteshandlen igång idag för fullt och brukar pågå 2-3 veckor. Tycker laget ser bra ut dock och behöver inga större ändringar. Idag annars är de futurama episod nummer 3, längtar :) Ska även träffa sofia och hennes kompis om en dryg timme i hässleholm, ska försöka äta ngt innan dess.

Fireflight's nya "skiva" är fett nice, bra tilläg till ett bra band.

/Mana

RSS 2.0