26 september

Tjo bloggis
Ännu en ny vecka har idag tat sin början, men innan vi börjar på den nya veckan ska jag backa två dagar, tillbaka till lördagen.

24 september:
Kvällen bjöd på förfest med de vanliga folket, inklusive elin, förfesten blev dock väldigt kort då danne och alex/julia drog sig in till stan för att köa till grand tidigt på kvällen. Så istället delade vi på oss och jag, oskar samt jesper begav oss med elin hem till henne. Här drack vi martini med flädersaft, vilket helt klart var spännande. Vi begav oss sedan så smångiom intill stan och fastnade på en pubb en stund. När detta kändes klart begav vi oss till en pizzeria och käkade. Elin kom sedan på en omgjord variant av "huvud-axlar-knäochtå" som istället fick texten "gurka-sallad-tomat" följt av "kebab-feferoni-ochsålitesås" Vilket vi alla skrattade gott åt. Väl hemma hos elin igen provade vi snaps från grekland och litauen. Den litauiska snapsen blandat med cola smakade som flytande sötlakris, super mumsig :)

Kvällen bjöd sedan på en film och vid 5 tiden en promenad hem.

Så nu är de ny vecka igen och gårdagen spenderades i kalla drag från mitt jäkla luftintag, var tvungen att sova med dubbla tjocktröjor inatt för att inte frysa. De nya csi säsongerna har även börjat och både las vegas och new york visade sitt första avsnitt igår. De var dock två säsongspremiärer i besvikelse då mac i new york verkar ha sagt upp sig ifrån jobbet, medan las vegas cliffhanger från i maj bara ignorerades totallt och helt plötsligt var där ny chef igen som man aldrig sätt tidigare. De kändes luddigt.

Förutom csi så är försäsongen till hockeyn i full gång och den riktiga hockeyn börjar om 10 dagar :D

Dessutom har jag bestämt mig för att spela färdigt sista delen av NwN istället för att lämna de. De var allt för nu.

/Mana

23 September

Tjo bloggis
Fredagen bjöd på ny utekväll med en hel del dans och skratt. Har stött på en kille som är sjukt lik owen wilson (han från wedding crashers) vilket blev tema för kvällen både på förfesten och på utgången. Annat som hände under kvällen var en del bekanta ansikten de är kul att träffa folket helt enkelt. Under förfesten provade vi drinkmixar som smakade som tandläkar munskölj. De var alkohol fria och när killen mitt emot började bli påverkad av dom log jag glatt. Efeter förfesten begav sig de vanliga gänget till baren där vi hängde ett par timmar med dans och kortspel och en helgalen fem-manna bugg.

Andra nyheter på sistone är att jag börjar känna mig ordentligt kärlekssugen, jag har alltid upplevt sommaren som den värsta perioden att vara singel men detta året verkar de snarare gå emot vintern. Jag vill väldigt gärna träffa någon och de ska nog ge sig så smångigom. Igår såg jag även klart sista charmed avsnittet och komiskt nog gifte alla tre sig i slutet. Jag hoppas jag kommer vara där en dag, dock inte inom de närmaste tiden även om jag känner mig vuxen på vissa grejer är de fortfarande många delar av mig som inte hur vuxit till sig ännu och vem vet om de kommer göra de? :P

Är även super sugen på hund efter valpträffen i måndags men de liksom mkt annat får vänta. Istället får jag glädja mig åt de som inte behöver vänta längre såsom försäsongen till nhl som är inne på fjärde matchen ikväll dessutom är csi bara några dagar borta.

Dagen imorgon bjuder på årets första tur in till stan vilket ska bli spännande sen på söndag blir de en tur till bion.

De var allt för nu jag rapporterar eventuellt efter morgondagen.

/Mana

19 September

Tjo Bloggis
Ännu en ny vecka har börjat, september har verkligen flygit fram och helgen nu var inget undantag. Efter utgången i fredags bjöd både lördagen och söndagen på filmkväll. Nu när september börjar ånga bort känner jag att tentaplugget har kommit i klämm och måste verkligen göra ngt åt de denna veckan. Som tur är har jag dagen ledig och ska bort till valpen nu på förmiddagen. Ska se till att få ngt gjort där borta. Sen utöver de är de bara att kämpa ordentligt så ska de nog gå trots att tiden är knapp.

