Så var man Äntligen? 26

Tjo Bloggis
Mindre än 22 timmar kvar innan mina dagar som 25 åring är över. Har firat detta med dubbelhelg med Bygger och Rickard och gårdagen hölls i lugnt tempo med film. Medans dagen idag bjöd på utgång till bånken. Har försökte Rickard med min hjälp att ragga på två tjejer. De slutade med att dom tydligen var polacker och inte kunde varken svenska eller engelska, härlig ironi.
 
Livet annars går framåt med små steg. Kom in på skrivarkursen i Lund nästa helg vilket ska bli väldigt kul. Innan dess ska dock födelsedagen firas både imorgon och sen på måndag. Blir en tripp till stan och ätandes på en hitils oprovad restaurang. Ska verkligen bli kul, speciellt eftersom Jessica kommer upp.
 
Efter mkt filosofisnack denna helgen känns de helt klart som att studentlivet är tillbaka på rätt väg. Mer fokus i bibblan under veckorna som kommer och kanske framförallt blickar framåt så ska nog även den biten lösa sig. Hade varit väldigt kul att skriva färdigt min roman nu under hösten också, men får se hur långt den kommer.
 
Nu är de iaf hög tid att sova, så önskar alla en trevlig kväll.
 
/Mana "The stuff of which Magic is formed"

22 September

Tjo Bloggis
Har haft två väldigt bra veckor sen sist jag skrev. Kan ju börja med att berätta att min sysselsättning denna terminen än så länge faktiskt har varit att kämpa med boken som jag pratade om i våras. Går absolut framåt och har massor med idér. Så tillsammans med Ogge kämpar jag hårt i bibblan.
 
Har även hunnit med annat under September, var bla i Helsingborg för två helger sedan och kollade på hundtävlingar. Var väldigt fint ställe dom hade de på och de var kul och se så mkt vovsingar :D Är så glad över att vara tillsammans med en så super gullig hundmänniska som släpar med mig på alla hundevangemang :)
 
September har även hunnit med en ommöblering på mitt rum, där bla bädsoffan försvann, istället blev de en extra säng. Detta är verkligen skönt då datorn kommer bort ifrån fönstret, dessutom var de väldigt mkt bättre att sova i säng istället för bädsoffan.
 
På Fest och korridorsfronten har framförallt Rickard taggat till ordentligt inför den nya terminen och två kvällar har vi återbekantat oss med folket i sjuan. Så var de också ikväll. Träffade en del nytt folk och hann med ett par runder med bordshockey, besstämde även till rickards förtjusning att de blev tacokväll imorgon. Är lite osäker på hur de kom fram till detta men nya bekantskaper är alltid kul.
 
Resterande delen av September misstänker jag kommer fortsätta i samma stil. Tragiskt nog blir året utan ishockey då de för andra gången på 7 år troligtvis blir ett helt år med lockout. Känns förstås sjukt tråkigt.
 
Nu när klockan närmar sig halv 3 ska jag softa en stund för att eventuellt ta en kopp te med ogge. Annars blir de sängen.
 
Sov Gott
 
/Mana "Jorge"

7 September

Tjo Bloggis
Korridoren har verkligen nått en viloperiod då vi samtliga väntar på att skolan ska nå ett nytt steg. Detta medför tyvärr att Daniel imorn åker tillbaka till Göteborg för att eventuellt stanna kvar där. Kom verkligen som en överraskning när han berättade de innan. En glad nyhet är dock en ny granne ifrån Cypern som verkar glad och trevlig.
 
Den konstiga terminen som nu väntar för mig är dock inte efterlängtad denna gången. Jag är trött på att livet är på samma ställe som de var för fyra år sedan. Självklart har mycket kul hänt och jag har vuxit som person, både ålders mässigt och erfarenhetsmässigt. Åren har varit väldigt roliga. Men. Yrkesslivet och karriären har inte rört sig och de känns som jag är tillbaka på ruta ett nu. Vet inte var jag ska ta vägen i yrkesjungeln och även om jag inte känner mig gammal på andra plan är de lite åldersnoja över att fortfarande inte veta vilken bransh jag vill spendera framtiden i. Vill väldigt mycket innan jag fylt 30, visst de är bara en ålder men de känns som en viktig sådan. Vill gärna vara på rätt spår innan dess, har väll iofs 4 år på mig men blir 26 om ca 3 veckor. Hade varit skönt att komma vidare någon vart innan nästa år. Och två terminer till nu med slöande känns inte som de jag är ute efter.
Alla behöver något att göra om dagarna, även jag.
 
Så vad blir de då? Känner mig lika velig som sist jag skrev då inget verkar klarna. Hoppas fortfarande min reservplats till utbildningen i kstad ska ge resultat då de tar in till sista september. Men de känns fortfarande inte speciellt troligt. Istället borde sökandet leda mot andra mål.

Annars då? Ja de är mycket med detta som oroar mig nu på sistone om dessutom Daniel flyttar till Göteborg och ishockeyn blir "lockoutad" känns de som att hösten kan bli både lång och seg. Helgen som kommer nu iaf är fyld av planer och imorn blir de ny fisketur till Humlesjö följt av hundutställning i Helsingborg på Lördag.
 
Ska försöka sova nu innan klockan hinner passera 03.00.
 
/Mana

RSS 2.0