Stackedala

Tjoho
Idag bär de av till stackedala känner mig ganska seg och har suttit här en timme nu. Motivationen är svår att hitta i denna värme. Trivs iaf väldigt bra med klassen och de värmen och segheten motarbetar livas upp med tanken att få träffa mimi och mattias idag istället. Så ska ta mig till ica nu strax och köpa de obligatoriska 5 ostbullarna, dock ska jag spara pengar idag och ta salami ifrån kylen.

Annars flyter livet på har haft bra och roliga veckor i solen, läste klart min tredje child bok igår "bränd" dock var den annorlunda uppbyggd än de andra två så tycker inte den var jätte bra. Imorgon börjar "Free agents" i nhl ryktet går att flyers ska införskaffa ny målvakt för massor av miljoner. Har svårt att förstå vrf när den gamla målvakten var så pass bra.

Futurama har även börjat med säsong 6 nu efter år av väntan har dom ändå fått tag i samma röster igen vilket e super :) Fry och leela datar varandra för tillfället men de kan väll knappast hålla mer än fem episoder?

Nähä nu får jag sluta skriva och börja packa.

/Mana "The stuff of which magic is formed"

Midsommar

Glad Midsommar bloggis!
Detta året blir de inget öland men förhoppningsvis bir de ngn annan utflykt. Skolan flyter på å fåglarna har jag koll på. De är värre med blommorna och gräsen bläää. Ska på utflykt nu om 40 minuter.

Annars har livet återgått till de bättre, skönt med trygghet och faktiskt en hel del snack under skoldagarna, älskar att kursen är mkt utomhus eftersom de öppnar upp möjligheter att få prata. Sen är vädret fint och jag pratar flitigt med sofia. Den biten är givetvis jätte skön oxå. Får se vad denna sommaren kan leda till.

Nu bär de av till ica ska handla fika och sen ta bussen 8.42.

/Mana

Fåglar

Godmorgon
Vaknade till vid 3 inatt men somnade faktiskt om till 8 :) Skönt. Ska ut på fågelskådning idag ska bli väldigt kul. Hade behövt tvätta idag oxå så får kolla vid 3 om där är ngn tid. Är sjukt sugen på nyponsoppa så ska vandra förbi till ica nu.
Vi hörs

/Mana "The stuff of which magic is formed"

Ny kurs start

Tjo Bloggis
Har nu börjat den nya kursen och än så länge har jag en positiv inställning till den. Det hela verkar roligt. Jag träffa fia i söndags och även ikväll, vet inte om de blev lite tätt inpå känns som jag har för svårt å säga ifrån. Hade jag frågat hade de ju inte blivit ngt. Vet inte om detta är bra lr dåligt kanske får jag jobba mer på å skapa en distans själv oxå. Iaf den nya kurs starten har tråkigt nog lätt till dålig sömn och jag har knappt sovit sedan i söndags.

Idag läste jag även ut "Gisslan" av Lee child, väldigt bra bok. Ska försöka sova nu hoppas jag vaknar efter klockan 3.

/Mana

9 Juni

Tjo bloggis
Humöret svänger hit och dit nu dock träffade jag fia igen idag, de va en underbar känsla och få hålla om henne igen. Jag vet fortfarande inte dock om jag ska våga satsa på ett nytt försök lr om de är bättre att bara vara vänner. Hjärtat vill testa igen, men logiken vågar inte. Jag klarar inte av å bli sårad i 3 månader igen :/
Jag vill att detta ska funka och vet att jag inte kan få någon garanti på de...
Vad ska jag göra?


7 Juni

Ny vecka igen tiden går undan till max, har varit å klippt mig idag och skaffa 4 nya böcker av lee child, den första jag läste i serien avr så pass bra att jag vågade köpa fyra till. Imorgon ska jag överraskande nog till Hässleholm och träffa sofia en sväng, första gången på flera månader nu. Vilket känns konstigt eftersom jag hade försökt gå vidare och så helt plötsligt vill hon ses igen och kanske tom försöka igen. Är onekligen lite tveksam till de hela känns inte som vi har ändrats så mkt sen sist och har inte i närheten av de självförtroende jag hade i Augusti.

Jaja vi ser vad som händer. Hockeyn bjöd på besvikelse inatt med 4-7 och på onsdag väntar med spänning match 6. Krav på dubbla vinster nu annars ingen Stanley, vilket onekligen hade kännts väldigt surt, både för laget men även för mig.

Dagen har varit regnig och ganska seg och jag håller på att bli tokig på att inte ha ngn att vara med på dagarna, vrf finns där ingen för mig längre? :(

Hoppas att den nya kursen kan skapa nya kontakter även om jag misstänker att de flesta är sånna jag redan gått med i vår. Hur sjutton ska jag göra för å knyta kontakter via skolan? Har ingen glädje lr motivation till å göra allting ensam, alltid :(.

Tills nästa gång, ta hand om dig bättre än vad jag gör.

/Mana

Juni

Tänk vad tiden går, nu var de ganska precis 1 år sen jag starta denna bloggen.
De nyaste att tilläga är att tiden med sofia är över, och trots att de har varit svårt de senaste månaderna måste jag försöka gå vidare. Hokcyen har bjudit på många sena spännande nätter bla en "comeback of epic propotions". Även om finlaen nu ser mörk ut så är jag stolt över vad laget har lyckats med.

Denna sommaren ska förhoppningsvis bjuda på lika mkt kul som förra året gjorde, denna gången dock med annat folk. har tagit up kontakten med gamla gymnasiekompisen erik igen medan kontakten med kalle tyvärr har försvunnit. Jag hoppa spå å kunna komma över mina kärleksbekymmer detta året och kunna hitta tillbaka till skolan oxå. Sista terminen har inte gått något vidare. Ska även försöka dra ner på tiden med dota eftersom de har tendens och ta över mkt annat i mitt liv.

Är sugen på å blogga igen nu över sommaren, som förra året vi ser vad det leder till. Forumet har haft problem med registreringen så de har inte blivit någon vidare hitt. Bloggen känns dock friare och enklare så håller mig nog här.

Andra nyheter? nja inte direkt, ser fram emot en ny klass i höst är riktigt trött på den jag har. Tills nästa gång hoppas jag även på bättre tider hehe. Nu blir de ett sista ryck för flyers krav på vinst!

We are the orange and the black@@@@@@@@@@@@@@

/Mana "The stuff of which... ORANGE is formed"

RSS 2.0