19 Februari

Tjo Bloggis
Har haft en trevlig helg, gårdagen bjöd på ny träff med jessica om nu ngn fortfarande räknar nummer. Han med en sväng till "Martinis" lunch mat och en promenad på stan. Sen han vi även med fika med kaka och marängsviss. Såg även en film som handlade om hur många killar en kvinna ligger med i genomsnitt. Svaret var kort och gott 11 stycken. Jag är nyfiken på vad motsvarande siffra för killar är då jag tycker 11 låter ganska mkt.

Dagen idag har spenderades med grannarna och tråkiga sporthändelser. Bygger är även här idag och förutom melodifestivalen har vi hunnit med en sväng till bånken. Här chillade vi mest då de var folkbrist till en början. Ogge begav sig till grand istället för att prova lyckan där. Daniel, jag och bygger spenderade sedan resterande delen av kvällen på bånken, där vi mest observerade roliga folk. Kvällens roligaste var den skumme afrikanen som vi stötte på tidigare i höst. Han spenderade precis som sist kvällen genom att sitta tyst och ensam bredvis oss - forever alone ngn?
Blev även en rolig uppsynn över ett par killar som hängde ut över räcket på ovanvåningen och observerade dansgolvet i över en och en halv timme. De hela var verkligen creepy. Som att toppa av dagen sprang vi på Alexandra och snappade även upp bånkens spotifylista och fick höra våran bon jovi ännu en lördag.

Resterande delen av veckan eller snarare veckan som kommer bjuder på fler intressanta dagar i en intressant vardag. Ska hinna med en tandläkar tid och scones bakning. Jessica verkar även sugen på att jag ska träffa några av hennes kompisar. Så ska försöka hinna med de på tisdag.

Ska försöka avrunda kvällen nu med en eventuell lol-match.

/Mana


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0