25 Oktober

Tjo bloggis
Känner mig nere just nu och jag vet knappt ens varför, men jag saknar någon att prata med, någon som bara finns där för å skratta å gråta åt livets dumma problem. Gärna någon jag inte vet vem de är för att slippa göra saker komplicerade eller iaf någon jag inte e så god vänn med. De senaste åren har jag alltid haft en sådan här person, de började med juney från Boston runt 2000, sen övergick de till jelle från Holland i flera år mellan 2002-2007 och sedan 2008-2009 tog Kalle och även Angelica över. Dessa två kände jag dock men de var otroligt förtroende ingivande och vi umgicks precis lagom. Nu saknar jag en sån här person och de skapar problem överallt, jag får helt enkelt inte prata av mig tillräkligt mkt om de jag vill få ur mig. Resultatet blir bara pannkaka sedan. Var hittar jag en sådan person som inte är för nära men inte heller för långt bort? Någon som har outtömmligt tålamod och glädje till att faktiskt både lyssna och dela med sig av erfarenheter.
*suck*

Annars går livet på jag försöker kämpa med skolan med jag har samma pluggproblem som i våras, orken försvinner när allting ska göras ensam :(

Försöker kämpa mig igenom dagarna och att klara av nätterna, helgerna brukar gå bra men kvällarna och nätterna innan skoldagarna känns motiga även om jag trivs bra där igentligen. Allt känns så rörigt för tillfället vet inte vad jag ska göra för å komma vidare, söker tryggheten men finner den inte någonstans :(


/Mana


15 Oktober

Tjo bloggis
Idag e sista dagen å söka till högskoleutbildningar inför våren, en stressig dag för många dock inte för mitg i år. Har lyckats hoppa ett steg tillbaka och ska läsa kemin igen i vår, men ett förhoppningsvis bättre resultat.

Denna veckan har landskapvetarna försvunnit och dom tentar idag istället så kommer ha en liten klass den tiden som återstår.

Hockeyn igår bjöd på starka känslor då gagne var tillbaka i philly dock i blå tröja istället, känndes väldigt tråkigt och jag orkade inte ens se matchen, tycker vissa spelare aldrig borde få byta lag :)

Andta nyheter? Nja e kul att både hockeyn och csi e tillbaka annars flyter både terminen och hösten på. Har tenta om ca 3 veckor som jag ska försöka börja plugga ordentligt på nu i helgen.

Ikväll blir de pizza med en kompis och sen förhoppningsvis bara en lugn kväll har helt tappat lusten med att gå ut på dans ställen stannar mkt häldre hemma :)

De var allt för idag,

/Mana

RSS 2.0