Grattis bloggis

Tjo Bloggis!
Idag är en stor dag för oss båda idag är de exakt 2 år sen jag bestämde mig för att börja skriva i dig. Sen dess har jag delat allt med dig både glädje och sorg och även om alla jag har träffat inte har fått plats att skriva om i dig så har många personer ändå hamnat här. De är väll bara att konstatera att livet har vuxit precis som jag har gjort sen natten för 2 år sedan. De nära vänner jag har förlorat har ersatts av andra, skolan har sätt ett nytt ansikte men den stora fördändringen är nog inom mig själv. Osäkerheten och rädslan i singel livet har jag övervunnit bloggis. Självkänslan i både att träffa och prata med tjejer känns mkt mer naturlig, sen att jag e singel nu igen är väll lite motsägelsefullt, men de känns annorlunda än vad de gjorde då. Dessutom känner jag mig mer vuxen än vad jag gjorde för två år sedan även om ett samboförhållande med barn känns oändligt långt borta känner jag mig ändå vuxen nog nu för att leta efter en partner livet ut. Krog ragg och one night stands kan jag lämna bakom mig.

Så vad händer annars då? Underbart väder idag väldigt soligt å fint ska försöka ta mig till stan och äta glass med en kompis senare. Sen på lördag blir de ny härlig grillfest med ingående äventyrsgolf. Ska försöka få med mig danne dit denna gången oxå. Torsdag och fredag är de kristi himmelsfärd och de lediga dagarna ska eventuellt tillbringas i humlesjö över en kort tur men är osäker eftersom jag ska dit den 10:nde ändå. Kusin Erik tar studenten då nämligen.

De va nog allt för denna gången bloggis jag e glad att jag har haft dig dessa två år och hoppas du står ut i åtminstone 2 år till, inte för du har ngt val men ändå, hihi.

/Mana

P.S Imorgon blir de gyllene tider med "juni, juli augusti" för hela slanten lyssna på den iaf en gång, de är en riktig sommarlåt :), D.S

30 Maj

Tjo Bloggis!
Har du tappat stödet för firefox bloggis? Försökt komma in sen i torsdags natt och så nu testa jag med explorer istället och då funka de fint. Jaja kom in nu iaf :)
Vindarna har vänt helt nu bloggis, de jag nämde sist har slått in och för första gången på nästan 2 år känner jag mig singel på riktigt. Känns inget vidare och att jag samtidigt nästan förlorat sofia helt känns de inte direkt mer muntert. Men sommaren är här nu iaf för tredje året irad kommer jag skriva flitigt i dig bloggis. Hopp om att denna sommaren ska likna 2009 är väll de jag har att leva på för tillfället. Livet känns tungt och jobbigt och jag vet inte vad jag ska göra i höst bloggis.

Men samtidigt i all jobbighet känns de ganska skönt att ha kommit vidare ifrån ngt som inte funkade ändå. Har försökt spendera nätterna med gamla msn kompisar, lol och förhäxad. Har 7 säsonger kvar att se igenom så de ska nog uppehålla mig ett tag. Precis som vanligt är de snart även dags att plocka fram secret of mana då jag för tredje året irad ska spela igenom de under sommaren. Jag ska även läsa en ny sommarkurs i juli och har satt upp mig på blocket som sugen att passa hund, så allting är inte så hopplöst som de låter bloggis. Jag överlever nog :)

I stark tro att allt som händer inträffar av ngn anledning ska jag försöka rycka upp mig nu ibörjan av juni och försöka hitta styrkan att gå vidare till hösten. Jag har varit nedstämd länge nog bloggis de är tid att vidga vyerna och blicka framåt, en termin in philadelphia eller på hawaii tex hade varit underbart :) Allt har sin tid sägs de ju och med Ted gärdestad, en nyfunnen vänn och en massa förhäxad ska väll sommaren gå att klara av?

Älskar dig bloggis :)
Jag vill ha egen måne som jag kan åka till - där jag kan glömma att du lämnat mig!

/Mana

20 Maj

Tjo bloggis
Ännu en deppig dag idag och ännu en sömnlös natt. Jag vet inte vad jag ska ta mig till längre varken med livet skolan eller kärleken, de tre viktiga punkterna i livet. Om vi börjar med skolan känns de så tungt nu när båda jag trivdes med har hoppat av utbildningen att träffa ngn ny att trivas med är stört omöjligt när klasserna byts och blandas runder hela tiden. När föreläsningarna dessutom känns långtråkiga och meningslösa blir inte saken lättare. Jag börjar få mkt att ta igen men har inte orken till att klara de jag ens håller på med för tillfället. Önskar att jag hade ngn bra klasskamrat lr iaf ngn utanför skolan som jag trivdes bra att plugga med. Detta är knappast ngt nytt då detta har varit ngt jag sökt och även nämt har flera ggr.

