Så var man Äntligen? 26

Tjo Bloggis
Mindre än 22 timmar kvar innan mina dagar som 25 åring är över. Har firat detta med dubbelhelg med Bygger och Rickard och gårdagen hölls i lugnt tempo med film. Medans dagen idag bjöd på utgång till bånken. Har försökte Rickard med min hjälp att ragga på två tjejer. De slutade med att dom tydligen var polacker och inte kunde varken svenska eller engelska, härlig ironi.
 
Livet annars går framåt med små steg. Kom in på skrivarkursen i Lund nästa helg vilket ska bli väldigt kul. Innan dess ska dock födelsedagen firas både imorgon och sen på måndag. Blir en tripp till stan och ätandes på en hitils oprovad restaurang. Ska verkligen bli kul, speciellt eftersom Jessica kommer upp.
 
Efter mkt filosofisnack denna helgen känns de helt klart som att studentlivet är tillbaka på rätt väg. Mer fokus i bibblan under veckorna som kommer och kanske framförallt blickar framåt så ska nog även den biten lösa sig. Hade varit väldigt kul att skriva färdigt min roman nu under hösten också, men får se hur långt den kommer.
 
Nu är de iaf hög tid att sova, så önskar alla en trevlig kväll.
 
/Mana "The stuff of which Magic is formed"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0