Redan December?

Tjo Bloggis!
Vart har året blivit av? Kan inte fatta att jag inte skrivit sen Juni. Blir svårt att summera allt jag gjort sen dess på ett par stycken. Men de viktigaste var att jag kom in på utbildningen och snart läst min första termin (eller trettonde). Märker stor fokus skillnad denna gången så kanske har jag äntligen blivit vuxen nog för högskolan? Skrivandet har gått bra och jag har fått mycket beröm om detta under året, vilket känns väldigt kul. Har fått mina två första vg på högskolan och siktar på att avsluta kursen med ett vg, något jag aldrig uppnåt innan. Dessutom snubblade jag över ett erbjudande om att srkiva en matkrönika till studentkåren, ett erbjudande jag knappast kunde tacka nej till.
 
Annars i höst har jag även tagit nya tag på "vuxenlivet" Jag är närvarande mentor till en 9 åring som jag träffar en gång i veckan. Dessutom har jag efter allt för mkt slappande tagit tjuren vi hornen och skaffat ett årskort på gymmet. Jag använder dessutom detta flitigt. Som om inte allt detta räcker har jag planer på att inom kort framtid flytta tillbaka till Lund och bli sambo för ännu fler vuxenpoäng.
 
Hade en skakig start på December men de börjar arta sig ordentligt nu. Med endast få saker kvar i skolan ligger fokusen på de eviga bekymret med julhandlandet. Överst på min önskelista är helt klart ett enkelt stavningsprogram eller ett fungerande microsoft word. Detta på grund av att stavning fortfarande är de absolut största hindret i min skrivning och något jag jämnt får kritik över. De första målet blir en ny hårddisk dock då denna börjar bli allt för sliten.
 
Med julfirande, snö och slutligen nyårsfirande känns de bara som december kan fortsätta i ännu bättre stuk.
När nya året sedan kommer har jag fyra veckors härlig praktik och självklart en ny revansch chans på skarpt läge.
 
Nu blir de en tur till skolan för att avsluta de näst sista delprovet för terminen.
 
/Mana

RSS 2.0