Kärleken då? Tja.. jag är fast i ett kaos av kanske, om, ifall, hur, vrf och vet inte hur jag ska ta mig ur de. Jag kan knappast förneka att jag känner ngt för sofia och även om hon verkar kunna ta de som bara kompisar så är de inte så lätt för mig. Den biten med att gå vidare och faktiskt lämna de bakom sig är så jävla svårt när jag inte har ngn att ta steget vidare med. Ingen att prata med och ingen som lyssnar. De blir inte lättare att sen försöka träffa ngn annan vilket vid upprepade försök bara har blivit dåligt. Hur ska jag träffa ngn ny när jag inte ens kan gå vidare ifrån de som har varit? Sen samtidigt vet jag att vi har nått ett steg där de bara kan gå utför, de är så de känns iaf men min envisshet och hoppet om lycka samt rädslan till förändring får de hela att stå stilla. Jag vet inte hur jag ska kunna gå vidare bloggis, om jag ens vill gå vidare eller vad som händer om jag gör lr inte gör de. *suck* Tankarna om tiden som har varit och tankar om hur jag vill ha de kan hålla mig vaken hela nätterna, men trots så många vakna nätter vet jag inte ens vad jag vill. Att vänta i x antal år utan resultat känns dumt, men hur ska jag kunna fokusera på att ta mig framåt när längtan ändå finns där? Jag kan inte släppa greppet om sofia helt och som de är nu kan jag inte gå vidare heller. De som gör de hela ännu svårare är att jag inte har ngn motivation att gå vidare heller allt är så jävla rörigt :(.

Livet sen då? ja de är väll en mix av de båda andra mer eller mindre, jag e fast i mönster jag vill komma ifrån men har ingenstans att ta vägen. De känns som mina bästa år redan är bakom mig och jag kan dagdrömma om tiden innan jag fyllde 23 allting verkar bara bli värre och värre för varje år efter de. Jag vill inte mer bloggis, vad ska jag ta mig till? :(
Den svåraste tiden på året håller på att ta sin början, ingen skola, ingen hockey, ingen csi. Dagarna tappade förra sommaren helt sin mening och uppbyggnad vilket bara blev dåligt, hur ska jag ändra på de detta året bloggis?


/Mana

11 Maj

Tjo Bloggis
Idag är en lite speciell dag har efter vad som känns som en evighet bestämt mig för att ännu en gång söka nya kontakter utanför staden. Så i eftermiddag bär de av till hässleholm för att träffa Pernilla. Detta blir oxå första gången på flera månader jag träffar någon ny person. Så de känns bra :) Saknar tjejkompisar har vuxit ifrån de flesta av de jag tidigare hade så en ny hade verkligen suttit fint.

Annars då? Skolan är väll som den är funderar på att byta till distansläsning till hösten då jag är urtrött på både klassen men även utbildningens uppbyggnad. Lösa strödagar men olika klasser hela tiden och noll sammanhållning är inget för mig. Ska gärna va tid att prata 2 och 2 eller iaf i mindre grupper för att jag överhuvudtaget ska hitta någon jag trivs med. Förra hösten funkade de bra i och med fågelarbetet och de många utflykterna. De blir dessutom ännu kämpigare att orka med dagarna och plugget utan att känna någon. Inte konstigt att utbildninge knappt har några sökande med ett sådant upplägg.. blä!

Hockeyn är slut för i år efter en tragisk serie 2 nu riktar sig blicken mot detroit istället som låg under 0-3 och har vunnit 3 i rad mot san jose, blir dom årets skräll lag? Flyers bedrift förra året var första gången sen 1975 kan detta makalösa spektakel upprepas 2 år irad? De kommer i sånna fall utan tvekan vara första gången. Komiskt nog var Chicago nära att vinna men förlora i övertid i match 7. Jag tillänglar dagens sista mening till Simon Gagne och hoppas han kan vinna cupen i år med sitt nya tampa bay, något han aldrig lyckades med som en flygare :(

/Mana

RSS 2.0