Andra nyheter är att hösten verkligen börjar denna veckan, med försäsong och csi start. Veckan därpå fyller jag 25 vilket känns lite konstigt att fatta. Trots tappra försök kommer jag spendera dagen som singel och hoppas istället på att resten av hösten kan hitta ngn, de har varit väldigt trögt ända sen i juli förstår inte riktigt varför. Men men :) De kommer väll de oxå om inte annat så har året gett mig en tro på ödet iaf vad de gäller kärlekslivet, så länge du håller dig framme och försöker så är de ödet som styr resten. Så förr lr senare slår de rätt igen, jag klarar väntan ett par månader till.

Känner mig trött som tusan idag bloggis hoppas jag inte råkar somna innan jag är hemma igen iaf, har en intensiv vecka igen så kvällarna kommer bli tidiga så måste låta bli att sova på dagarna.

De var allt nu ska jag bege mig mot valpen :)

/Mana

Jag vill känna din kropp emot min!

Tjo bloggis
Vaknade nyss efter helgalen afton igår, dagen började lugnt och fortsatte sedan lugnt med en tripp till stan med sofia, kvällen troddes sedan bli lugn igen men en förfest hos oskar med danne och jäsper (ngn nyinflyttad på ovanvånigen) satte tonen för mkt :D När sedan utgången blev av hade vi nog alla fått i oss lite mer dricka än planerat de känndes dock fortfarande på den spralliga roliga nivån. Iaf vi drar ut och springer på en massa folk jag kände sen tidigare, krille, elin mm de va skit kul att träffa dom där :) Sen sprang vi såklart på julia och hennes kompis som jag redan från början påstått vara på danne. Han chillar loss hela kvällen dock och när vi drar hemåt hänger han med dom två istället, silken lirare asså. Istället lagar oskar och jag mat medan vi dundrar gyllene tider i köket, när vi båda två rockar loss till "när vi två blir en" som mest kommer sonja av alla ut i köket hennes reaktion var priceless hahahaha.

Maten i sin tur blev spaghetti med köttfärssås, stekt ägg, sweet chilli sås och... MAJONÄS SWEDISH STYLE!!!!!!!
Haha de hela blev väldigt lyckat och vi borde filmat och skickat in till ROSMT, dom hade säkert garvat lika mkt som vi gjorde. Dagen idag styr kosan mot katrins och världens bästa pizza ska käkas, de stället är så oslagbart. Dessutom planerade vi in en våffelfest lite spontant nästa fredag med elin.. får se hur de blir med den biten.

Andra nyehter är att jag igår fick reda på att pontus skaffat tjej, stort grattis till dig pontus, 19 dagar till hockeyn btw :D

Som avslutning blir nattens succé:
http://www.youtube.com/watch?v=N5Uj_V7PlKs

/Mana

10 September

Tjo Bloggis!
Känner mig vek sen sist dock beror de snarare på halsen än ngt annat, är förkyld och känner mig frusen hela tiden inget kul. Trots detta bjöd dagen på en snabb sväng bort till stammis pizzerian och senare på kvällen en tur till baren. Dock gjorde mitt halstillstånd att jag inte kände för att ens försöka få till de med ngn ikväll. Så daniel oskar och jag gav oss ut en sväng för att prova lyckan ngt så när. Vi hade med oss två tjejer från pizza besöket till kåren som vi pratade en del med. Mkt mer än så hände inte dock, de markerade dock första gången daniel följde med ut så de va nice :) Får bli fler ggr nästa vecka, resten av helgen känner jag att jag måste sova ut ordentligt och krya på mig.

