25 Februari

Tjo Bloggis
Nyss vaken efter en väldigt trevlig kväll igår men några av mina gamla lärarekompisar. Trots att skaran krympte igår och vi inte var lika många som vanligt hade vi väldigt trevligt. Johan blev precis som alla andra gånger väldigt glad över att festa och ha roligt. Kvällen började med att jag och ogge begav oss bort dit för att äta, spela guitar hero, spela "idiotkunskap" samt leka "rebab". Speciellt idiotkunskapen är minnesvärd såhär dagen efter. Vi lärde oss bla att en kvinna spenderar 2 år av sitt liv framför spegeln och att anledningen till att man är kittlig är ett uråldrigt försvarassystem för att avgöra om något kryper på en, som tex spindlar. Gissar att våra gemensamma förfäder med aporna behövde detta för att leva och eftersom de inte medför något negativt finns de kvar ännu. Evulotionen är rolig ibland bloggis. Kan bara föreställa mig de skratt och hur makalöst häpen darwin måste känt sig när han insåg grunden till den.

Idag 08.41 sitter jag här och skriver detta kommer bli en lång dag med fullt schema då jag ska träffa jessica i stan om ca 2 timmar. Ska bli superkul att ses igen :) Hade tänkt dammsuga igår men blev inte av så istället har jag ett roligt projekt innan jag drar till stan. blä.

Ska även försöka hitta ett bra recept och något att bjuda på, funderar på att ringa mamma och be om tips hon brukar ha koll på vad som passar. Ska även hinna med att baka scones, spela super mario, se melodifestivalen och dra en sväng till bånken idag. Fullt upp helt klart.

Slutligen värt och nämna är att jag pratade en sväng med julia igår hon kom iväg till berlin till sist ändå och jag hoppas hon har de trevligt där :)

Nåja enough with the prolonging nu måste jag städa och kanske ta på mig lite kläder då jag bad rickard väcka mig kvart i 9.

/Mana

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0