16 April

Tjoho Bloggis
Varmt och soligt och underbart väder idag :) Slutspelet har äntligen börjat och trots att torsdagens match bjöd på en 0-1 förlust var de mkt som såg bra ut. Enligt NHLs undersökning är vinnaren av match 2 70% säker att vinna serien oavsett av resultatet i match 1. Så ikväll gäller de :) Har precis pratat med min gamla klasskompis Terese som jag trivdes väldigt bra med, hon är nu tvåbarnsmamma och ena dottern är redan 6 år. Emma kunde knappt gå när jag såg henne sist, tiden flyger fram :) Annars ska jag en sväng till stan idag och kolla efter ett nytt tangetbord samt ett nytt headset får se om jag hittar något som passar. Sofia ska även komma hit och vi ska laga kyckling.

Hade behövt tvätta idag oxå bloggis men finns ingen ledig tid jädra tvättstuga :P Nästa vecka är de tid för en ny utflykt till Lund och ännu en härlig påsk ska firas. Dessutom fyller pappa 58 och jag har redan en hel vecka innan fixat present :D

De var allt för nu bloggis har en massa och städa nu innan jag ska bege mig till stan.

/Mana

4 April

Tjo bloggis
Börjar ny kurs idag eller ja helt ny är den inte men ändå ny på sitt sätt. Hoppas denna kan vara mer motiverande detta året och att orken kan sitta i. Känner mig seg och trött idag och motivationen till skolan kommer och går som den vill. Men annars e de bra idag sov lite halvt dåligt men känner mig ändå okej. Simmning igen ikväll och slutspletet närmar sig :) Dessutom når båda csi serierna snart sin säsong avslutning så mkt tar slut nu i april. Förhoppningsvis kan något annat ta över. Livet annars flyter på jag lär känna mig själv mer och mer iaf och de är väll iofs ganska bra. För första gången på länge saknar jag en flickvänn lr iaf en aktiv tjejkompis. Hade varit kul att kunna gå vidare och faktiskt känna säkerhet på den biten igen.

Nu ska jag iaf till skolan till halv 4 bloggis så vi hörs den 14 april när första slutspelsmatchen går av staplen. 3 matcher kvar med delad första plats, räcker de hela vägen?

/Mana

RSS 2.0