Sommar sommar

Tjo Bloggis
Juni närmar sig sitt slut och efter en ostadig vecka med skiftande regn och sol är de idag iaf väldigt fint :) Torsdagen bjöd på utflykt till krankesjön där jag hittade två nya fåglar, svarttärna och spillkråka. Idag blir de nya äventyr söderut mot sommarstugan. En tur med båten och fiske står dock på schemat idag och i bästa fall ser jag väll en och annan glada. Finns väldigt mkt hackspett där uppe så hade varit kul att pricka av någon ny art. Får se vad som händer.

Annars är de mesta sig likt veckorna flyger fram kan dock glädja mig åt futurama samt nhl free agency som börjar imorgon. Mkt lutar åt att philly kommer jaga försvarsspelare och en andra målvakt under helgen. Men även frågor såsom Jagr måste utredas. Jagr påstås vara väldigt nöjd med de gånga året så kanske blir de fler år. Längtar enormt mkt till hockeyn börjar igen men de här 3 månaderna brukar gå snabbt.

Har även bokat resa till göteborg för nästa helg blir en snabb visit med Jessica får bli våran "semester" detta året. Ska kanske upp en sväng i slutet av Juli också med resten av gänget.

Nähä ska försöka komma iväg nu har varit ute i väldigt god tid idag och packade redan imorse.

/Mana

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0