3 års dag :D

Tjo Bloggis
Tänk att idag är de tre år sen jag starta dig. Ganska häftigt. Känns som inte allt för längesen jag skrev i dig förra gången. Svårt att tro att de redan har gått ett år.
För att stanna på förra året då jag bla konstaterade ändring inom kontakter och skola men även insåg att jag var på väg mot något nytt i kärlekslivet kan jag bara konstatera att de 4 dejterna jag hunnit med sen förra året till sist gav underbart resultat :) Imorgon får jag även besked om mina fortsatta studier kommer äga rum i Eslöv eller Kristianstad. Hoppas verkligen på Eslöv, hade varit superkul dels att få närmare till Jessica men även att få uppleva en annorlunda studieform än den jag är så van vid här i kstad och dessutom få uppleva något nytt. Planen ligger ju ändå någonstans i bakhuvudet att flytta ner söderut igen så smångiom.

Så vad har mer hänt sen sist? Med risk i att låta tjatig har jag återfunnit ett väldigt bra korridor liv med väldigt bra människor. Livet leker efter en slö vår och fågelintresset har aldrig varit större. I år ska jag hitta min sommargylling :D

Sommaren bjuder även på nya äventyr med de två grannarna som är kvar här i stan. Tyvärr verkar de inte bli ngn kstad-dagar detta året hela stan är under ombyggnad. Men ska nog hinna med annat kul. Har under dagen spelat en del black & white och känner att jag behöver dryga ut lol-rundorna med annat. Kommer jag in på utbildningen imorn ska jag tänka över en ny dator och diablo 3. Har även ett mål i sommar att lära mig använda ett flugfiskespö och har lovat mig själv att iaf skaffa körkortstillstånd. Sen vet alla lika bra som jag själv att de förmodligen inte blir ngt kört ändå. Har aldrig känt mig motiverad till de och kan inte påstå att jag gör de nu heller.

Slutligen kan jag bara avundas de som har en familj att åka hem till över sommaren och stanna där hela sommaren och ha ngt som fungerar. Själv hade jag aldrig stått ut med 3 månader i lund vilket är lite synd. Får precis som förra året inleda Juni-natten med "Juni, Juli, Augusti" :)

Slutligen kan jag inte annat än tacka Nicklas Lidström för allt han gjort för Sveriges hockey värld. 42 åriga Nicklas har under dagen bestämt sig för att lägga skridskorna på hyllan, för alltid:

http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=633292

/Mana

Euphoria

Tjo Bloggis
Nu när maj börjar gå mot sitt slut är de mkt i livets säsong som även börjar gå mot sitt slut. Men vid varje slut ses en ny början. Kåren tex hade sitt avslut i fredags. Var såklart där och skuttade runder till bla abba. Ogge bjöd även på en lektion i luftpiano. Mkt mer än så blev de dock inte, så ngn klimax kändes de inte riktigt som. Tycker dom kunde ha fixat något som utmärkte sig för kvällen. Men men.

Lördagen sedan kom Jessica hit igen och jag upplevde något väldigt roligt. 4 stycken skator hoppade runder på gräsmattan när vi fixade lunch. Hon verkade dock inte förstå de roliga i de :P Iaf när dagen så smånigom blev kväll var de tid för finalen i eurovison song contest. Denna kväll lös helt i Sveriges färger som tog sin första vinst sen 1999. Låten "Euphoria" (recognized as a mental and emotional condition in which a person experiences intense feelings of well-being, elation, happiness, ecstasy, excitement, and joy.) Tog hem en överlägsen vinst och har imponerat stora mängder av Europa. Inte dåligt. Och nu i slutet av maj känner jag mig lite så iaf med Jessica i närheten. En gammal kompis till mig påstog 4 månader efter hennes relation började att hon fortfarande kände sig nykär, idag är hon förlovad med denna kille och har barn. Jag kan inte mer än hålla med om detta jag känner mig garanterat nykär fortfarande. Läser vi då vidare på underbara wikipedia, står följande under euophoria, "However, some natural behaviors, such as activities resulting in orgasm, love, or the triumph of an athlete, can induce brief states of euphoria."

