22 November

Tjo Bloggis
Mörk, ruggig och regnig dag ute idag, burr. Ska på kursens sista utflykter idag och imorgon sedan är de bara två till innan sommaren, kanske inte helt fel ändå nu under vintern. Livet har återgått till de vanliga och jag fördriver dagarna med att kämpa med dessa jäkla stenar. Resan i västergötland blev mkt bättre än jag vågat hoppas och om inget annat kom jag närmare pontus iaf. Nu när mörkret kommer på allvar behöver man ngn att luta sig emot och även om jag inte direkt trodde de skulle vara en kille verkar de vara så de har blivit. Ska ner till lund och jul fixa den 3-5 December vilket ska bli kul.

Annars? Nja inte mkt nytt sen sist kämpar på med "poeten" och livet i övrigt så gott de går, ska försöka göra mig redo för utflykten nu.

/Mana

17 November

Tjo bloggis
Avresa till västergötland om 30 minuter, jag känner mig mest trött och omottiverad just nu så hoppas känslan hinner finna sig ngn gång under dagen. Är som alltid orolig över grupparbetsdelarna fruktar att övertaget jag hade under ölandsresan nu har mynnat ut i intet. Känns som ensamheten kommer sluka mig hel en dag och jag vet inte hur jag ska komma ifrån de :( Känner mig som en missbrukare med allvarliga humörsvängningar ingen dag är den andra lik ibland känns de bra och ibland inte. Önskar att folket och världen kunde höra mig som den jag var, som de kunde så bra mellan 2008-2009. Blä. Vem påstår att livet är underbart?

/Mana

16 November

Tjo bloggis
Har haft en vecka utan internet nu väldigt väldigt segt. Men men verkar funka nu iaf och dom har bytt typ allting idag oxå så hoppas de inte ska strula mer. Hockeyn bjöd på storspel inatt oxå och 10 matcher irad utan förlust :)

Andra nyheter är att jag var på inflyttningsfest hos pontus i lördags, de var väldigt trevligt och de känns skönt att ha ngn att luta sig mot under skoldagarna oxå. Skolan tar mig till västergötland nu resten av veckan beger mig tidigt imorgon och kommer hem fredag kväll.

Annars går livet framåt hoppas på några bra sista veckor av året som en avslutning på ett år som varit allt annat än lätt och tryggt. Alltid skönt att kunna blicka framåt och gå vidare och att lämna ett år bakom sig tycker jag är ett bra sätt att göra detta på. Saknar ngn att värma mig vid nu när vintern börjar närma sig, men jag har varken orken eller viljan att träffa ngn ny, så typ en hund lr ngt hade nog varit bättre :) Eller ett värme element i soffan med en god kopp te hihi. Får väll se vad tiden kommer ge.

/Mana

9 November

Tjo bloggis
Livet har börjat hitta tillbaka till den bättre vägen igen nu och jag känner mig snäppet gladare. Avslutade ekologin i fredags och ska läsa geologi en månad nu. Hoppas att de tidigare studenterna läser samma kurs hade varit roligt med lite mer folk.

Annars är inte mkt förändrat ska till kåren imorgon för första gången på jag vet inte hur länge de ska bli kul. Hockeyn har bjudit på många bra matcher och en delad första plats i tabellen inte fel där heller.

Andra nyheter är att klockan e omställd och mörkret på eftermiddagarna blir allt mer påtagligt :( Trist. Ska försöka kämpa mig igenom de veckor som e kvar och sen bara slappa i lund under julen. Förhoppningsvis kommer jag även detta året spendera julen med fia vilket säkert blir lika bra som förra året. Nu när de nyligen varit allhelgona vill jag tillänga de sista raderna här till de kära som inte längre finns här, jag kommer aldrig glömma er.

/Mana

RSS 2.0