Andra nyheter sen sist är att sofia fyllt 25 och ska precis som jag fira imorgon, nu när vi har etablerad en kontakt som funkat så bra på avstånd blev de lite kneppigt att börja snacka födelsedagar, lätt att sväva iväg till de gånga 2 åren. Men de blev ändå så att vi delar på oss i år, jag har kommit för långt för att vända om nu, jag måste ju trots allt fortsätta ta mig framåt istället för att hitta tillbaka, vänner får man aldrig för många men i brist på tur med förhållande delen är de ändå skönt att veta att de finns ngn där som vet de mesta om mig och jag tror hon ser de på samma sätt. Jaja ska inte sväva iväg här för mkt då jag väldigt gärna vill komma vidare och sommaren och början av hösten har känts bra så vi får väll se om jag springer på ngn till sist.

/Mana

8 September

Tjo Bloggis
Gårdagen fick en tragisk början då ett plan med ett ryskt hockeylag störtade och krävde 40 liv däribland min favoritmålis, Stefan Liv. Andra spelare var bland annat för detta flygaren brad mccrimmon som var aktiv under 80 talet samtidigt som lindbergh. Tragiskt att de båda skulle gå ett liknande öde till mötes :( Så eftermiddagen igår bestämde jag mig för att hedra de fallna och klädde upp mig i full flyers utrustning och drog ut på fest med oskar. Under kvällens gång stötte jag på ett par killar som var lika nere som jag var, det är svårt att förstå vad som inträffat.

Kvällen fortsatte sedan med en skål till minnet av stefan liv och gick sedan därifrån i mer muntra toner. Oskar hade en succé kväll och fick till de flera ggr medan jag själv försökte hitta balansen igen och uppnådde iaf viss keno med 3-4 tjejer, de stannde dock här för ikväll men jag är ändå nöjd med framgången sen förra veckan. Sakta men säkert bloggis :) Då internet har kammat hem noll i flera veckor nu kanske jag trots allt kommer hitta tjejen på krogen så smånigom, vem vet.

Kommande helgen bjuder åter igen på utflykt till lund för tredje helgen irad, det blir firande med släkten för min och syrrans födelsedagar. Veckan i övrigt står 2 dagars föreläsningar till på schemat och förhoppningsvis hör jag av hunden igen, vet inte vart dom har hållit hus denna veckan, känns ju konstigt att dom inte hör av sig när dom lät så intresserade förra veckan.

Idag är de mindre än en månad till hockeyn börjar, sista futurama avsnittet för säsongen går av, de återstår 18 episoder av charmed och csi börjar om två veckor, tv delen verkar löst sig perfekt :) De var allt för nu bloggis.

Till minne av brad mccrimmon:
http://flyers.nhl.com/club/news.htm?id=587843&navid=DL|PHI|home

Till minne av stefan liv:
http://www.expressen.se/nyheter/1.2553414/stefan-liv-fanns-ombord-pa-planet

/Mana

4 September

Tjo Bloggis
Så var de lördag natt igen. Veckan har varit bra hade roliga utgångar både i tisdags och i onsdags, sen har genetiken i skolan kommit igång och de är väldigt kul att läsa med daniel igen. Ger en extra touch på de liksom. Veckans glada anda har dessutom fortsatt och kvällen spenderades på kräftskiva i lund med de gamla hederliga folket ifrån området samt min nyfunna korridorskamrat. Resan hem blev sedan spännande då tåget blev inställt och vi blev bussade till kstad. Vi hamnade bredvid en söt tjej och hennes spyende kompis och jag kunde givetvis inte låta bli henne utan prata på friskt. De visade sig att hon bodde i kstad, var 89a och gillade biologi. Så när vi väll nådde kstad trodde jag att ett nummer skulle vara enkelt fixat. Men så blev de inte haha :P Kvällen sen spenderades i köket med en lång diskussion om himmel och jord kändes de som, ngt som verkligen var trevligt då jag inte har pratat av mig särskilt mkt sen tiden med sofia. Morgon dagen ska tas i sovande tag och förhoppningsvis kan jag träffa lisa (hunden) igen ibörjan av veckan. Nu ska jag spela en lol match så får skriva mer en annan dag.

/Mana

RSS 2.0