Se där bloggis :P kanske har även jag lite euphoria.

Söndagen sedan blev de scones bakning och ätning av glasstårta för att sedan redan halv 7 somna. Sov komiskt nog till kvart över fem nu imorse så har inte hunnit med så mkt. Vädret verkar fint idag också. Veckan som kommer bjuder på ett besked ifrån eslöv, troligast på fredag. Känner mig väldigt nervös men hoppas de går vägen. Daniel kommer även lämnas oss i ett par månader vilket onekligen känns tråkigt. Är bra mkt tajtare med honom än vad jag var inför förra sommaren. Dock med något som slutar, börjar något annat. Sommarkort, värme, fåglar, stanley cup final (mellan kings och devils vem hade kunnat gissa den?) samt futurama som har premiär den 20 juni. Junis oslagbara höjdpunkt är såklart också på väg. Jag pratar såklart om studenter och all mat :D Förutom allt detta har jag vissa planer inför sommaren. Ska flugfiska, övningsköra, kryssa fåglar, åka till gbg och köpenhamn, etc etc.


Nu så ska jag iaf börja denna förvånansvärt tidiga dag med att diska från gårdagen, micra scones och logga in i lol. Texten ovanför blev konstig och går inte att ändra den. Så får stå ut med detta :)

Självklart måste jag även länka till just euphoria:

http://www.youtube.com/watch?v=y03iOela5OU

 

/Mana


13 Maj

Tjo Bloggis
Efter två dagar i eslöv, lund och kävlinge, har hunnit med intervju med massor av lek i eslöv för utagning till utbildningen i höst. De var väldigt mkt konkurans så får se hur de går. Beräknas få besked 1 juni så de e bara att hålla tummarna. Har även varit en snabb sväng i lund och träffat jessica samt familjen. Sen idag blev de ny tur till jessica i kävlinge. Är precis hemkommen nu och näktergalssången låg tät över hela kristianstad. De är en lustig fågel den där näktergalen som sjunger runt midnatt. Låter underbart gör den iaf i ett par veckor nu :)

Hittade en ljudfil om just näktergalen för den som inte är sugen på nattpromenader:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3275&artikel=2776360

Medan jag väntade på tåget i lund sjöng de eviga gatumusikanterna även än känd sång som jag tycker passar väldigt bra in på mitt liv just nu:
http://www.youtube.com/watch?v=qyipPXE3Ijw

Vägde mig även för första gången på ett par år och hade till min förvåning faktiskt nått hela 82kg. Så har utan tvekan gått upp sen i höstas precis som Julia trodde, haha. Skadar inte med några extrakilon dock snarare tvärtom. Så längre jag håller mig under 85 är de ju lugnt. Ishockeyn är även slut för året då flyers bjöd på stor besvikelse i runda 2, så istället riktar mina blickar sig nu mot Los Angeles kings där gagne, richards och carter spelar. Hade varit himla kul om dom fick vinna tillsammans. Blicken söker sig även såklart till de pågående hockey-vm som snart når kvartsfinal.

Annars är livet sig likt, bakar, spelar, chillar och njuter av den härliga tiden med Jessica. Om 4 dagar har vi redan varit tillsammans 3 månader, var har den tiden blivit av? Känns som vi precis träffades. På grannfronten är inte mkt förändrat vi rullar på med samma gäng och väntar spänt på nyinflytningarna i augusti. Nu när sommaren närmar sig misstänker jag att här kommer bli tommare, daniel åker iaf sen hur de andra gör vet jag inte ännu. Mina planer för sommaren verkar vara en weekend i köpenhamn samt en vecka i göteborg. Sen dyker säkert fler grejer upp de e bara att vänta å se vad som händer. Hade behövt en serie att se på likt förra sommaren då jag med glädje såg igenom alla avsnitt av "charmed". Något nytt hade varit perfa då serier är väldigt bra tidsfördriv. Kanske ska jag våga blicka mot nya animes?

/Mana

RSS 2.0