Öland <3

Hej bloggis
Har haft ett par intressanta veckor nu sedan skolan började igen, på "kompis" frpnten är vi 4 killar som hänger ihop, iaf under skoltid varav den ena är ifrån kstad. Hade varit kul om detta kunde sprida sig även utanför skolan. Ska åka till Öland och dela rum med de andra tre så får se vad som kan hända under veckan. Ölands resans mål blir dock fågelskåddning vilket jag längtar väldigt mkt till :)

Annars flyter livet på hockeyn början med sina träningsmatcher nu i veckan och för första året sedan jag började följa philly kommer gagne inte spela längre :(. Antar de e sånt man får ta. Csi kommer oxå igång i veckan igen och den spännande fortsättningen på vårens väldigt öppna slut kommer att visas. Spenderade lördagen med en kort visit i hässleholm där jag var på bio med sofia. Vi träffas inte så ofta längre men vi håller kontakten flitigt ändå. Hoppas på en bra höst nu för oss båda.

Antar de börjar bli tid att gå ska hinna inom ica och inom biblan innan halv 9.

/Mana

1 September - ny kurs

Tjo bloggis började häromdagen med den nya kursen ihopp om att hitta fler biologer. Tragiskt nog är vi ännu färre än förra terminen av de fyra som börja i våras (inklusive mig) är vi bara två stycken kvar (inklusive mig). Sen har de bara tillkommit en biolog nu på hösten så vi är en lätt liten klass på tre personer. Dock har de precis som förra terminen fyllts ut med landskapsvetare så klassen i helhet är ganska stor.

Livet känns bättre nu iaf är skönt att vara tillbaka i skolan och ekologi är verkligen mitt ämne. Har en lärare som är utbildad djur ekolog och som disputerade i djurekologi med fokus på grodor. Detta hade varit ngt för mig även om jag valt ormar istället för grodor.

Har idag även kommit över ett exemplar av "On the Origin of Species" Som rekommenderas till alla ekologer att iaf läsa tredje kapitetlet. 1800-talets engelska idéer i bokform kan inte bli fel, eller?

Har redan nu även bokat in natten den #7 oktober då flyers har borta match mot penguins, som oxå är årets första match. Längtar något helt otroligt.

Solen skiner idag och har precis fått csn så ska fira morgondagen med riktig middag :) De var allt för denna gången nu blir de en stunds ekologi läsning.

/Mana

RSS 2.0